Nu ką, savaitei būsiu out. Dar šiandien ryte paskutinį kartą pavariau stipriau.
Vakare operuosiuos biški. Tai teks priverstinai ilsėtis, riebalus augint
Užtad turėsiu laiko pasigilint į treniruotes visokias, medžiagą rinksiu, mintyse sportuosiu
Labuka
Papildyta:
sveika prisijungusi, saunu kad susiemei ir metei rukyt
...tik pastebejimas, kad per mazai kcal suvartoji per daug neribok maisto,atsisuks bumerangu, nes sportas reikalauja energijos, o ja gaunam is maisto cia is asmenines patirties
Papildyta:
o dabar papasakosiu savo vakaryksti starta
na cia papliurpiau, uzsitempiau triko, jau eisiu sportint...blyn ziuriu sveciu atvaziavo, tipo seniai bebuve, pro sali vaziave...tai vietoj sporto n-kcal balius buvo ir minus sporto...na dar tokio starto nesu turejusi cia taip visi prilikejot geros pradzios, dar gavau proga apsiryt
Papildyta:
QUOTE(sweetutte @ 2012 03 15, 23:35)
Antrasis- na... Valgau sveikai, valgau po nedaug, po šešių iš vis nevalgau, nes pastebėjau, kad pavalgius jaučiuosi daug irzlesnė, bet, aišku, kartais neatsisakau kokio skanumyno. Tiesiog negaliu susivaldyti... Vat užsimanau ir viskas. Niekas manęs nesulaikys Trečiasis punktas irgi einasi neblogai. Mixuoju Turbo Fire su Chalean Extreme ( darau dvi treniruotes per dieną), šešis kartus per savaitę.
...tik pastebejimas, kad per mazai kcal suvartoji per daug neribok maisto,atsisuks bumerangu, nes sportas reikalauja energijos, o ja gaunam is maisto cia is asmenines patirties
Papildyta:
na cia papliurpiau, uzsitempiau triko, jau eisiu sportint...blyn ziuriu sveciu atvaziavo, tipo seniai bebuve, pro sali vaziave...tai vietoj sporto n-kcal balius buvo ir minus sporto...na dar tokio starto nesu turejusi cia taip visi prilikejot geros pradzios, dar gavau proga apsiryt
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 17:32)
cia taip visi prilikejot geros pradzios, dar gavau proga apsiryt
na tai sakykime, kad tavo startas prasidėjo nuo energijos kaupimo
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 18:32)
Labuka
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Jau kad aš valgyčiau per mažai, taip tikrai nebus. Mėgstu skanų maistą, tiesiog gerokai apribojau jo kiekį- tiek, kiek man dabar užtenka. Nesijaučiu pavargus, mieguista, nuotaika visada puiki, o kilogramų kaip pasiutus irgi nemetu. Jie, tiesą sakant visai nekrenta, bet kūnas gražėja.
O dėl apsivalgymo pirmąją dieną- nieko baisaus, man irgi taip buvo iš pradžių...
Kai jau pradėsi- nebeliks ir tų apsivalgymų. Imsi gailėt savo sunkaus darbo
Sveiki,
Oi aš dėl to kolkas nedrįstu nieko naujo be trenerio,kad neapsijuokčiau... Reikėjo girdėti,kaip MB aiškinau per tel.,su kokiais treniruokliais treniruojuos ("nu,tas,kur pirmyn,rankos taip,sėdi,pirmyn,va va taip"),aišku,stengėsi laikytis rimtai,bet girdėjau,kaip žvengė iš manęs
(o dar kai pasilenkia toooks visai arti kažką padėti,nes tipo nesupranti....mmm.... )
sveika,šaunu skaityti apie pokyčius
pas mane tas pats...rankos viena storiausių vietų,tai kai pradėjau sportuot,jos dar pastorėjo,bet kad nors koks lašinys nukristų-kur tau,gal ten ir yra koks raumenukas,bet tik po lašinių sluoksniu
sėkmės
nieko, niekada ne vėlu pradėti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 15, 13:09)
Laba diena.
Cia manau visiems naujai atejusiems i sporto kluba taip buna. Praeis
Prisiminiau,
Cia manau visiems naujai atejusiems i sporto kluba taip buna. Praeis
Prisiminiau,
Oi aš dėl to kolkas nedrįstu nieko naujo be trenerio,kad neapsijuokčiau... Reikėjo girdėti,kaip MB aiškinau per tel.,su kokiais treniruokliais treniruojuos ("nu,tas,kur pirmyn,rankos taip,sėdi,pirmyn,va va taip"),aišku,stengėsi laikytis rimtai,bet girdėjau,kaip žvengė iš manęs
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 15, 17:21)
...ech Mo ziurek mano reakcija, tai butu taip
(o dar kai pasilenkia toooks visai arti kažką padėti,nes tipo nesupranti....mmm.... )
QUOTE(sweetutte @ 2012 03 15, 23:35)
Sveikos
sveika,šaunu skaityti apie pokyčius
QUOTE(linnn @ 2012 03 16, 08:37)
bet gal pas jus raumuo matosi. Pas mane tai tikrai niekas nepasakys, kad raumuo
pas mane tas pats...rankos viena storiausių vietų,tai kai pradėjau sportuot,jos dar pastorėjo,bet kad nors koks lašinys nukristų-kur tau,gal ten ir yra koks raumenukas,bet tik po lašinių sluoksniu
QUOTE(Irunia @ 2012 03 16, 11:45)
Nu ką, savaitei būsiu out. Dar šiandien ryte paskutinį kartą pavariau stipriau.
Vakare operuosiuos biški.
Vakare operuosiuos biški.
sėkmės
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 17:32)
nieko, niekada ne vėlu pradėti
QUOTE(linnn @ 2012 03 16, 18:23)
na tai sakykime, kad tavo startas prasidėjo nuo energijos kaupimo
Papildyta:
QUOTE(sweetutte @ 2012 03 16, 18:30)
O dėl apsivalgymo pirmąją dieną- nieko baisaus, man irgi taip buvo iš pradžių...
na cia nera visai pradziu pradzia, ji buvo pries beveik 2 metus, tiek laiko jau fanatiskai sportuoju vakar tik turejo but naujos programos pradzia tuos apsivalgymus tai praktikuoju kartas nuo karto tik vakar neplanuotas buvo, sutapo su startu...o startas kaip matai neivyko
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 16, 18:35)
Irunia, sekmes..kazkaip nepastebejau tavo posto, tikiuosi nieko rimto
Mo kad man ten, tai visai ten bejege buciau, manau istisai pagalbos reiketu na ta starta juk turejau daryt, balandzio 1, bet kartais buna kad negali pasportuot ar ka ir nespeji per tuos 3 men uzbaigti, del to nusprendziau pradeti 2 savaitem anksciau nes per 3 men turiu uzbaigt, nes liepos men juk atostogos, o tada kaip zinia nesportuoju, tas kelias savaites
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 18:06)
Papildyta:
na cia nera visai pradziu pradzia, ji buvo pries beveik 2 metus, tiek laiko jau fanatiskai sportuoju vakar tik turejo but naujos programos pradzia tuos apsivalgymus tai praktikuoju kartas nuo karto tik vakar neplanuotas buvo, sutapo su startu...o startas kaip matai neivyko
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 16, 18:35)
Mo kad man ten, tai visai ten bejege buciau, manau istisai pagalbos reiketu na ta starta juk turejau daryt, balandzio 1, bet kartais buna kad negali pasportuot ar ka ir nespeji per tuos 3 men uzbaigti, del to nusprendziau pradeti 2 savaitem anksciau nes per 3 men turiu uzbaigt, nes liepos men juk atostogos, o tada kaip zinia nesportuoju, tas kelias savaites
Brangioji, apsirijimu kad nebutu sudetingais dalykais, ju reikia tiesiog namie nelaikyti o apsiryti neblogais dalykais galima tada ir dazniau ai pasikikenau sau is vaizdo kai uzsimaukslinai triko ir sveciai atvare 80uju stiliumi, kaip kokiam Dirty Dancing
As valgau vakariene, prisibuiziau i salotas visokio gerio, tai ziaumoju kaip karve zalumynus ne paslaptis kad vakarienem daznai buna salotu bliudai su kazkuom:suriu, kiausiniais, zuvim, ar vistiena... vyriskiui mesa dazniausiai, o as mesa valgau diena darbe tai vakare noris tik lengvo ir daug kazko
sportinsiu veliau Mandy, ar sian jau pradejai programa?
Irunia, stiprybes ir sveikatos! Beje, jei nesimaitinsi bilekuo, tai svorio ir nepriaugsi, tik jegos prarasi kazkiek. Tad sportuok mintyse butinai - juk sako siaip viska valdo musu pasamone
MO, tu tai bajeris geras
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 16, 19:35)
Ai cia sudetingas reikalas, blogu dalyku neturet, nes juk ne viena gyvenu bet apsirijau gerais dalykais, bet jei ju irgi per daug , tai lygiai taip pat blogai kaip ir bele kuom persivalgyt
Man kazkaip sunku bulviu, duonos, rudu ryziu, ar whole grain makaronu atsisakyt, kazkaip nepasisotinu, vien su salotomis ir mesa, kiausu, ar tunu, zuvim....na karoc nera sotumo jausmo
o programa vargais negalais atpuskavau(blyn mm prasidejo, nera jegu!) siandien "core", ten kamuolius(turiu tik ta dideli) naudoja kas mane nervina, bet gerai kad yra vienas kur rodo kaip be papildomos amunicijos viska atlikt bet nervas ima, kad ryt vel jauciu teks praleisti nes vaiko gimnastikos pasirodymas, visa diena ten teks praleisti.O kaip zinia dirbu sestadienio rytais dar, tai kai grisiu po visko, nebebus batareiku
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 18:56)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 16, 19:35)
o programa vargais negalais atpuskavau(blyn mm prasidejo, nera jegu!) siandien "core", ten kamuolius(turiu tik ta dideli) naudoja kas mane nervina, bet gerai kad yra vienas kur rodo kaip be papildomos amunicijos viska atlikt bet nervas ima, kad ryt vel jauciu teks praleisti nes vaiko gimnastikos pasirodymas, visa diena ten teks praleisti.O kaip zinia dirbu sestadienio rytais dar, tai kai grisiu po visko, nebebus batareiku
ai as alkana nevaikstau niekada. Nervina tik kai issimusu is veziu ir ziu negaliu savo laiku pavalgyt, net dvi dienos ne namie jau man buvo sunkoka... jo geru dalyku padaugint ner gerai, bet..... ai ribosi cia viska... as angliavandeniam poreiki rytais turiu, paskui dienos metu koki 'raw' saldumyna nesiojuos ir suvalgau (na avizu batoneliai nekepti, su dauug kakavos, riesutu ar ko nors dar..); pries miega ziu ai isiberiu kakavos i lydyta surelio indeli, susimaisau ir kapoju va man sureliu negalima turet namie.jokiu Philadelphiju
siandien nusikaliau darbe tai kovojau su savim, ar eit tortui ingredientu i parde, ar eit i parde, kur nusipirkt ta kamuoli sportavimui ir kraujospudzio matuokli, ar eit namo.... niekur nejau nugalejau save neit niekur gavos, kad parveze namo o po to i parde pomidoru lekem (gerai skamba is vyriskio ''gal i parde pavaziuojam? darzoviu kokiu? salotu?'' ) va ka reiskia kai kas diena bliudus salotu pridarai vakare (rytdienai niekada nepalieku, ir net nelieka), ir pripranta net nezoleedziai, kad darzoviu reikia, o ne tik ''riekele agurko''
nesinervink tu, kad praleisi geriau va nervinkis, kad man 3 dienos iseigines dabar bus, tai nieko nepraleisiu ir sportuosiu be be be nepyk, erzinuos, tiesiog fainai issipliurpt nesamoningai ka nors cia merginoms, ziu dar koementaro sulauki kokio faino einu blog'an idet torta
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 16, 19:06)
Rimta bus, kai baigsis nuskausminamieji
Išsioperavau protinį dantį. Jofana pyyyyp...
pliusas tik tame, kad valgyt negalėsiu kurį laiką
QUOTE(Irunia @ 2012 03 16, 19:13)
Rimta bus, kai baigsis nuskausminamieji
kaip noreciau issiimt as juos ir. Nespejau, kol gyvenau LT, o dabar grizus taip lengvai nebepakliusi i klinikas operuotis..reik siuntimo is seimos klinikos dantisto.. eh nebent ilgesniam laikui grizus ir susukt makle. Zinau kad skausminga, bet dar zinau, kad ne visiems skausmo buna pasibaigus nuskausminamiesiems Skrandukas susitrauks, o tuo paciu gali susikurti valios planeli, ka darysi kitaip kai galesi valgyt nebe per siaudeli sveik!
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 16, 20:30)
Skrandukas susitrauks, o tuo paciu gali susikurti valios planeli, ka darysi kitaip kai galesi valgyt nebe per siaudeli sveik!
Tai kad aš jau 3 sav. kaip darau "kitaip". Pojūčiai tikrai geri. Kūnas lankstesnis tapo, net nesitikėjau. Man svorio mest nereikia. Mano tikslas - sveika mityba. Mama su tuo pačiu maitinimusi jau 5 kg numetė per mėn. Ir cukrus susinormalizavo.