as irgi jau susiplanavau pradeti sia programa
Gal galite kuri nors atsiusti nuoroda (cia ar i az) is kur jus siuntetes JM 90dienu workout'a, niekaip nerandu kur atsisiust butu galima
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 03 19, 21:52)
Gal galite kuri nors atsiusti nuoroda (cia ar i az) is kur jus siuntetes JM 90dienu workout'a, niekaip nerandu kur atsisiust butu galima
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
http://rutracker.org...c.php?t=3970239
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 19, 18:33)
aha , pasirodžiau
sunku buvo vėl sugrįžti prie normalaus sporto, bet dabar tai kaifuoju
aha, labai smagu, kai antros pusės kartu sportuoja
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 19, 19:51)
suuuper, as irgi jungsiuos, viskas!!!
O sportuoji pagal planeli? Nieko nekeitei, nepridejai? Mane labai zavi tos 30 min, nes ilgesnem as neturiu kantrybes paskui
O sportuoji pagal planeli? Nieko nekeitei, nepridejai? Mane labai zavi tos 30 min, nes ilgesnem as neturiu kantrybes paskui
jap, pagal tą patį dar priklausomai nuo pasirenkamo/suvalgomo maisto, būna kad ir 2 kartai per dieną : ryte ir vakare man kažkaip 30 minučių mažokai ... iš ties labai smagios treniruotės
darbuojuos su 2kg hanteliukais ( turiu po 2 kg ir po 8 kg , kuriuos irgi karts nuo karto pakilnoju )
va, gumų dar neturiu vis neišsiruošiu iki jų , bet kol kas išsisuku be jų
QUOTE(irmulia @ 2012 03 19, 23:04)
va, gumų dar neturiu vis neišsiruošiu iki jų , bet kol kas išsisuku be jų
rasyk adresa, atsiusiu, turiu atliekama nauja, raudona
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 19, 20:32)
Dekui uz nuoroda bet man kazkodel neleidzia is ten siustis, gal ten butina registruotis?
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 03 19, 23:34)
Dekui uz nuoroda bet man kazkodel neleidzia is ten siustis, gal ten butina registruotis?
reikia,bet nesunku
Labas vakaras
Labas
Šiandien Fire55EZ.
Šiandien Fire55EZ.
Labas visiems,
Sunkus pas mane atvejis su ta motyvacija, bet judu ta linkme Taip ir neatsakei į klausimą, kada ištaikai laiko treniruotėms, juk jos gan netrumpos?
Vakar nepasisportinau, griuvau į lovą pusę dešimt, bet šiandien užtat kaip naujai gimus Reiks kibt į sportus šiandien, gumų irgi neturiu, tik kažkokią trumpą tampyklę iš seniai seniai, na žiūrėsim, gal išsiversiu kol kas su ja arba hanteliais.
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2012 03 19, 16:48)
Maruša nepamesk motyvacijos
Sunkus pas mane atvejis su ta motyvacija, bet judu ta linkme Taip ir neatsakei į klausimą, kada ištaikai laiko treniruotėms, juk jos gan netrumpos?
Vakar nepasisportinau, griuvau į lovą pusę dešimt, bet šiandien užtat kaip naujai gimus Reiks kibt į sportus šiandien, gumų irgi neturiu, tik kažkokią trumpą tampyklę iš seniai seniai, na žiūrėsim, gal išsiversiu kol kas su ja arba hanteliais.
Labas rytas
M.i.g.l.e., sveika sugrįžus
M.i.g.l.e., sveika sugrįžus
Labukas
Kai ilgesnė programa (40-50min) tai po darbo, o kai trumpesnė tai prieš darbą (nuvedu vaiką darželin, tada į parduotuvę, tada pasportuoji, po dušu ir bėgte darban )
ačiū
Po vakar treniruotės jaučiu kad turiu užpakalį Šian padirbėsiu su svoriais
QUOTE(maruša @ 2012 03 20, 09:25)
Taip ir neatsakei į klausimą, kada ištaikai laiko treniruotėms, juk jos gan netrumpos?
Kai ilgesnė programa (40-50min) tai po darbo, o kai trumpesnė tai prieš darbą (nuvedu vaiką darželin, tada į parduotuvę, tada pasportuoji, po dušu ir bėgte darban )
QUOTE(MO @ 2012 03 20, 11:02)
ačiū
Po vakar treniruotės jaučiu kad turiu užpakalį Šian padirbėsiu su svoriais