Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2012 03 14, 11:20)
mandy333, nerimavai dėl manęs kažkuriam poste, aš irgi, dabar kuo toliau tuo labiau galvoju, kad pernelyg sureikšminau tuos persivalgymus, kai pasiskaičiau valgymo sutrikimų temoje, kaip merginos kankinasi, vemia per dieną po 25 kartus ir valgo non-stop beveik ištisai, arba eina sportuot su 36 kg svoriu Tai kažkaip prasivalė smegenine, kaip maniškis sako, "nesi gi tu jau ten VISIŠKA" ar "kad man tik tokios bėdos būtų"
Žodžiu, bandysiu judėt kažkaip į priekį
Kas per bootcamp?
Žodžiu, bandysiu judėt kažkaip į priekį
Kas per bootcamp?
na sunku paciam nuspresti kas kaip, juk reguoja kiekvienas pagal save.Jei tau atrodo kad kazkas yra tame, tai lb.gerai kad emiesi veiksmu manau tame skyrelyje(cia tik mano nuomone) galiu iziureti daug nukrypimu nuo normos...beja as pati ne isimtis.
na kartais tas bootcamp su billy blanks, kartais su biggest looseriais, tik aisku imu visus lygius, kad butu mazdaug 1 valanda sporto
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 14, 11:49)
Tai va,išėjau iškelta galva,kad savo įrodžiau
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 14, 11:58)
oo,aš su Liūtais visai neblogai sutariu
aha...bet geriau jiems nekisti galvos i nasrus
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 14, 13:29)
as saviskui kai taip klausia visada sakau,...negrazus...be 1 ausies
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2012 03 14, 15:21)
Nes vien tai, kad tas planas skirtas svoriui stabilizuoti (1800-2000 kcal), kuriuo aš akivaizdžiai nesu patenkinta, man baimę kelia. Ir per konsultaciją pamenu, kaip kvailai pasijaučiau, kai reikėjo atsakyti, kodėl noriu sverti būtent tiek, o ne tiek. Kažkokia diskusija, vedanti į niekur iš tikro
na mano tiek yra svorio palaikymui, bet tu juk aukstesne uz mane, tai tavo net didesnis galetu but.As kai tiek suvartoju, tai pokyciu nera,nei priaugu nei numetu, aisku reiketu atsizvelgti koki darba dirbi ir kiek sportuoji, nes mano diena pabegom, tai isruksta tos kcal greitai