QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 21, 00:24)
Mhm Mandy333 pasiilgom taves dabar paskaitinejau p90x postus, daug ten rasydavai fainiai bendraminciu rasti, o va dar tie postai, kad pasidalint noris mintimis apie sporta (nes drauges ar pazistmai nesportuoja...( ), tai taip pazistama.. Dar kazkur burbtelejai, kad amziuje esi... ei baik, ziurejau albumiuke foto kada, tai nu saunumelis atrodai! Va ka sportas ir saves prisiziurejimas daro! (p.s. as tarkim jauna dar... bet ir atrodau zymiai geriau uz savo bendraamzes kai kurias... ir keista, kad va jauniems zmonems kartais taip pofik.... ir kai universitete duodavo man 17 metu pries pora metu..dvi kasytes susirist sveika )
na jo rasydavau ten, nes supermamas visada skaitydavau, bet niekada nebuvo reikalo susikurti savo profili bet va kaip pradejau sportuoti(vasara bus 2 metai) tai kazkaip vienisa pradejau jaustis, nes neturiu sportuojanciu draugiu tai kaip tik tuo metu butent p90x programa pradejau ir ten prisijungiau.velliau cia persikrausciau, nes cia ne taip liudna, kaip ten buvo.Truko man diskusiju, cia viska radau ko norejau, net ir daugiau... saunia palaikymo komanda
...na man metu tiek kiek atrodau neduoda niekas tiek kiek yra del to ir smagu cia but tarp jusu visu, nes mums svarbu ne tik isvaizda bet ir sveikata na tu jaunute is vis atrodai bent savo bloge, vis laukiam nesulaukiam kada pas mus i albumuka ateisi
Papildyta:
vakar pradejau tae bo, nu galvoju blyn kaip lengva....net pradejau nuobodziaut... bet kai jau prie frefkes galo daejau galvojau gala gausiu, vos ten isstenejau paskutinius pratimus ...kazkaip nuo pradziu abgaulingai pasirode siandien pakartosiu, tik kita video paimsiu dar vis rura skauda is praeito karto
Papildyta:
kazkaip itarinai tylu cia siandien ...ku ku..........