Vakar pradėjau bėgioti, šiandien pradedu 30 days programą
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 14, 00:37)
dar is bodyrock pastebejimai, Lize su tuom Fredziu, kuris jai valgyt neduoda ir papus liepia didintis, matomai pora jau
Laba, aha, tu jau anksčiau rašei. Skaitei kaip F. išsiverkė ilgiausiame laiške? Maždaug tai jis išduotas. Nežinau nežinau O kaip jis pats elgiasi? Kaip savo moteris filmuoja, leidžia vaikščioti prieš kitus išmestais papais kas kartą? Tai ko jis tikisi? Kad niekas nenugvelbs iš jo? Man atrodo, kad ir tą Lizą kas nors pastebės anksčiau ir vėliau ir didesnę meilę jai pasiūlys
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 14, 08:26)
Laba, aha, tu jau anksčiau rašei. Skaitei kaip F. išsiverkė ilgiausiame laiške? Maždaug tai jis išduotas. Nežinau nežinau O kaip jis pats elgiasi? Kaip savo moteris filmuoja, leidžia vaikščioti prieš kitus išmestais papais kas kartą? Tai ko jis tikisi? Kad niekas nenugvelbs iš jo? Man atrodo, kad ir tą Lizą kas nors pastebės anksčiau ir vėliau ir didesnę meilę jai pasiūlys
Ka tik perskaiciau jo post'a BR'okeriuose Matyt kazkas nutiko tarp ju rimtai, kazkas kazka del kazko uzkniso, nors atrode tikrai abu graziai ir ikvepianciai. Bet dabar Z grizo sau seimininke, nei lenda su tais bumbulais ryskiai i akis, ar pritrauktu kelniu siuliu nuotraukose nebera. O tas kad L pradejo mislyt apie operacija, tai taip kazkaip Z kelias atrodo ir F bando kazkaip atsigriebt ir turet panasiai kaip turejo. Na ju reikalas aisku Kad visiems butu gerai ir uz tai nieko nebutu ania !
Geros dienos!
Labas,
Vicous Vici ir Sedindriuke, ak jūs pletkininkės
Visų pirma - be "jūs". O su viskuo sutinku.
mandy333, nerimavai dėl manęs kažkuriam poste, aš irgi, dabar kuo toliau tuo labiau galvoju, kad pernelyg sureikšminau tuos persivalgymus, kai pasiskaičiau valgymo sutrikimų temoje, kaip merginos kankinasi, vemia per dieną po 25 kartus ir valgo non-stop beveik ištisai, arba eina sportuot su 36 kg svoriu Tai kažkaip prasivalė smegenine, kaip maniškis sako, "nesi gi tu jau ten VISIŠKA" ar "kad man tik tokios bėdos būtų"
Žodžiu, bandysiu judėt kažkaip į priekį
Kas per bootcamp?
Ar bandėt kuri tą JM Body Revolution, aš bandžiau, man patiko, panašiai kaip 30 day shred, tik patiuninguota, daugiau pakartojimų. Tai kol kas manau ties šia programa apsistosiu, atnaujinsiu sporto ryte tradiciją, vakarais vis kitų reikalų kažkaip atsiranda.
MO, kaip sportas out, gal individualią programą tau sudarė?
Vicious Vici, na tai koks ten tavo Zodiako ženklas nepakartojamas?
Vicous Vici ir Sedindriuke, ak jūs pletkininkės
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 13, 13:01)
Manau svarbiausia, kad padetis gereja ir judate i prieki. Na, o visa kita su laiku
Visų pirma - be "jūs". O su viskuo sutinku.
mandy333, nerimavai dėl manęs kažkuriam poste, aš irgi, dabar kuo toliau tuo labiau galvoju, kad pernelyg sureikšminau tuos persivalgymus, kai pasiskaičiau valgymo sutrikimų temoje, kaip merginos kankinasi, vemia per dieną po 25 kartus ir valgo non-stop beveik ištisai, arba eina sportuot su 36 kg svoriu Tai kažkaip prasivalė smegenine, kaip maniškis sako, "nesi gi tu jau ten VISIŠKA" ar "kad man tik tokios bėdos būtų"
Žodžiu, bandysiu judėt kažkaip į priekį
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 13, 17:37)
eisiu tuoj bootcamp pavaryt
Kas per bootcamp?
Ar bandėt kuri tą JM Body Revolution, aš bandžiau, man patiko, panašiai kaip 30 day shred, tik patiuninguota, daugiau pakartojimų. Tai kol kas manau ties šia programa apsistosiu, atnaujinsiu sporto ryte tradiciją, vakarais vis kitų reikalų kažkaip atsiranda.
Labu
Istikruju, tai sporto klube siektiek smagiau treniruotis nei namie. Vis vien kitokia atmosfera ir pan. Tik dazniausiai muzika jau toookia ten groja, kad norisi sokti, o ne sportuoti
taip taip,vien tai smagiau,kad didesnė erdvė,tave prižiūri,yra veidrodžiai,matai kitus sportuojančius,įvairesnė įranga.Na, tiesiog daugiausiai man džiaugsmo dėl to,kad kažkas prižiūrės,kaip, ką darau,nes turbūt tūkstantį kartų nusigrybavau namie.
Bet sporto namuos nemesiu
Nugi toks,kur atsistoja prieš akis vienas,ir pradeda dvejintis-pasirodo, jie du
O tavo koks?
šaunu
aaa,supratau
Nes pagalvojau,jeigu juodais dažais dažyta,tai valgytojai gražūs bus
Kažkada seniai esu tą temą skaičius,tai liūdna,ką bepridursi Bet vyk tokias mintis šalin,jeigu mesi dabar tą reikalą,tai vėl ir vėl užeis juodos bangos.Juk nebūna vienodo sunkumo sutrikimų,o kad tavo atvejis lengvesnis,tai reikia tik tyliai pasidžiaugti
Atėjau,pasišnekėjom su treneriu,iš pradžių lb skeptiškai pažiūrėjo,prisižiūrėjęs jis tokių,kur ateina su tikslu mol 100kg per mėnesį numest,aš pasakiau skaičių,jis pradėjo žvengt (sėdėjau už stalo,tai tik veidą matė,leškų ne,o veidas mano nėra apvlaus ),sako iki vasaros pradžios?,sakau ne,iki pabaigos sako sportas namuose nesiskaito.sakau,pažiūrėsim. Yra ten naujokams programos paruoštos,tipo,pagal ją bandėm,paskui žiūri,reik vis svorius padidint. Ant galo pasakė,matos,kad sportavus namuose,didelė pažanga ,tik presas ir rankos silpnos,nu tai joo,žinauu sako,porą sav.su mano priežiūra sportuosi,o paskui sudarys individualią(for free),nes pagal pradžiamokslį man nėr kas veikt. Tai va,išėjau iškelta galva,kad savo įrodžiau
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 13, 23:47)
Istikruju, tai sporto klube siektiek smagiau treniruotis nei namie. Vis vien kitokia atmosfera ir pan. Tik dazniausiai muzika jau toookia ten groja, kad norisi sokti, o ne sportuoti
taip taip,vien tai smagiau,kad didesnė erdvė,tave prižiūri,yra veidrodžiai,matai kitus sportuojančius,įvairesnė įranga.Na, tiesiog daugiausiai man džiaugsmo dėl to,kad kažkas prižiūrės,kaip, ką darau,nes turbūt tūkstantį kartų nusigrybavau namie.
Bet sporto namuos nemesiu
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 13, 23:50)
Koks Zodiakas? Bet mano vistiek geresnis
Nugi toks,kur atsistoja prieš akis vienas,ir pradeda dvejintis-pasirodo, jie du
O tavo koks?
QUOTE(chérie @ 2012 03 13, 23:52)
Dėkui panos, prigyrėt, dabar dar didesnis stimulas
šaunu
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 14, 00:37)
torto dekoracijas tik tuos bumbuliukus valge- nes ten tiesiog sokoladas su medum, ir jie aptirpinejo, o rozytem eile dar nebuvo atejus, kad jas kas valgytu tai burnas daze tik sokoladas
aaa,supratau
Nes pagalvojau,jeigu juodais dažais dažyta,tai valgytojai gražūs bus
QUOTE(maruša @ 2012 03 14, 11:20)
Tai kažkaip prasivalė smegenine,
Kažkada seniai esu tą temą skaičius,tai liūdna,ką bepridursi Bet vyk tokias mintis šalin,jeigu mesi dabar tą reikalą,tai vėl ir vėl užeis juodos bangos.Juk nebūna vienodo sunkumo sutrikimų,o kad tavo atvejis lengvesnis,tai reikia tik tyliai pasidžiaugti
Atėjau,pasišnekėjom su treneriu,iš pradžių lb skeptiškai pažiūrėjo,prisižiūrėjęs jis tokių,kur ateina su tikslu mol 100kg per mėnesį numest,aš pasakiau skaičių,jis pradėjo žvengt (sėdėjau už stalo,tai tik veidą matė,leškų ne,o veidas mano nėra apvlaus ),sako iki vasaros pradžios?,sakau ne,iki pabaigos sako sportas namuose nesiskaito.sakau,pažiūrėsim. Yra ten naujokams programos paruoštos,tipo,pagal ją bandėm,paskui žiūri,reik vis svorius padidint. Ant galo pasakė,matos,kad sportavus namuose,didelė pažanga ,tik presas ir rankos silpnos,nu tai joo,žinauu sako,porą sav.su mano priežiūra sportuosi,o paskui sudarys individualią(for free),nes pagal pradžiamokslį man nėr kas veikt. Tai va,išėjau iškelta galva,kad savo įrodžiau
QUOTE(maruša @ 2012 03 14, 11:20)
Uch, Liūtelis Toks grynas, ne pradžios ir ne Zodiako pabaigos MB vieną dieną man ir sako: žinai, kiek galvojau apie kitus ženklus, kiek žinau ir t.t., tai jei norėčiau kada vaiko, tai tik Liūto. Miela, kad taip sako
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 14, 11:53)
Uch, Liūtelis Toks grynas, ne pradžios ir ne Zodiako pabaigos MB vieną dieną man ir sako: žinai, kiek galvojau apie kitus ženklus, kiek žinau ir t.t., tai jei norėčiau kada vaiko, tai tik Liūto. Miela, kad taip sako
oo,aš su Liūtais visai neblogai sutariu
QUOTE(MO @ 2012 03 14, 13:49)
Šaunuolė Aš lankau pora kartu per savaite jogą. Ir atėjusi nauja instruktorė liepė padaryt pratimą: atsiguli ant nugaros, pakeli kojas 30 laipsniu, laikai 10 sek., tada keli 60 laipsniu - 10 sek, tada 90 laipsniu - 10 sek., tada užverti už galvos (vadinasi plūgas). Nu niekaip negalėjau padaryt, tada namuose kurį laiką padirbau su pilvo presu ir padariau šitą pratimą
QUOTE(mamadonata @ 2012 03 14, 12:08)
Šaunuolė Aš lankau pora kartu per savaite jogą. Ir atėjusi nauja instruktorė liepė padaryt pratimą: atsiguli ant nugaros, pakeli kojas 30 laipsniu, laikai 10 sek., tada keli 60 laipsniu - 10 sek, tada 90 laipsniu - 10 sek., tada užverti už galvos (vadinasi plūgas). Nu niekaip negalėjau padaryt, tada namuose kurį laiką padirbau su pilvo presu ir padariau šitą pratimą
presiukui turėtų patikti šis pratimas
Jo, bet kol presas nebuvo sustiprejes, vienai namuose neleido sito pratimo daryti...
Aš kažkada lankiau sporto klubą ir kai dabar atsimenu tai oj kaip sukyla neigiamos emocijos. Lankiau treniruoklius, pirma dieną treneris prabėgom viską aprodė, tada sudarė programą, kadangi aš ankščiau buvau nesportavus tai gavau labai paprastą, kurios man pakako,tačiau buvo tokių dalykų dėl kurių tikrai pykstu Pvz. jei darydavau ką nors netaisiklingai jis niekada nepataisydavo, gerai kad kiti sportuojantys matydami klaidas pasakydavo pastabas. O geriausias buvo su treniruokliu rankoms ir pečiams, dariau gal kokius du mėn. kol vieną kart vaikinukas nepasakė, kad pasikelčiau treniruolio kedutę, nes treniruoju ne rankų raumenis, o platinu pečius.... Pasakiau šią pastabą treneriui, o jis man pasakė jei nori kad žiūrėčiau, ką tu darai pirk asmenines treniruotes. Dabar pasikaičius daug internete ir su jūsų patarimais žinau žymiai daugiau nei ankščiau ir manau, kad sportas namuose gali būti daug geresnis negu sporto klube. Aišku aplinka ir atmosfera gera ir klube, bet namuose ne ka blogiau