QUOTE(maruša @ 2012 03 15, 08:07)
Taip, atrodo, nelabai normalu, kai svoris per mėnesį svyruoja 10-čia beveik kg, ir taip jau antrą kartą per pastaruosius pora metų, ir nepasakyčiau, kad čia jo-jo efektas, nes ne tai kad grįžau prie senų mitybos įpročių, bet toks kaip autopilotas įsijungė, rijau viską iš eilės iki blogumo net
Kažkur kitur šaknys, bet pačiai neišeina jų atkapstyt.
O kokie pas tave nuokrypiai nuo normos, jei ne paslaptis?
laba, na kai tiek svyruoja, tai nelabai normalu
Pas mane yra tie nukrypimai bet dabar jau mazi...be to dabar as galiu pastebeti, kad jau kazkas yra per daug.Man kaip atrodo galiu kontroliuoti, juk niekam ne paslaptis kad fitnessas daug kam tampa, kaip priklausomybe...man ji maloni priklausomybe
...bet buvo laikotarpiu(ziurint vos ne 2 metus atgal) kai ir per daug maista ribojau, kai suvalgius kelias bulkutes griauzdavau save, persivalgydavau vel griauzdavau..nesportavau vos diena vel griauziu save...na toli taip nenuvaziuosi taip save varydamas i kampa, ar ne? tai va dabar po biski ismokau saves negriauzti, bet nu buna kartas nuo karto vel pasitaiko.Ir del tu sportu maziau save pjaunu, negaliu nesportuoju..kita diena,,,na zodziu gyveni mokaisi..tiesa del kg, tai irgi nesisveriu daznai, nes tik matau kyla svoris...labai susikremtu
man sunku buvo nuo pradziu apsiprast kad raumenys sveria daugiau, tai aisku sveriu pati irgi juk daugiau, bet irgi tie skaiciai juk yra tik skaiciai
na v.n.z. tu esi labai drasi kad isdrisai kapstytis savyje, nes as tikrai nedrisciau..."per daug griauciu yra paslepta spintoj"
Papildyta:QUOTE(MO @ 2012 03 15, 11:44)
...ech Mo ziurek mano reakcija, tai butu taip
Papildyta:QUOTE(Gytis` @ 2012 03 15, 13:09)
.Sako ne taip darot cia treniruoklis nugaros apaciai ne presui.
Visko pasitaiko.
Papildyta:va dar pagalvojau, kad ir man taip galetu nutikti...visai zalia tuose treniruokliuose
Papildyta:..tai va dabar i tema
sorriukas uz off topikus, bet ....yra tam priezastis, ar ne?
siandien 15 ir siandien pagal plana chuligana tureciau pradeti P90X-2
pagaliau sulaukiau
zadu pradeti(kai skrandis bus tuscias)bet su mityba nusprendziau palaukti,ja koreguosiu ti likus 2 menesiams iki programos uzbaigimo, gal biski anksciau, ziuresiu kaip kunas priims tas treniruotes
na va geri ketinimai surasyti, tai kaip ir laikas pradeti igyvendinti