Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Irunia @ 2012 03 16, 20:33)
Tai kad aš jau 3 sav. kaip darau "kitaip". Pojūčiai tikrai geri. Kūnas lankstesnis tapo, net nesitikėjau. thumbup.gif  Man svorio mest nereikia. Mano tikslas - sveika mityba. Mama su tuo pačiu maitinimusi jau 5 kg numetė per mėn. Ir cukrus susinormalizavo. thumbup.gif

liuks! smile.gif as ir nei domiuos savo svoriu nei ka, nes nera zodyne pas mane kuda, plona, stora, mesti svori, priaugau ar pan. tiesiog kai n metu jau ziuriu maista, tai tiesiog tik palaikymo stadija yra ir tiek biggrin.gif
tikiu, kad pojuciai smagus! smile.gif mane ir veze, kai pradejau jausti ir kitokius skonius, ir valgyti tai, ko nevalgydavau (pvz burokeliai... aisku prisidejo ir tas, kad riboijau mesa..tai organizmas priverte mane burokelius valgyt...norejau nesvietiskai biggrin.gif aisku dabar valgant mesa burokeliai tebeliko skanus biggrin.gif ). Tiesiog pamatai, kokius maisto produktus organizmas gerai priima, nuo kokiu tai pucia pilva, tai drasko zarnas, tai jauties istines.. na zodziu, room to improve ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 16, 22:13)
tikiu, kad pojuciai smagus! smile.gif mane ir veze, kai pradejau jausti ir kitokius skonius, ir valgyti tai, ko nevalgydavau (pvz burokeliai...  aisku prisidejo ir tas, kad riboijau mesa..tai organizmas priverte mane burokelius valgyt...norejau nesvietiskai biggrin.gif aisku dabar valgant mesa burokeliai tebeliko skanus biggrin.gif ). Tiesiog pamatai, kokius maisto produktus organizmas gerai priima, nuo kokiu tai pucia pilva, tai drasko zarnas, tai jauties istines.. na zodziu, room to improve ! biggrin.gif

Bet ką dabar rašai - apie stebėjimą - kaip tai kitiems dar atrodo nepasiekiama. Manęs dažnai klausia - o kaip tu supranti, kad tau tai gerai, ar blogai.
Dėl skonių visiškai pritariu. Man dabar tiek saldu viskas lotuliukas.gif O paprastos daržovės be nieko yra TOOOOKIOS skanios thumbup.gif

Nemiegojau pusė nakties. Atsikėliau burundukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 03 17, 05:20)
Bet ką dabar rašai - apie stebėjimą - kaip tai kitiems dar atrodo nepasiekiama. Manęs dažnai klausia - o kaip tu supranti, kad tau tai gerai, ar blogai.
Dėl skonių visiškai pritariu. Man dabar tiek saldu viskas lotuliukas.gif O paprastos daržovės be nieko yra TOOOOKIOS skanios  thumbup.gif

Nemiegojau pusė nakties. Atsikėliau burundukas doh.gif

Tu tik sveik! ikiu, kad patine viskas. As tik pasalu biskiuka, ir man jau jautri burna, pakelia dantis, o ypac protiniu dantu srity - jie po mesytem pasislepe ir nevisiskai issikaletai kankinuos daznai ...

Del maisto tinkamumo... tiesiog megint ir viskas. atsisakius visokiu negerybiu, prasivalo skoniu receptoriai... as tiesiog miltinius dalykus ribot pradejau, kai su oda buvo bedu (ko tik nedariau is tikro... sokolado nevalgyt, miltinius ribot (na greitieji angliavandeniai, blogas cukrus juose, grybeliai..), daug vaisiu darzoviu... ), bet taip ir liko kad man miltiniu nereikia ir ju nevalgau nieko, apart duonos juodos... o saldumynai pagrinde juk miltiniai dalykai, tai reiskia, kad prasivale man receptoriai nuo tokio dalyko - prasivalymas skaitau pas mane toks, kad as neuzsimanau kazko miltisko, sadaus is miltu.. aisku paragavus, greit tie receptoriai atsigauna; siaip irodyta, kad prie cukraus priprantama, ir atprantama kaip kad ir nuo kavos reikia atsipratinet, nuo rukymo, nuo narkotiku..

ai cia siaip tik mano pamastymai biggrin.gif
einu kavos 2 puoda maktelt biggrin.gif
Atsakyti
Jo, mano oda irgi tvarkosi po mažumėle..
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 03 17, 12:28)
Jo, mano oda irgi tvarkosi po mažumėle..

na oda kita tem ju, nes paauglyste man buvo kosmaras del odos, ir tik neseniai atsikraciau tu bedu kai puse zando istine nuo giluminiu dalyku.... o paauglystej ir arbatos ir zolytes, ir maisto pasisaugojimas kazkoks- kakavu, sokoladu ne.. tipo alergenai... o siaip irodyta kad maistas mazai turi itakos spuogams... viskas is hormonu kyla.... o aisku ir gaunas, vartok mazai riebalu, issibalansuos visi hormonai, pasisiaus organizmas pats pries save, ir gausi neaisku kokia reakcija, tada ir galesi kaltint zmogus kakavas, sokoladus ar riebu maista biggrin.gif bet darzoves, vaisiai, daug vandens tikrai odai padeda kas be ko! ir tvarkinga mityba bei sportas - aktyvina kraujotaka, metabolizma ir pan o tas tik i nauda visam kam.
Atsakyti
Nei penktadienį, nei vakar nesportavau, o ir maistas ne kažką buvo, nes svečiuose buvau. Užtat šiandien Fire45EZ+Burn3. Treniruotės nebeprailgsta, reikia mažiau pauzių pailsėjimams thumbup.gif Nu super jaučiuosi, kaip aš taip galėjau tą sportą užmesti, niekaip nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 03 18, 20:55)
Nei penktadienį, nei vakar nesportavau, o ir maistas ne kažką buvo, nes svečiuose buvau. Užtat šiandien Fire45EZ+Burn3. Treniruotės nebeprailgsta, reikia mažiau pauzių pailsėjimams thumbup.gif Nu super jaučiuosi, kaip aš taip galėjau tą sportą užmesti, niekaip nesuprantu biggrin.gif

vvvooo gyvu pasirodo yra biggrin.gif vis tikrinu tikrinu, kaip niekas neparaso taip neparaso..sakau tortus kemsa ar kas cia, ar orai atsilo tai lauke ganos liaudis biggrin.gif
as vakar vos ne vidurnakti padariau Zuzanos workout (kai iskepiau ir sutepiau torta biggrin.gif) , sakiau nieko po to nevalgysiu (nes prisilaiziau plakamos grietineles... o dar kai issprudus mikseriui is ranku grietinele per visa virtuve pasklido..teko prilaizyt biggrin.gif) bet ka prie kompo sededama kaip nesuvalgysi puslitrio jogurto saldyto ... uzejes noras.. kokosas, citrina, jogurtas derinys biggrin.gif na bet sportinau...
siandien pasivaiksciojimas trumpas, ir kinieciu restorane bufetas..bent mesa valgiau... bet vis tiek zymiai daugiau nei iprastai valgyciau norma... nu nemegstu valgyti OUT kazkur, nekenciu!!! vengiu kaip velnio tu vietu, kai ne pacios rankos prie maisto gaminimo priliestos ir kai nezinau, kokiam brude kas daroma! biggrin.gif po tu visokiu e621 tai tik sedziu issivertus ir neprisiverciau pasportuot kai viska apsivirskinau.... pms juodas vadinas.. sedejau Bodyrock svetaineje ir skaiciau chebros komentarus apie persitreniravimu dalyka, apie sanariu nugaru saugojimus... ir vis nueinu i virtuve savo varskes pyrago atsipjaut... kaip sakant nuo 1nio griztam i ritma, tik gal reikes begiot pradet... bet va nusipirkau sendaikciu turguje pripuciama gimnastikos ta kamuoli 55 cm skersmens biggrin.gif kacialinsiuos sekmingai biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Nauja savaite - nauja programa. Savaitgali nesportavau, siandien jau pasportavau su JM.

OT: Prisipazinkit, kas dalyvaujat polarpersonaltrainer.com challenge'uose.
Savaitgali gavau zinute nuo vaikino, su kuriuo dalyvaujam tam paciam, kad stengiasi mane pasivyti ir aplenkti. As uz ji keliom pozicijom auksciau. Reikia nepasiduoti tongue.gif Kadangi i pirmas vietas isiverzti jau be sansu, tai nors saraso gale susikursim intriga smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kažkada buvau parsisiuntus įrašą, kaip kažkokia žvaigždė su trenerės pagalba metė svorį, ten taip linksmai, su šokių elementais, bokso elementai dar buvo. Gal kuri žino pavadinimą? Niekaip neatgaminu unsure.gif Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
g.gif NOreciau parsisiusti pirmame puslapyje esancius filmukus, bet kazko tais nepavyksta, gal kas galit pasakyti kur ka spausti? g.gif ir pagal kokias cia programas sportuojate?noreciau ir as prisijungti g.gif
Atsakyti
Sveiki, visi 4u.gif 4u.gif

Kaip smagu kad ši tema tokia aktyvi bigsmile.gif Pas jus nesilankiau kokius..5mėn blink.gif, tai labai smagu buvo pamatyt kad tema sekmingai gyvuoja.
Tai va, bandysiu vėl jungtis į jūsu gretas. Čia nesirodžiau, nes kai po vaiko priežiūros atostogų pradėjau dirbt, tai atrodė kad niekam laiko neturėjau doh.gif Ale viskas jau stojo į vietas. Kvepia pavasariu, tai motyvacija sportuot dar didesnė wub.gif
Draugauju dabar su TF ir kalanetika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cytrynka @ 2012 03 19, 11:58)
Sveikos mergaitės, kažkada buvau parsisiuntus įrašą, kaip kažkokia žvaigždė su trenerės pagalba metė svorį, ten taip linksmai, su šokių elementais, bokso elementai dar buvo. Gal kuri žino pavadinimą? Niekaip neatgaminu  unsure.gif  Dėkui iš anksto  4u.gif

Gal šitas?

OOO kokie žmonės wub.gif M.i.g.l.e, dabar išduok paslaptį, kada spėji su TF ir kalanetika padraugaut? Juk vien TF reikia vidutiniškai apie valandą skirt, ar klystu? Aš nuo šiandien startuoju su Jillian Michaels Body Revolution, susimotyvavau kažkaip ant pavasario biggrin.gif
Atsakyti