Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 20, 10:14)

Vakar sportavau su JM shred with weights, vaikas ziuri, ka rodo, ka as darau ir komentuoja: Mama, pakelk koja, rodo, kad reikia pakelti koja! Paskui dar sako kelk auksciau, tetos auksciau kelia. Turiu asmenini treneri  thumbup.gif

juokiausi skaitydama, taip ir matau komentatorių lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif .

ir sveikinu dėl apdovanojimo 4u.gif .
Atsakyti
Priimkit į savo gretas 4u.gif taaip neturiu motyvacijos sportui,bet kai pagalvoji,jog pavasaris ir vasara ne už kalnų ir reikės maišais apsivilkus vaikščiot tai baisu darosi smile.gif Šiandien pradedu ir aš. Griežtai..
Atsakyti
Labu,
Pasiskaitom smile.gif
linnn,smagu,kad geriau jautiesi 4u.gif dėl danties doh.gif
Skirmante lotuliukas.gif už medalį 4u.gif
Memo,junkis junkis,griežtai biggrin.gif 4u.gif
Aš sumąsčiau,iš vakaro susigalvosiu naujai dienai meniu,ne visai savaitei,bet tik sekančiai dienai,pagal turimus rezervus. Gal taip pavyks unsure.gif
Atsakyti
Laba, atėjau pabumbėti smile.gif Užnervino mane žinokit Zuza. Keli kartai iš elės tie durni intervalai. Nu kas čia per sportas po kelias minutes? Prakaito čiut, taip ant durniaus nulieji, lieki susierzinęs kažkoks ir kaip nepasportavęs, nes raumenyse jokio pojūčio. Pratimus sunkina kas kartą, tai neišsilaikai, griūni ir t.t. doh.gif Pati kas kelias dienas įkelia juos ir kartoja visiems vis: tik tiek darau kiek matot, tik tiek darau kiek matot. Kiauliškai meluoja cool.gif Tarp tų dienų ryškiai kitus darė, raumeniui, nes sukęžtų visa, jei tik tiek darytų. Viskas, nė nežiūriu koks ten sekantis kompleksas laukia, o darysiu ryt su SB 550 pratimų kompleksą ryt, tai bent žinosiu iš kur dūmai rūks thumbup.gif O tada jau galima vėl prie tų durnų intervalų karteliui grįžti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 20, 15:35)
Laba, atėjau pabumbėti smile.gif Užnervino mane žinokit Zuza. Keli kartai iš elės tie durni intervalai. Nu kas čia per sportas po kelias minutes? Prakaito čiut, taip ant durniaus nulieji, lieki susierzinęs kažkoks ir kaip nepasportavęs, nes raumenyse jokio pojūčio. Pratimus sunkina kas kartą, tai neišsilaikai, griūni ir t.t. doh.gif Pati kas kelias dienas įkelia juos ir kartoja visiems vis: tik tiek darau kiek matot, tik tiek darau kiek matot. Kiauliškai meluoja cool.gif Tarp tų dienų ryškiai kitus darė, raumeniui, nes sukęžtų visa, jei tik tiek darytų. Viskas, nė nežiūriu koks ten sekantis kompleksas laukia, o darysiu ryt su SB 550 pratimų kompleksą ryt, tai bent žinosiu iš kur dūmai rūks thumbup.gif O tada jau galima vėl prie tų durnų intervalų karteliui grįžti.

kokius workout darei kad uzsiputojai biggrin.gif ? 12 minuciu tuos? as jei 12 minuciu tai pora darydavau, man net is tos Lizos tie 12min nu nepatinka..nesijauciu pasportavus ir tiek biggrin.gif aisku praisunkia prakaito rasa biski, bet dasimucynimui vis tiek darau kazka.
Atsakyti
labuka 4u.gif
oj kaip rura skauda is po vakarykstes butt ant belly doh.gif siandien mesiuos i tae bo thumbup.gif laukiu, kol vakariene dings is skrandzio smile.gif

Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 02 20, 09:14)
mandy333, o aš paskaitau ir vis galvoju, nu ir kaip tu spėji. Mane tokie žmonės motyvuoja 4u.gif .

na yra toks senas pasakymas, kuo maziau laiko turi tuo daugiau speji drinks_cheers.gif ...na man labai patinka gyvent tokiu tempu, bet....jau kazkada taip buvo, kad perdegiau doh.gif be to jau kaip ir sakiau noreciau skirti daugiau laiko savo seimynai, ypac vaikui smile.gif ... bet daznokai su nostalgija prisimenu, kai tik dirbau tik puse etatu ir sportavau kada norejau ir su seimyna budavau, ech...gaila kad tokio luksuso nebeturesiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 20, 10:14)
Mama, pakelk koja, rodo, kad reikia pakelti koja! Paskui dar sako kelk auksciau, tetos auksciau kelia. Turiu asmenini treneri  thumbup.gif

..va kaip pigiai galima prasisukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Saunuoles jus, kad sportuojat mirksiukas.gif o as sugriesyjau keleta dienu, ir , taip apleidau sporta blush2.gif nu jau tie griekai viska isbalansuoja blush2.gif bet susiimsiu nuo penktadienio, tikrai smile.gif

Ar dar vyksta penktadienio prisidavimai pas jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 20, 17:56)
kokius workout darei kad uzsiputojai biggrin.gif ? 12 minuciu tuos? as jei 12 minuciu tai pora darydavau, man net is tos Lizos tie 12min nu nepatinka..nesijauciu pasportavus ir tiek biggrin.gif aisku praisunkia prakaito rasa biski, bet dasimucynimui vis tiek darau kazka.

dariau Hot Biestie workout (15 min) ir OMG Sexy workout (kazkas pan.. ) (12 min), tai biskiuka slapia buvau... jei buciau kazkuri viena darius tai schmoll.gif megstu uz tai time challenge'inius arba koki min 18 min intervalais arba sunkesni 15 minuciu intervalais biggrin.gif va tada thumbup.gif
Atsakyti
VV,kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
imk už sugadintą nuotaiką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 20 vasario 2012 - 22:08
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 20, 18:25)
labuka 4u.gif
oj kaip rura skauda is po vakarykstes butt ant belly doh.gif siandien mesiuos i tae bo thumbup.gif laukiu, kol vakariene dings is skrandzio smile.gif
Papildyta:

na yra toks senas pasakymas, kuo maziau laiko turi tuo daugiau speji drinks_cheers.gif  ...na man labai patinka gyvent tokiu tempu, bet....jau kazkada taip buvo, kad perdegiau doh.gif be to jau kaip ir sakiau noreciau skirti daugiau laiko savo seimynai, ypac vaikui smile.gif ... bet daznokai su nostalgija prisimenu, kai tik dirbau tik puse etatu ir sportavau kada norejau ir su seimyna budavau, ech...gaila kad tokio luksuso nebeturesiu verysad.gif
Papildyta:

..va kaip pigiai galima prasisukti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mhm Mandy333 pasiilgom taves smile.gif dabar paskaitinejau p90x postus, daug ten rasydavai smile.gif fainiai bendraminciu rasti, o va dar tie postai, kad pasidalint noris mintimis apie sporta (nes drauges ar pazistmai nesportuoja...sad.gif( ), tai taip pazistama.. smile.gif Dar kazkur burbtelejai, kad amziuje esi... ei baik, ziurejau albumiuke foto kada, tai nu saunumelis atrodai! Va ka sportas ir saves prisiziurejimas daro! (p.s. as tarkim jauna dar... bet ir atrodau zymiai geriau uz savo bendraamzes kai kurias... ir keista, kad va jauniems zmonems kartais taip pofik.... ir kai universitete duodavo man 17 metu pries pora metu..dvi kasytes susirist sveika biggrin.gif )
Atsakyti
Memo sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Labu,
Su Užgavėnėm 4u.gif
Tyluma? g.gif
Sedindriuke,o kada albume pasirodysi ax.gif
Atsakyti