Apleidau šiek tiek sportą, gėėda - dabar kai turiu laiko, sportuoju kas antrą dieną.
Turbūt tokia tinginė pasidariau, nes dabar jau esu patenkinta savo figūra ar ją palaikyti užtenka sumažinti sporto krūvį? Ar palaikyti tokį pat? Bijau, kad tik nepradėtų kristi svoris
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 19, 22:15)
rasyk adresa, atsiusiu, turiu atliekama nauja, raudona
ačiū , pradžiai bandysiu Vilniuje ieškotis, jei nerasiu - būtinai kreipsiuos
labas visoms
Labas, kažkaip labai greitai baigia užsipildyti tema
Laba diena.
http://www.youtube.c...player_embedded
Va cia, tai treniruote
Svoris nekris jei suvartosite pakankama dienos kaloriju kieki pagal jusu aktyvumo lygi, todel nereiks mazinti kruvio.
http://www.youtube.c...player_embedded
Va cia, tai treniruote
QUOTE(zoory @ 2012 03 20, 13:21)
ar ją palaikyti užtenka sumažinti sporto krūvį? Ar palaikyti tokį pat? Bijau, kad tik nepradėtų kristi svoris
Svoris nekris jei suvartosite pakankama dienos kaloriju kieki pagal jusu aktyvumo lygi, todel nereiks mazinti kruvio.
labuka smagu, kad cia veiksmas vyksta, visos sportina, arba bent stengiasi ta daryt
pas mane ta bloga programos pradzia viska man sugadino , aisku cia su tuom nesusije, bet as taip sakau taigi pasportavau 1 diena, kita negalejau del vaiko renginio, 3-diena vel sveciuose, tai grizus biski tik elipsini paminkiau 30 min.Vakar vel negalejau rasti, savo grieztoj dienotvarkej,valandikes sportui, tai vel 45 min elipsini gavau mint...na vis geriau negu nieko na bet aisku erzina mane tokie dalykai siandien paleido netiketai anksciau is darbo, tai reikes grizti i normalu sportuka tai va kaip kitom sekasi? gytis vel dingo
Papildyta:
oj sorry, gytis atsirado
pas mane ta bloga programos pradzia viska man sugadino , aisku cia su tuom nesusije, bet as taip sakau taigi pasportavau 1 diena, kita negalejau del vaiko renginio, 3-diena vel sveciuose, tai grizus biski tik elipsini paminkiau 30 min.Vakar vel negalejau rasti, savo grieztoj dienotvarkej,valandikes sportui, tai vel 45 min elipsini gavau mint...na vis geriau negu nieko na bet aisku erzina mane tokie dalykai siandien paleido netiketai anksciau is darbo, tai reikes grizti i normalu sportuka tai va kaip kitom sekasi? gytis vel dingo
Papildyta:
oj sorry, gytis atsirado
Joo uzknisa, kai nevyksta viskas pagal plana
Nedinges, tiesiog kai geri orai buna, tai stengiuosi kuo maziau namie sedeti. O ir siaip nieko labai naujo pas mane. Grizau prie senos programos, kuri labiausiai pasiteisino ir dave didziausia progresa. Ziuresiu kaip cia toliau bus.
Nedinges, tiesiog kai geri orai buna, tai stengiuosi kuo maziau namie sedeti. O ir siaip nieko labai naujo pas mane. Grizau prie senos programos, kuri labiausiai pasiteisino ir dave didziausia progresa. Ziuresiu kaip cia toliau bus.
QUOTE(Linnuse @ 2012 03 20, 14:21)
Labas, kažkaip labai greitai baigia užsipildyti tema
pabandysiu dabar sukurpti naują
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 15:31)
jo,mačiau ją,pagal tavo ankstesnes nuorodas kažkada atsekiau,žiauri bobikė,žiaurūs pasiekimai,žiaurios treniruotės,žiaurus respektas
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 20, 15:49)
pas mane ta bloga programos pradzia viska man sugadino
nieko,nuo ryt viskas bus kitaip,jokių praleidimų
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 17:31)
ojej, jau rinkciaus but tokia kaip dabar, nei tokia kaip siame video Feee...
bliamba, nu kaip prie treniruociu prieit? kosciu siaubingai, net i miesta geda iseit... Jau taip knieti, negaliu
marusa, tu buni prie skype kada gyvenime ar ne?
Jo moteriskumo, tai mazai like, bet man patiko jos treniruotes metodas. Tikrai reikia stipria valia turet
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 23:40)
Jo moteriskumo, tai mazai like, bet man patiko jos treniruotes metodas. Tikrai reikia stipria valia turet
jooo, matosi, kad ziauriai stengias, kaip gyvybes ir mirties reikalas