Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

Sveikos,
mandy333,aš nepalaikysiu kompanijos šiand, nes vakar tiek alc.gif ,kad doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
linnn,sveikatėlės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka, mandy viskas suprantama, kai yra vaikai, tai žmogui jau viskas kitaip, save ne visada ir gali prioritetu statyti. Neliūdėk tik 4u.gif
Aš šiandien ant ratų būsiu, dabar dar be pulso sėdžiu su kava, nežinau kada išsičiukuosiu biggrin.gif Reiktų (net labai) šiandien Hottie Body padaryti. Nežinau ar spėsiu iki išvažiavimo, o vėliau galiu siaubingai nenorėti. Rekia kažkaip stotis ant kojų ir atsibusti greičiau. Užsižiūrėjau vakar labai ilgai komediją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 18, 08:44)
Labuka, mandy viskas suprantama, kai yra vaikai, tai žmogui jau viskas kitaip, save ne visada ir gali prioritetu statyti. Neliūdėk tik 4u.gif
Aš šiandien ant ratų būsiu, dabar dar be pulso sėdžiu su kava, nežinau kada išsičiukuosiu biggrin.gif Reiktų (net labai) šiandien Hottie Body padaryti. Nežinau ar spėsiu iki išvažiavimo, o vėliau galiu siaubingai nenorėti. Rekia kažkaip stotis ant kojų ir atsibusti greičiau. Užsižiūrėjau vakar labai ilgai komediją smile.gif

Labas rytas,
su kavos puodeliu sedziu, tuoj kibsiu i savo pusryciu bliudeli smile.gif As siandien susidarysiu i kalendoriu normalu ritminga tvarkarasti ir tai privers gal be jokiu nukrypimu laikytis rezimo - ne paslaptis, kad daug kam kai nepavyksta jo laikytis, kad ir trumpom treniruotem, nervinas... mane ir nervina tas prabimbinejimas, o 15 minuciu uztingejimas pasikrutyt.. smile.gif

Vici, atgauk pulsa smile.gif kava gal pramus smile.gif Hottie Body (Hot Body) nesu darius. per trumpas pasirodydavo matyt biggrin.gif

Mandy333, laikyk fronta! Zaviuos Tavim! Saunuole! 4u.gif man buna padeda kai liudnus jausmus uzgoziu ijungus prota, padaryt kad ir 10 pritupimu, ir atrodo akyse sviesiau pasidaro sukrutinus kazkokius hormonus... tada ziurek gal dar 20... nosi aukstyn (cia ir sau sakau blush2.gif ).
Atsakyti
oj tik neuzsuk kury laika ir kiek pridiskutavot smile.gif

Svoris pakrito gerai 60kg. db.. apimtys kojos lyg ir nemazeja va per pilva sumazejo, juosmuo platuuuus biggrin.gif

28d. darys op.. raus visus 4 protinius scare.gif tai dar viena priverstine dieta bus doh.gif na is dalies gerai pakris dar kg.. bet kiek skausmo bus... grrrr...
Atsakyti
Oj panos,kaip aš vakar nusikaliau..Nuvažiavom su merginom prie pakrantės (the coast), apėjom visus paplūdimius per 3 valandas; grįžusios dar prasiėjom pro parduotuves, pora valandų pailsėjom ir patraukėm į klubą.
Tai šiandien jaučiuos kaip po geros mankštos. Geriu arbatą ir galvoju, ar turėsiu jėgų sportui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 02 18, 13:05)
28d. darys op.. raus visus 4 protinius scare.gif tai dar viena priverstine dieta bus doh.gif na is dalies gerai pakris dar kg.. bet kiek skausmo bus... grrrr...

O Dieve kaip užjaučiu. Kai kurie lengvai perneša kiek esu skaičiusi, girdėjusi, nu bet kai kurie sienom laipo unsure.gif Linkiu pirmo varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 18, 14:52)
O Dieve kaip užjaučiu. Kai kurie lengvai perneša kiek esu skaičiusi, girdėjusi, nu bet kai kurie sienom laipo unsure.gif Linkiu pirmo varianto 4u.gif

swoon.gif swoon.gif
visad juokavau, kad geriau jau man gimdyt, nei eit pas dantista, nes gimdymai lengvi ir greiti..su antra net i ligonine nespejom, galima sakyt nepajauciau as tu skausmu per gimdymus.. uztat pas dantista atsiimsiu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Šiandien paskutinį egzaminą laikiau, sesija baigta thumbup.gif Pagaliau, jau taip nusibodo. Taip norisi veiklos, veiksmo, tai dabar galėsiu atsigaut šiek tiek sportuodama.

QUOTE(MO @ 2012 02 14, 21:38)
O dėl Zuzkos,tai kai ji grįžo "pastorėjusi" (na,atleiskit,man tas pastorėjimas toks butaforinis,juokingas ),tai tokia figūra daug gražesnė
Man irgi figūra gražesnė dabar blush2.gif

QUOTE(linnn @ 2012 02 17, 09:17)
Aš sergu, šiandien visą naktį galvą skaudėjo
Sveikatėlės, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labuka...aciu mano palaikymo komandai wub.gif
...as tik bedavojuos, jus giriat...tragikomiska biggrin.gif cia jumis reikia girti, kad fronta laikot thumbup.gif paremiate sunkumuose blush2.gif
Ech...Mo, ka tu ten taip sventei? tongue.gif susilaikiau nuo gerimu,tik ne nuo valgymu doh.gif ..ir kodel paguodos reikia ieskoti maiste g.gif nu nepakenke tas slamstas figurai, tik savijautai blush2.gif
na nuo rytoj vel grisiu pilnu tempu i sportus showoff.gif Nes kai tik nesportuoju tuoj stresas grizta doh.gif
KolJE vaje kaip baisiai, as irgi su skausmu prisimenu tu dantu dygima...kas blogiausia kad jie brudai po biskuti padygsta ir vel nustoja..ir taip tesesi vos ne 2 metus...
linnn sveikatytes... 4u.gif
cherie kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na aš vakar užbaigiau 1 lygį JM 30 day shred thumbup.gif l laukiu antro lygio, nuo pirmadienio pradėsiu. Pabaigus tikiuosi būsiu pakankamai pasiruošusi bandyti daryti P90x.

Jeigu treniruotes kartais neišeina, nes darau pavakare, tai bėgu kas rytą thumbup.gif Jau atsiranda tas malonus jausmas, kad galiu ir galiu daug bigsmile.gif

Na o šiandien tradiciškai poilsio diena be sportų važiuojam lankyti senelių, vaikščioti miškuose smile.gif

Linnn sveikatėlės Tau 4u.gif

Cherie su sesijos pabaiga sveikinu bigsmile.gif

KolJe na geriausia galvoti, kad viskas bus gerai cool.gif

Gražaus Jums sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif

kaip čia tylu savaitgali... unsure.gif Aš jau kelios dienos, kai sergu tai nėr jėgų sportuoti, priverstinė pertrauka gavosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šaunų savaitgalį apturėjom,vis ne namuose thumbup.gif

QUOTE(KolJe @ 2012 02 18, 13:05)

doh.gif užjaučiu 4u.gif

QUOTE(zoory @ 2012 02 18, 13:27)
Oj panos,kaip aš vakar nusikaliau..Nuvažiavom su merginom prie pakrantės (the coast), apėjom visus paplūdimius per 3 valandas; grįžusios dar prasiėjom pro parduotuves, pora valandų pailsėjom ir patraukėm į klubą.
Tai šiandien jaučiuos kaip po geros mankštos. Geriu arbatą ir galvoju, ar turėsiu jėgų sportui  smile.gif

kaip pavydžiu thumbup.gif

QUOTE(chérie @ 2012 02 18, 16:08)
Sveikos.
Šiandien paskutinį egzaminą laikiau, sesija baigta :

thumbup.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 02 18, 20:39)
Ech...Mo, ka tu ten taip sventei?

blush2.gif
aš ką ir sakiau,man reikia bijoti ne vakaro,o kitos dienos po alc.gif ,trukt nuo vadžių,vėl iš pradžių doh.gif jau nebežinau,iš kur tos valios pasiimt,reiks gal kokį grafiką-tvarkaraštį pasipaišyti bent savaitei į priekį,tik dar nesumąstau,kaip kuo smulkiau ir aiškiau jį pasiplanuoti g.gif
Atsakyti