Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

sveikutes, kaip smagu, kad jusu cia vis dar daug, ir visos bendraujat thumbup.gif
as tai dingau i pogrindi doh.gif baliai po baliu..siaubas, vasaris baliu menuo doh.gif
pati save jau prikaliau ant gedos stulpo blush2.gif
Atsakyti
Bl nesikeikiant, prieš kelias savaites naują gimnastikos kamuolį nusipirkau,pradūrė vaikai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 19, 18:59)
aš ką ir sakiau,man reikia bijoti ne vakaro,o kitos dienos po  alc.gif ,trukt nuo vadžių,vėl iš pradžių  doh.gif jau nebežinau,iš kur tos valios pasiimt,reiks gal kokį grafiką-tvarkaraštį pasipaišyti bent savaitei į priekį,tik dar nesumąstau,kaip kuo smulkiau ir aiškiau jį pasiplanuoti  g.gif

labu smile.gif as tai kada alc.gif tada kertu tai... blush2.gif bet kita ryta tvarkingai viskas buna, nes kazkaip man alkoholis sukelia nezmoniska apetita doh.gif
as irgi bandziau ir meniu darytis ir sporto tvarkarasti ir vistiek ju nesilaikau blink.gif nes parasau darysiu vistienos frikadeles, bet kita diena noriu kokios lazanijos biggrin.gif sporto biski lengviau laikytis, bet buna tokiu dienu, kad nenumatytu reikalu buna, ir visa tvarkarasti vel perasyt reikia doh.gif
dabar nezinau kaip bus su pavasario mitybos planu ir sportais, zadu pradeti kovo 15, 15 dienu anksciau, cia jei kokie nenumatyti atvejai, jei tektu praleisti...kad speciau uzbaigti iki liepos 1 ax.gif
tai kur buvai savaitgali, jei ne namie? gal prie stintu i pajuri? tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 19, 19:13)
sveikutes, kaip smagu, kad jusu cia vis dar daug, ir visos bendraujat  thumbup.gif
as tai dingau i pogrindi  doh.gif  baliai po baliu..siaubas, vasaris baliu menuo  doh.gif
pati save jau prikaliau ant gedos stulpo  blush2.gif

sveika grizus baliauninke drinks_cheers.gif tai ar pradejai ta Insanity ar ne? as jau meciau, vel i ta antro-menesio kosmara papuoliau, pamaciau is karto kad nieko gero cia nebus,vos 3 treniruotes atlaikiau doh.gif . Vel draugauju su Toniu, one on one darau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 02 19, 20:29)
Bl nesikeikiant, prieš kelias savaites naują gimnastikos kamuolį nusipirkau,pradūrė vaikai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isdykeliai wub.gif kazkodel prisiminiau ta multika apie mama- bezdzione kur laksto paskui bezdzioniukus wub.gif
Atsakyti
Mandy333, meciau ta insanity...po triju dienu blush2.gif atsibodo strakalioti, neturiu valios as kasdien daryti kardio doh.gif
pradejau JM ripped..tik va, baliai koja pakiso, nuo antradienio doh.gif , tik snd namo gryzom...vos ne kad savaite gastroliu doh.gif
Idomu kas Marusai nutiko???? keista, nera taip ilgai dingusi...gal teismas prasidejo...??? nera nuotaikos???
Atsakyti
Aš irgi nusidėjau - suvalgiau gal 350gr ledų - nesusilaikiau, nes ledai man skaniausias desertas biggrin.gif
Kadangi visą savaitę svečiuojasi draugai, tai kas dieną tai pica, tai bulvytės fri. Laukiu kada sugrįšiu į normalias vėžes 4u.gif

tinute84- ir aš šiuo metu pūškuoju pagal JM ripped. Kai pabaigsiu, noriu imti Insanity smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 19, 20:37)
as irgi bandziau ir meniu darytis ir sporto tvarkarasti ir vistiek ju nesilaikau blink.gif   nes parasau darysiu vistienos frikadeles, bet kita diena noriu kokios lazanijos
dabar nezinau kaip bus su pavasario mitybos planu ir sportais, zadu pradeti kovo 15, 15 dienu anksciau, cia jei kokie nenumatyti atvejai, jei tektu praleisti...kad speciau uzbaigti iki liepos 1
tai kur buvai savaitgali, jei ne namie? gal prie stintu i pajuri?
isdykeliai wub.gif  kazkodel prisiminiau ta multika apie mama- bezdzione kur laksto paskui bezdzioniukus wub.gif

aš irgi galvoju,kad vien dėl to,kad nuo nuotaikos priklauso norai,meniu darytis neverta.Bet kažkokį griežtą grafiką sau susidėlioti reikia visgi,nes palaida bala,kaip nusibodo,bevalė umn.gif gun_bandana.gif verysad.gif
jeigu ne paslaptis,kokią programėlę vykdysi? bigsmile.gif
neee,arčiau... biggrin.gif Laikinojoj sostinėj biggrin.gif pamišęs mano vaikas dėl jūrinių gyventojų,tai teko dvi dienas iš eilės važiuot į pc į akvariumą spoksot,kaip rykliai plaukioja,aukštyn žemyn eskalatorium,kad pavytume juos,dievina visokius ryklius,orkas,rajas,žuvis kūjus,banginius,tik klausimas iškilo jam,kaip tai netelpa akvariume banginis g.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif žinok,taip ir lakstau paskui savo beždžioniukus vos ne 24val.per parą abiems iš paskos doh.gif

Dėl marušos tikrai,kur ji,jau seniai rūpi g.gif
zoory,juokas tiek ledų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 19 vasario 2012 - 22:25
As pasiskaicius apie minti apie tvarkarascius, Darbo uzrasu knygutej savaitei susirasiau kokius workout darysiu biggrin.gif tikiuos tai neleis simuliuot smile.gif
o del maisto tvarkarascio oi kaip pazistamas jausmas..susirasai, susiplanuoji, bac ziurek kazkas lieka nesuvalgyta, tai bus valgoma rytoj..va jau plane ir slenkasi visi valgiai.... kita diena nagi nenori tos buroku sriubos, o nori omleto.... nu ir gaunas pievos... o ir neina kad nusipirkti/apsipirkti visko savaitei... tai kiausinis vienas liko, tai pusryciu varske baigias.. o jei nueini varskes, tai prisivelki dar rades kazka nukainuota...aisku viskas i tema, pagrinde darzoves tempiamos, bet vis tiek pikta, kad nesusivaldai... nors kitas dalykas, kad jei nera kokios zalios darzoves (ta prasme pagal spalva zalios : kopustas, salotos, cukinija..), jau man reik ju isigyt... nes man daznai vakariene buna bliuuuuudas salotu su priedais smile.gif tai va... ir planuok neplanaves ivairove neivairove..o dazniausiai as neivairiai noriu salotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 19, 22:24)
aš irgi galvoju,kad vien dėl to,kad nuo nuotaikos priklauso norai,meniu darytis neverta.Bet kažkokį griežtą grafiką sau susidėlioti reikia visgi,nes palaida bala,kaip nusibodo,bevalė  umn.gif  gun_bandana.gif  verysad.gif
jeigu ne paslaptis,kokią programėlę vykdysi?  bigsmile.gif
neee,arčiau...  biggrin.gif Laikinojoj sostinėj
lotuliukas.gif žinok,taip ir lakstau  paskui savo beždžioniukus vos ne 24val.per parą abiems iš paskos  doh.gif

Dėl marušos tikrai,kur ji,jau seniai rūpi  g.gif

va koks smalsuolis wub.gif as taip ir pagalvojau, kad lakstai smile.gif
na jau sakiau kazkada, kad pavasari vel P90X-2 pradesiu.Tai gal dabar ir nekokia mintis vel su Toniu sportuoti, nes tie pratimai panasus, bijau kad raumenys iskart atpazins ta kruvi g.gif kazkaip man tas 1 menuo Insanity labai patinka, 40 min tik, bet juk nedarysi jo 3 kart doh.gif doh.gif doh.gif galvoju gal su Billy Blanksu reiketu pasportuot, kai armijoj is kart pasijauciu blink.gif
...reikes marusos paieska skelbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 19, 23:14)
galvoju gal su Billy Blanksu reiketu pasportuot, kai armijoj is kart pasijauciu blink.gif 
...reikes marusos paieska skelbti g.gif

lotuliukas.gif kažkada buvau susidomėjus juo.
Mhm,tikrai g.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai labai ačiū už palinkėjimus pasveikti 4u.gif 4u.gif . Jau kaip ir geriau. Aš vis žiūrių orus kokius žada, jau taaaip noriu eiti pabėgioti.

Aš tai dažnai susidarau savaitės sporto, darbų visokių planus. O konkretaus valgiaraščio - tai ne. Bet aš užsirašau - 4 tvarkingo valgymo dienos per savaitę (na, čia gal neaktualu toms, kas susitvarko ir su maisto kiekiu ir su pačiu maistu biggrin.gif ). Man patinka taip.

Marusos paieška tikrai reikia skelbti g.gif .

Ir cherie, su pabaigta sesija. Super, jaučiu labai džiaugiesi.

MO gaila kamuolio biggrin.gif , tikrai.

KolJe, labai užjaučiu dėl dantukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ėch, šiuo metu irgi kankinuosi. O kainelė protezavimo doh.gif verysad.gif vergti norisi, kai sužinojau. Ir dar bijau, nes bijau, kad ne taip ką nors padarys. Ai, krč.. labai nemaloni situacija su dantimis.

mandy333, o aš paskaitau ir vis galvoju, nu ir kaip tu spėji. Mane tokie žmonės motyvuoja 4u.gif .

oi, kažką dar sakiau pakomantuosiu, bet neatsimenu. Tai visoms 4u.gif 4u.gif ir geros sportiškos savaitės 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos.. as vakar gimtadieni buvau, stengiaus laikytis neorisivalgyt biggrin.gif

aciu uz linkejimus 4u.gif

linn,tau taip pat.. 4u.gif 4u.gif taip taip nemegstu dantistu ir as..anksciau dar ir ginekologu nemegau db jau kazkaip dzin.. bet dantistu jauciu ir nepamilsiu schmoll.gif

nu ka nauja savaite, vel fitness4.gif fitness3.gif hihihi.gif

Grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

MO, gaila kamuolio. Kai as issitraukiu kamuoli sportui, vaikui irgi jo prireikia.

Vakar sportavau su JM shred with weights, vaikas ziuri, ka rodo, ka as darau ir komentuoja: Mama, pakelk koja, rodo, kad reikia pakelti koja! Paskui dar sako kelk auksciau, tetos auksciau kelia. Turiu asmenini treneri thumbup.gif

Polar iteike first.gif uz programos ivykdyma laugh.gif Pirma savaite vis nepataikydavau pulso i reikiama zona, arba per zemas arba per aukstas buvo.
Atsakyti