Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 21, 00:24)
Mhm Mandy333 pasiilgom taves smile.gif dabar paskaitinejau p90x postus, daug ten rasydavai smile.gif fainiai bendraminciu rasti, o va dar tie postai, kad pasidalint noris mintimis apie sporta (nes drauges ar pazistmai nesportuoja...sad.gif( ), tai taip pazistama.. smile.gif Dar kazkur burbtelejai, kad amziuje esi... ei baik, ziurejau albumiuke foto kada, tai nu saunumelis atrodai! Va ka sportas ir saves prisiziurejimas daro! (p.s. as tarkim jauna dar... bet ir atrodau zymiai geriau uz savo bendraamzes kai kurias... ir keista, kad va jauniems zmonems kartais taip pofik.... ir kai universitete duodavo man 17 metu pries pora metu..dvi kasytes susirist sveika biggrin.gif )

na jo rasydavau ten, nes supermamas visada skaitydavau, bet niekada nebuvo reikalo susikurti savo profili ax.gif bet va kaip pradejau sportuoti(vasara bus 2 metai) tai kazkaip vienisa pradejau jaustis, nes neturiu sportuojanciu draugiu smile.gif tai kaip tik tuo metu butent p90x programa pradejau ir ten prisijungiau.velliau cia persikrausciau, nes cia ne taip liudna, kaip ten buvo.Truko man diskusiju, cia viska radau ko norejau, net ir daugiau... saunia palaikymo komanda thumbup.gif
...na man metu tiek kiek atrodau lotuliukas.gif neduoda niekas tiek kiek yra biggrin.gif del to ir smagu cia but tarp jusu visu, nes mums svarbu ne tik isvaizda bet ir sveikata thumbup.gif na tu jaunute is vis atrodai bent savo bloge, vis laukiam nesulaukiam kada pas mus i albumuka ateisi g.gif
Papildyta:
vakar pradejau tae bo, nu galvoju blyn kaip lengva....net pradejau nuobodziaut... bet kai jau prie frefkes galo daejau galvojau gala gausiu, vos ten isstenejau paskutinius pratimus lotuliukas.gif ...kazkaip nuo pradziu abgaulingai pasirode doh.gif siandien pakartosiu, tik kita video paimsiu smile.gif dar vis rura skauda is praeito karto blink.gif
Papildyta:
kazkaip itarinai tylu cia siandien g.gif ...ku ku..........
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 21, 16:30)
mums svarbu ne tik isvaizda bet ir sveikata :

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

kažkaip nei šiaip,nei taip pasportavau šiand,bėgom,bėgom,rūpesčių pilna,tik spėk visur doh.gif
Atsakyti
pasirodysiu kai nusitrauksiu fotke savo kada pries veidrodi biggrin.gif nu neprisiruosiu .. shame on me...

va dabar parlekiau galvojau kol namai tusti greit susiplanuota 30 minuciu atvarysiu...na uzkirtau surelio su morkom ir kava liurlinu.teks veliau pasportint - isisprausti i laika, vakarienei padaryt pavalgyt, drauge ateis arbatgeriui.... na zodziu va kai taip ispraudinet tenka tai mane musa is veziu... ryte pasportuociau atsikelus pries darba bet nera kaip... bet paskui vel... atsiristu pilvas visai dienai, o vakare sportas biski kontroliuoja kad nepripusti smile.gif

as jaunai ir atrodau .. gal ir sportas biski ... pagal tuos visus cia pavalgiusius zmones, tai ir maza smulki atrodau, o jaunam atrodyt to ir reikia biggrin.gif

Mandy333, tu kai sportinus pagal P90x (sako p90 pradedantiems ane?), ar reik labai ten atributikos namie turet? Siaip siunciuosi pasiziuret kas do velnias ten... siaip greitom uzklausiau, kol parsius tuos Gigabaitus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 vasario 2012 - 17:46
QUOTE(MO @ 2012 02 21, 17:02)
kažkaip nei šiaip,nei taip pasportavau šiand,bėgom,bėgom,rūpesčių pilna,tik spėk visur  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip jau yra but jauna mamyte...su dzinsais vis tekina...ot blyn, ne ta daina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 21, 17:45)
pasirodysiu kai nusitrauksiu fotke savo kada pries veidrodi biggrin.gif nu neprisiruosiu .. shame on me...

as jaunai ir atrodau .. gal ir sportas biski ... pagal tuos visus cia pavalgiusius zmones, tai ir maza smulki atrodau, o jaunam atrodyt to ir reikia biggrin.gif

Mandy333, tu kai sportinus pagal P90x  (sako p90 pradedantiems ane?), ar reik labai ten atributikos namie turet? Siaip siunciuosi pasiziuret kas do velnias ten... siaip greitom uzklausiau, kol parsius tuos Gigabaitus..

oj lauksim bigsmile.gif
na tas ugis daug ka reiskia,jaunatviskumui. as irgi kai maza tai irgi visiems miniatiurine atrodau tongue.gif
tas p90 tai manu tas pats kaip ir p90x, tik siek tiek skiriasi pratimai g.gif as naudojau, hantelius 3 kg ir 5 kg, cia kaip kokiam pratimui, dar jogos kilimeli, gumas(tubes) ir dar turnika, prisitraukimams.viskas,ten sportuoja jie 4-se tai yra parodyta, kaip palengvintos formos, ar pazengusiems, kuris nors rodo smile.gif

Papildyta:
dabar ta kur pavasari sportuosiu p90x-2 tai ten naudoja begale dalyku, kamuolius tuos medicininius(ar kaip jie ten vadinas, sunkus tokie) dar ir gimnastikos kamuoli, nu ir dar ten visokiu nesamoniu, bet kas patinka kad yra vienas zmogus kuris rodo, kaip be tu priemoniu apseit thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes...gryztu i vezes.... ax.gif jau po JM ripped, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 21, 17:07)
sveikutes...gryztu i vezes.... ax.gif  jau po JM ripped,  thumbup.gif

as ka tik ir po 30 min sporto - du workout padariau (18 ir 12)..pribegom kaip sakant smile.gif su kedais dabar ir dar apranga vakariene gaminu biggrin.gif

plem uzsiputot norejau siandien..pareini namo is darbo, tai pirma ka turi daryt, tai pulk indus plaut... kiek prasius kad kai gaminas ir susiplautu, ehhhrrrr..... issitaskiau siandien pirmiau su sportu. vualia!

Su blynu diena beje! Skanius bemilcius esu valgius, bet vis tiek tyngiu as juos kepti siandien.. smile.gif vistiena su darzovem geriau eis smile.gif

grazaus vakaro!
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 21, 18:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  taip jau yra but jauna mamyte...su dzinsais vis tekina...ot blyn, ne ta daina g.gif
vienas zmogus kuris rodo, kaip be tu priemoniu apseit thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas per žmogus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 21, 19:22)
kas per žmogus?  bigsmile.gif

na ten Tony ir dar 3 zmones sportuoja kartu, na vienas rodo pradedantiems, kitas pazengusiems, dar kitas patyrusiem.pvz. vienas gal prisitraukimus daro ant turniko, kitas gumas tampo, dar kitas su kedes pagalba.na vienu zodziu g.gif
Papildyta:
vaje blynu kad persivalgiau...nebebus jauciu sporto doh.gif doh.gif doh.gif ...va tau ir blynu diena blink.gif
Atsakyti
Aš irgi darius P90x, tai internete radau alternatyvių pratimų jei neturi turniko. Aišku, intensyvumas žymiai mažesnis, bet man tiko smile.gif

aš tikiuos šian prisiversiu sportuot, nes švenčiam ne tik blynų dieną, bet ir draugių gimtadienį. Tai kur jau čia torto neparagausi. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoory: 21 vasario 2012 - 20:24
Laba,
pagaliau patenkinta sėdžiu thumbup.gif gerai su MB pavarėm, man toks geras jausmas, kokia stipri jaučiuos bigsmile.gif Jis ilgiau ilsėjosi už mane, tai aš iš viso atsipūtus, net nesuprakaitavau beveik, nes jo laukiau, mano jau daug geresnė parengtis ir forma. Jis vėl keikėsi, jau net pastabą daviau, kad silpno žmogaus požymis, nors dažnai ir pati pavarau doh.gif blush2.gif
Vadinasi pažanga tikrai labai didelė pas mane, o kažkada tie 500/550/600 pratimų kompleksai kaip košmarai ir man atrodė ir Zuza pati griuvinėjo, stenėjo smile.gif

Tiesa gi, aš apsileidus kitoje srityje, sau blynų pasikepiau kas buvo likę nuo vakar, o MB neliko biggrin.gif Ir dar vaikai į duris paskambino, jo saldainukus teko pradalinti hihihi.gif Blynai nemaišyti buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 vasario 2012 - 20:51
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 21, 19:54)
na ten Tony ir dar 3 zmones sportuoja kartu, na vienas rodo pradedantiems, kitas pazengusiems, dar kitas patyrusiem.pvz. vienas gal prisitraukimus daro ant turniko, kitas gumas tampo, dar kitas su kedes pagalba.na vienu zodziu  g.gif
Papildyta:
vaje blynu kad persivalgiau...nebebus jauciu sporto

aišku 4u.gif
na va...nesportavai?

QUOTE(zoory @ 2012 02 21, 20:23)
Tai kur jau čia torto neparagausi.  doh.gif

kartais reikia lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 21, 20:47)
Ir dar vaikai į duris paskambino, jo saldainukus teko pradalinti

hihihi.gif
Atsakyti
Kol nepamiršau- turiu klausimą. Pastebėjau, kad nuo sporto numečiau svorio nuo viršutinės kūno dalies, o apatinė pilvo dalis lėčiau pasiduoda.
Nekaip atrodo, kai viršuj šonkauliai o apačioj platus pilvas. Turbūt būsiu kriaušės formos smile.gif
Ką patartumėt daryti? Daugiau pratimų viršutinei kūno daliai?
Atsakyti