Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(MO @ 2012 03 13, 14:06)
sėkmės  4u.gif
valio  thumbup.gif o koks tavo ūgis?  g.gif  blush2.gif
Na,vis tiek ne tas,ne tas,kaip amžina burbeklė, norėčiau geriau ir fainiau  lotuliukas.gif bet bręsta,oi bręsta vienas atotrūkis nuo realybės balandį  biggrin.gif
Gyti,mes ne tokios jau ir senos,gali mus tujint  4u.gif

194 cm. Aukstokas biggrin.gif
Po "geriau ir fainiau" dazniausiai kita diena labai nekokia buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 13, 13:13)
194 cm. Aukstokas  biggrin.gif
Po "geriau ir fainiau" dazniausiai kita diena labai nekokia buna  lotuliukas.gif

ohooo bigsmile.gif
būna,jei proto nepameti lotuliukas.gif (bet ar būna taip lotuliukas.gif g.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 03 13, 11:19)
Labas 4u.gif Šiandien sueina dvi savaitės, kai pradėjau sportuoti ir prisižiūrėti maistą. Tai numečiau 0.9 kg, ir po -1 nuo liemens ir klubų ax.gif

Aš 3 sav. jau kaip pradėjau kitaip maitintis. Svoris mano ir taip normalus. O va liemuo 1 cm nukrito. Man tai yra žiauriai daug. thumbup.gif lotuliukas.gif
Aš šiaip sportuoju kadien, bet kūnas nuuuu ne toks kaip norėtųsi. Todėl ir pradėjau mitybą žiūrėt. Tik dar su baltymais sunkoka man. Daug ko baltymingo nevalgau doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
pavasaris wub.gif matau kaip visi plusa namie showoff.gif thumbup.gif
cherie susieme kaip smagu ploja.gif
MO oro_buckis.gif
na sedindriuke gabi pas mus ir tortus daro taip skaniai ir graziai ir serveteles wub.gif na saunuoliuke thumbup.gif
...vaje koks tu aukstas, gyti smile.gif ne nikstuku nosims tongue.gif
Papildyta:
ai, neparasiau svarbiausio tongue.gif eisiu tuoj bootcamp pavaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 13, 16:37)
Laba 4u.gif
pavasaris wub.gif matau kaip visi plusa namie showoff.gif  thumbup.gif
cherie susieme kaip smagu ploja.gif
MO oro_buckis.gif
na sedindriuke gabi pas mus ir tortus daro taip skaniai ir graziai ir serveteles wub.gif na saunuoliuke thumbup.gif
...vaje koks tu aukstas, gyti smile.gif  ne nikstuku nosims tongue.gif
Papildyta:
ai, neparasiau svarbiausio tongue.gif  eisiu tuoj bootcamp pavaryt thumbup.gif

As ir siandien jau darysiu kazka. Ka tik grizau po darbo, susimakalavau humusa su morkom prikirtau ir kavike. Vakarienei salocikiu su kiausiniais pakirsiu jauciu - humusas vis tik gerai uzpildo ir ilgam....

Saunuoles sportininkes!
Atsakyti
Labas chebra, šaunuoliai jūs visi, Gytis uch vyras pasirodė esąs, taip ir laikykis happy.gif
Aš vakar dariau nelabai sunkų kompleksą iš visai senų man, nenorėjau kojai pakenkti. Vietomis gerai, vietomis suskausta, betgi sportą seka traumos, tai reik judėt į priekį ir daug negalvot smile.gif Šiandien dar niekas nedaryta, MB ant minučių turi pasirodyti, pavarysim penkiolikaminutinius Crazy Monkey, jam pagal programą smile.gif Tai ir aš tą patį, nes dar bijau dėl kojos, nes pagal mano programą tai sunkus k. eilės laukia, reikia būti pilnai veiksniai, ne apie kojas galvoti.
Atsakyti
kas ryta mankštelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 13, 17:37)
ai, neparasiau svarbiausio tongue.gif  eisiu tuoj bootcamp pavaryt thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 13, 18:59)
Labas chebra,

malačius thumbup.gif

Prisiduodu,šiandien sportas out lotuliukas.gif Valanda klube,pirmas kartas,taip nedrąsu buvo,bet faina thumbup.gif Ir valanda aqua aerobikos. Plius visa diena ant veiksmo. Mano zodiako ženklo žmogui nuolat reikia veiksmo,kai jo yra,gyvenimas tiesiog švyti lotuliukas.gif thumbup.gif Išsiskalbs,ir eisiu liūlio wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 13, 14:18)
būna,jei proto nepameti  lotuliukas.gif (bet ar būna taip  lotuliukas.gif  g.gif  blush2.gif )

Dazniausiai nelabai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 13, 18:37)
...vaje koks tu aukstas, gyti smile.gif  ne nikstuku nosims tongue.gif

Aha. Galiu laisvai i stroikes eit uz krana dirbt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 13, 19:59)
Gytis uch vyras pasirodė esąs, taip ir laikykis happy.gif

Aciu. Stengsiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 13, 22:59)
thumbup.gif
malačius  thumbup.gif
Prisiduodu,šiandien sportas out  lotuliukas.gif Valanda klube,pirmas kartas,taip nedrąsu buvo,bet faina  thumbup.gif Ir valanda aqua aerobikos. Plius visa diena ant veiksmo. Mano zodiako ženklo žmogui nuolat reikia veiksmo,kai jo yra,gyvenimas tiesiog švyti  lotuliukas.gif  thumbup.gif Išsiskalbs,ir eisiu liūlio  wacko.gif

Istikruju, tai sporto klube siektiek smagiau treniruotis nei namie. Vis vien kitokia atmosfera ir pan. Tik dazniausiai muzika jau toookia ten groja, kad norisi sokti, o ne sportuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 13, 21:59)
malačius  thumbup.gif

Mano zodiako ženklo žmogui nuolat reikia veiksmo,kai jo yra,gyvenimas tiesiog švyti  lotuliukas.gif  thumbup.gif Išsiskalbs,ir eisiu liūlio  wacko.gif

smile.gif

Koks Zodiakas? Bet mano vistiek geresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui panos, prigyrėt, dabar dar didesnis stimulas tongue.gif
Šiandien: Fire45EZ+10 Stretch thumbup.gif
Atsakyti
Gyti, prazvenginai su tuo kranu biggrin.gif:D

Mo, kas per zenklas? smile.gif (beje, torto dekoracijas tik tuos bumbuliukus valge- nes ten tiesiog sokoladas su medum, ir jie aptirpinejo, o rozytem eile dar nebuvo atejus, kad jas kas valgytu biggrin.gif tai burnas daze tik sokoladas biggrin.gif)

As po sporto..nugalejau pona Juda ir prisiverciau sportuot, po 3 dienu break; sunku, bet paskui kaip gera!

imetu straipsniuka nebloga su teisybe is esmes. Beje, visada smagiausia paskaityt komentarus (tai ne delfio komentarus skaityt... zmones su argumentais komentuoja, o ne gaidina vieni kitus... ) tai va: http://www.dailymail...food-wrong.html

dar is bodyrock pastebejimai, Lize su tuom Fredziu, kuris jai valgyt neduoda ir papus liepia didintis, matomai pora jau biggrin.gif
Atsakyti