Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

Laba diena.

QUOTE(MO @ 2012 03 15, 00:03)
O aš kolkas taip nevėkšliškai jaučiuos klube.gėda savęs,gėda,kad ne taip padarysiu,gėda,kad tokia tešla, nu žodžiu,daug kompleksų reik peržengt  biggrin.gif  blush2.gif

Cia manau visiems naujai atejusiems i sporto kluba taip buna. Praeis smile.gif
Prisiminiau, del to ne taip padarysiu. Su draugu pirma karta nuejom i sporto kluba. Vaikstom, isbandinejam treniruoklius. Atsisedo jis i viena pilvo presa daryt. Ten isirange, daro daro. Visi aplink ziuri i mus keistu zvilgsniu. Vienas berniokas prieina. Sako ne taip darot cia treniruoklis nugaros apaciai ne presui. lotuliukas.gif Visko pasitaiko. Nera ko bijoti, kad ne taip kazka padarysi. Niekas negime apie viska zinodamas. Tuo labiau, kiek teko pastebeti, sporto klubuose renkasi ganetinai draugiski zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 15 kovo 2012 - 13:11
QUOTE(maruša @ 2012 03 15, 08:07)
Taip, atrodo, nelabai normalu, kai svoris per mėnesį svyruoja 10-čia beveik kg, ir taip jau antrą kartą per pastaruosius pora metų, ir nepasakyčiau, kad čia jo-jo efektas, nes ne tai kad grįžau prie senų mitybos įpročių, bet toks kaip autopilotas įsijungė, rijau viską iš eilės iki blogumo net sad.gif Kažkur kitur šaknys, bet pačiai neišeina jų atkapstyt.
O kokie pas tave nuokrypiai nuo normos, jei ne paslaptis?

laba, na kai tiek svyruoja, tai nelabai normalu schmoll.gif
Pas mane yra tie nukrypimai bet dabar jau mazi...be to dabar as galiu pastebeti, kad jau kazkas yra per daug.Man kaip atrodo galiu kontroliuoti, juk niekam ne paslaptis kad fitnessas daug kam tampa, kaip priklausomybe...man ji maloni priklausomybe smile.gif...bet buvo laikotarpiu(ziurint vos ne 2 metus atgal) kai ir per daug maista ribojau, kai suvalgius kelias bulkutes griauzdavau save, persivalgydavau vel griauzdavau..nesportavau vos diena vel griauziu save...na toli taip nenuvaziuosi taip save varydamas i kampa, ar ne? tai va dabar po biski ismokau saves negriauzti, bet nu buna kartas nuo karto vel pasitaiko.Ir del tu sportu maziau save pjaunu, negaliu nesportuoju..kita diena,,,na zodziu gyveni mokaisi..tiesa del kg, tai irgi nesisveriu daznai, nes tik matau kyla svoris...labai susikremtu verysad.gif man sunku buvo nuo pradziu apsiprast kad raumenys sveria daugiau, tai aisku sveriu pati irgi juk daugiau, bet irgi tie skaiciai juk yra tik skaiciai doh.gif na v.n.z. tu esi labai drasi kad isdrisai kapstytis savyje, nes as tikrai nedrisciau..."per daug griauciu yra paslepta spintoj" verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 15, 11:44)
drinks_cheers.gif
treneris vienas ir ne mano skonio  biggrin.gif ,bet ten toookių sparnuočių prilekia,tokių galingų,rods,kad ir tokią statinaitę,suimtų glėbin,tai ištirptum flirt.gif  lotuliukas.gif atsiprašau už nuokrypius,čia pirmoji mintis,šovusi man į galvą,kai juos pamačiau  lotuliukas.gif  blush2.gif

...ech Mo ziurek mano reakcija, tai butu taip swoon.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 15, 13:09)
.Sako ne taip darot cia treniruoklis nugaros apaciai ne presui.  lotuliukas.gif Visko pasitaiko.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
va dar pagalvojau, kad ir man taip galetu nutikti...visai zalia tuose treniruokliuose tongue.gif
Papildyta:
..tai va dabar i tema ax.gif sorriukas uz off topikus, bet ....yra tam priezastis, ar ne?
siandien 15 ir siandien pagal plana chuligana tureciau pradeti P90X-2 thumbup.gif pagaliau sulaukiau thumbup.gif zadu pradeti(kai skrandis bus tuscias)bet su mityba nusprendziau palaukti,ja koreguosiu ti likus 2 menesiams iki programos uzbaigimo, gal biski anksciau, ziuresiu kaip kunas priims tas treniruotes smile.gif na va geri ketinimai surasyti, tai kaip ir laikas pradeti igyvendinti smile.gif
Atsakyti
mandy, geeeero starto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš tai biškį nervinuosi: man kai pradedi po kurio laiko sportuoti rimčiau (na, čia aš savo bėgiojimus taip vadinu) "pastorėja" šlaunys. Ir taip, kad net į kai kurias kelnes netelpi arba nepatogu. Ypač jaučiasi, kai lipi laiptais, tai taip įsitempia, atrodo siūlės neišlaikys verysad.gif . Paskui po kiek laiko atsistato, nu bet doh.gif doh.gif .
Išvada - nedaryti ilgų pertraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 03 15, 16:33)
mandy, geeeero starto thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o aš tai biškį nervinuosi: man kai pradedi po kurio laiko sportuoti rimčiau (na, čia aš savo bėgiojimus taip vadinu) "pastorėja" šlaunys. Ir taip, kad net į kai kurias kelnes netelpi arba nepatogu. Ypač jaučiasi, kai lipi laiptais, tai taip įsitempia, atrodo siūlės neišlaikys verysad.gif . Paskui po kiek laiko atsistato, nu bet doh.gif  doh.gif .
Išvada - nedaryti ilgų pertraukų biggrin.gif

eina pastebet pokycius slaunyse net ir nebegiojant: pasportuoji, sportuoji, nedarai day off ir kojos didesnes - na as masyvesnio slaunies raumens esu, kalna turiu ant priekio, aisku ir nuo begiojimo jis issivystes - o paskui 2 dienas nepasportuoji ir kojos ryskiu raumenu atrodo, nes sukrenta visi raumenu issitempimai, pasiputimo neliek, pasigrynina vaizdas. bet po 2 dienu jau vel begom begu sportuot, nes raumuo atsiplaiduoja per daug tada man atrodo biggrin.gif
o dar pastebiu, kad einant i darba dzinsai gerai jaucias ant koju, o paskui po darbo jau kojos remias i dzinsu medziaga neblogai, jau tempia ir nervina 'storos' slaunys biggrin.gif:D

Mandy333, mergyt pavaryk! ir papasakok ispudzius programos! smile.gif tureciau galimybe ir plota ir irangos tai varyciau ir tas programas, bet deja... rytoj manau nusipirksiu ta gimnastikos kamuoli 65 cm, bus man didelis dziaugsmas biggrin.gif lietuvoj ji turejus esu, aisku labiau dekoracija namie buvo iki kol prasiduredabar tai varysiu ir push ups, ir squats, ir abs pratimus kaip turi but biggrin.gif svajone butu nusipirkt medicinos kamuoli su rankenom, arba kettlebell didesnio svorio (nzn kaip lietuviskai biggrin.gif hantelis? ) bet daug kainuoja ir nesinoris kauptis daiktu kai nzn kur desies po kazkiek laiko.. lengviau akmenu i maisa pasisemt is kiemo biggrin.gif

as parlekus is darbo (pakeliui namo nusipirkau kavos maktelt- sutaupiau laiko, kad negert namie pries treniruote biggrin.gif), greit padariau 2 workout, nusimaudziau ir lyg niekur nieko sau vakariene gaminu ir niekas neitars kad sportinau as jau siandien biggrin.gif megstu kol viena namie esu, isiterp slaptom i laika ir pasportuot smile.gifD keistuole ane.. smile.gif

einu ledu uzmaisyt ir i saldikli ikist smile.gif
Atsakyti
Gira lietuviskai vadina smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kiek aš čia visko prisiskaičiau, kokios jūs čia visos šaunuolės. Aš irgi labai noriu pasigirti ax.gif
Taigi prieš pora mėnesių vieną rytą atsikėlus viską nusprendžiau pakeisti- ir mesti rūkyti, ir valgyti sveikai, ir sportuoti. Pirmą punktą kolkas vykdau sėkmingai- 2 mėnesiai kaip nerūkau bigsmile.gif Antrasis- na... Valgau sveikai, valgau po nedaug, po šešių iš vis nevalgau, nes pastebėjau, kad pavalgius jaučiuosi daug irzlesnė, bet, aišku, kartais neatsisakau kokio skanumyno. Tiesiog negaliu susivaldyti... Vat užsimanau ir viskas. Niekas manęs nesulaikys g.gif Trečiasis punktas irgi einasi neblogai. Mixuoju Turbo Fire su Chalean Extreme ( darau dvi treniruotes per dieną), šešis kartus per savaitę.

Tiesą sakant, savijauta pagerėjo neišpasakytai. Net maniškis baisiai džiaugiasi. Sako, kad ramybės metas pagaliau atėjo.

Svarbiausia yra užsispirti ir pasikrauti motyvacijos. Aš taip iki šio karto gal metus ruošiausi susitvarkyt su savimi ir savo kūnu... blush2.gif

Vat ir pasigyriau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetutte @ 2012 03 15, 22:35)
Sveikos  4u.gif  Kiek aš čia visko prisiskaičiau, kokios jūs čia visos šaunuolės. Aš irgi labai noriu pasigirti  ax.gif 
Taigi prieš pora mėnesių vieną rytą atsikėlus viską nusprendžiau pakeisti- ir mesti rūkyti, ir valgyti sveikai, ir sportuoti. Pirmą punktą kolkas vykdau sėkmingai- 2 mėnesiai kaip nerūkau  bigsmile.gif  Antrasis- na... Valgau sveikai, valgau po nedaug, po šešių iš vis nevalgau, nes pastebėjau, kad pavalgius jaučiuosi daug irzlesnė, bet, aišku, kartais neatsisakau kokio skanumyno. Tiesiog negaliu susivaldyti... Vat užsimanau ir viskas. Niekas manęs nesulaikys  g.gif  Trečiasis punktas irgi einasi neblogai. Mixuoju Turbo Fire su Chalean Extreme ( darau dvi treniruotes per dieną), šešis kartus per savaitę.

Tiesą sakant, savijauta pagerėjo neišpasakytai. Net maniškis baisiai džiaugiasi. Sako, kad ramybės metas pagaliau atėjo.

Svarbiausia yra užsispirti ir pasikrauti motyvacijos. Aš taip iki šio karto gal metus ruošiausi susitvarkyt su savimi ir savo kūnu...  blush2.gif

Vat ir pasigyriau...  4u.gif

Prasom girtis i valias thumbup.gif sveika prisijungus!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 15, 20:43)
kojos remias i dzinsu medziaga neblogai, jau tempia ir nervina 'storos' slaunys biggrin.gif:D

Mano rankos storos. Irgi pradėjus sportuot baisiai raumenų priaugo ir visi marškinėliai per rankoves maži pasidarė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
na as masyvesnio slaunies raumens esu, kalna turiu ant priekio, aisku ir nuo begiojimo jis issivystes - o paskui 2 dienas nepasportuoji ir kojos ryskiu raumenu atrodo,

QUOTE(Irunia @ 2012 03 16, 06:28)
Mano rankos storos. Irgi pradėjus sportuot baisiai raumenų priaugo ir visi marškinėliai per rankoves maži pasidarė  lotuliukas.gif  doh.gif

bet gal pas jus raumuo matosi. Pas mane tai tikrai niekas nepasakys, kad raumuo smile.gif .

einu ledu uzmaisyt ir i saldikli ikist smile.gif

jau seniai ką į savo blogą kėlei ax.gif

QUOTE(sweetutte @ 2012 03 15, 23:35)

sveika, šaunuolė 4u.gif 4u.gif
O atsisakyti kokio nors maisto ir nereikia visiškai.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 03 16, 07:37)
bet gal pas jus raumuo matosi. Pas mane tai tikrai niekas nepasakys, kad raumuo smile.gif .
jau seniai ką į savo blogą kėlei ax.gif
sveika, šaunuolė 4u.gif  4u.gif
O atsisakyti kokio nors maisto ir nereikia visiškai.

mhm zinau, kad seniai... shtilis truputeli, o kai dirbi ir vakare pagaminus kazka, tamsoj nenufotografuosi... aciu uz pasigedima smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(sweetutte @ 2012 03 15, 22:35)

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Aš irgi pagal Turbo Fire ir Chalean Extreme sportuoju: iš Turbo Fire imu visas kardio treniruotes, o iš Chalean Extreme - jėgos. Dabar pradėjau tik trečią savaitę, bet pokyčiai jau jaučiasi. Savijauta nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 03 16, 11:43)
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Aš irgi pagal Turbo Fire ir Chalean Extreme sportuoju: iš Turbo Fire imu visas kardio treniruotes, o iš Chalean Extreme - jėgos. Dabar pradėjau tik trečią savaitę, bet pokyčiai jau jaučiasi. Savijauta nuostabi thumbup.gif

Aš lygiai taip pat. thumbup.gif
Tik vat labai noriu tų gumų, nes maniškiai svoriai man jau per lengvi, bet niekur nerandu. Gal kas žino kur jų galėtų būti? Nesu pirkėja internetu- labai norisi pačiupinėt, pačiai išbandyt daiktą. blush2.gif
Atsakyti