Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(linnn @ 2012 03 12, 11:04)
žiaurus dalykas kai užkabina biggrin.gif . Atsimenu prieš kelis metus dėl to buvau nuo kojų nusivarius biggrin.gif  lotuliukas.gif
įdomu, koks pasiūlymas pažįstamų tongue.gif .

Pas mane irgi dabar daaaug didesnė motyvacija, nei žiemos metu biggrin.gif  - pavasaris veikia biggrin.gif

niu,pasakokis apie savo motyvaciją? bigsmile.gif
mus pakvietė liudininkais būt doh.gif dar nesutikom galutinai,bet faktas,į didelę veselią reiks eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 12, 10:44)
Kaip tau sekasi,pasakok??

Po truputį. Konsultavausi su gydytoja, tikslios diagnozės nepaklausiau, pamiršau, bet pas mane arba nervinė bulimija, arba persivalgymo sutrikimas, išrašė vaistų impulsų kontrolei. Dabar svarbiausia sutvarkyti mitybą, gavau dietologės sudarytą mitybos planą svoriui stabilizuoti, o paskui lankysiu užsiėmimus dienos stacionare. Saikingai sportuosiu. Na, turėčiau išsikapstyti, nors gydymas bus ilgas.

Sėkmės laikantis plano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 11:26)
Po truputį. Konsultavausi su gydytoja, tikslios diagnozės nepaklausiau, pamiršau, bet pas mane arba nervinė bulimija, arba persivalgymo sutrikimas, išrašė vaistų impulsų kontrolei. Dabar svarbiausia sutvarkyti mitybą, gavau dietologės sudarytą mitybos planą svoriui stabilizuoti, o paskui lankysiu užsiėmimus dienos stacionare. Saikingai sportuosiu. Na, turėčiau išsikapstyti, nors gydymas bus ilgas.

Sėkmės laikantis plano 4u.gif

Laikau visus kumščius už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 12, 11:10)
niu,pasakokis apie savo motyvaciją?  bigsmile.gif
mus pakvietė liudininkais būt  doh.gif dar nesutikom galutinai,bet faktas,į didelę veselią reiks eit  biggrin.gif

tai po pertraukos pradėjus bėgioti didžiausia motyvacija - prisiminimas, kai laisvai, labai lengvai nubėgi 5 km ir jauti, kad laisvai galėtum ir daugiau bėgti. Kadangi šiandien tas pojūtis (lengvumo) neaplankė blush2.gif biggrin.gif - man tai didžiausia motyvacija.

oi, kokia atsakomybė, faina labai, bet ir didelė atsakomybė (na, jei būni ir už ko ne vestuvių pravedimą atsakingas, ne tik liūdininkas pasirašant)

QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 11:26)

manau svarbiausia - kad pradėjai kažką daryti 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
sveikutes..
Marusa, niekur nedingau mirksiukas.gif buvau atidariusi begimo sezona, bet apsirgau...nosis , gerkle..kaulus lauzo ...nieko nesinori doh.gif
kaip smagu del JM, trumpos treniruotes- man patinka thumbup.gif Bet ziuriu dar nera rutracker'y g.gif reikes laukti .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 03 12, 12:15)
tai po pertraukos pradėjus bėgioti didžiausia motyvacija - prisiminimas, kai laisvai, labai lengvai nubėgi 5 km ir jauti, kad laisvai galėtum ir daugiau bėgti. Kadangi šiandien tas pojūtis (lengvumo) neaplankė blush2.gif  biggrin.gif  - man tai didžiausia motyvacija.

oi, kokia atsakomybė, faina labai, bet ir didelė atsakomybė (na, jei būni ir už ko ne vestuvių pravedimą atsakingas, ne tik liūdininkas pasirašant)
manau svarbiausia - kad pradėjai kažką daryti 4u.gif  4u.gif .

Šauni motyvacija thumbup.gif
Taip,atsakomybė didelė.....

QUOTE(tinute84 @ 2012 03 12, 12:55)
sveikutes..
Marusa, niekur nedingau  mirksiukas.gif  buvau atidariusi begimo sezona, bet apsirgau...nosis , gerkle..kaulus lauzo ...nieko nesinori  doh.gif
kaip smagu del JM, trumpos treniruotes- man patinka  thumbup.gif Bet ziuriu dar nera rutracker'y  g.gif  reikes laukti .... blush2.gif

vajej,perpūtė pavasarinis vėjas,sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kai jau pasirodys,garsiai šaukit kuri nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 12 kovo 2012 - 13:03
Kaip tai nėra, vakar parsisiunčiau, ieškot matyt nemokat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 12, 09:30)
Kai prisijungiau i challenge, kas daugiau kcal sudegins, atsirado motyvacija daugiau sportuoti, vis seku kelintoj vietoj esu. Kai kuriuos pavyti nerealu, per diena po kelis tukstancius kcal ikelia.

Man lygiai tas pats biggrin.gif Daug daugiau motyvacijos biggrin.gif
QUOTE(linnn @ 2012 03 12, 10:00)

labai labai palaikau 4u.gif  4u.gif .
labai labai kvepia wub.gif  wub.gif
O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau, jaaau kaaaip faina thumbup.gif . Pratimukai, kol kambarys nesutvarkytas, turės palaukti.

Sveikinu atidarius bėgiojimo sezoną thumbup.gif buvom penktadienį santakoj su vaikais, tai fantastika- tie milžiniški ledai, Nemunas, Neris, gulbės...Kaip tik pagalvojau kaip fainai čia pabėgiot būtų smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
...vaje, koks cia ligonines priimamasis, visiems traumuotiems ir sergantiems op balioncika 4u.gif
Mo, na ir garbe thumbup.gif gausi tikrai susiimti smile.gif
marusa, kaip smagu kad musu neapleidi, vis pasirodai mirksiukas.gif pranesi naujienas apie save, neramu del taves, vis norisi kad greiciau pasveiktum 4u.gif
Na pas mane buvo nelengva praeita savaite, kazkaip visada su mityba budavo tvarka, bet sportai kada nekada slubuodavo, bet praeita savaite sportai tvarkingi buvo bet kazkodel kasdien apsirydavau blink.gif
na ziuresim kaip sia savaite seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 16:07)

sorry, Jillian i paieska su viena l parasiau, del to nerado blush2.gif
Aciu, Marusa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 12 kovo 2012 - 17:13
QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 14:07)

reiks paieškot bigsmile.gif man kaip šarkai viskas įdomu,kas nauja lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 03 12, 17:07)
Labuka 4u.gif
...vaje, koks cia ligonines priimamasis, visiems traumuotiems ir sergantiems op balioncika 4u.gif
Mo, na ir garbe thumbup.gif  gausi tikrai susiimti smile.gif
marusa, kaip smagu kad musu neapleidi, vis pasirodai mirksiukas.gif  pranesi naujienas apie save, neramu del taves, vis norisi kad greiciau pasveiktum 4u.gif
Na pas mane buvo nelengva praeita savaite, kazkaip visada su mityba budavo tvarka, bet sportai kada nekada slubuodavo, bet praeita savaite sportai tvarkingi buvo bet kazkodel kasdien apsirydavau  blink.gif
na ziuresim kaip sia savaite seksis g.gif

4u.gif
bet nepriaugai? tu tokia smulkutė,jaučiu tavo vadinamas paėdimas kaip žvirblio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 12, 20:37)
bet nepriaugai? tu tokia smulkutė,jaučiu tavo vadinamas paėdimas kaip žvirblio  wub.gif

ech..Mo nesisveriu butent del tos priezasties, nes jei ir priaugau galva neskauda...bet turiu tokias kelnes, kurios man biski parodo i kuria puse svoris krypsta biggrin.gif tai biski verzia tos kelnes, bet man tai atrodo normalu kai svoris pries mm biski pakyla, be to butent man ir norisi riebaus maisto smile.gif be to valgau daug,visi man visada sako, tu tokia mazute ir kur tau telpa blush2.gif na manau, kad tie 2000kcal kuriuos suraitau tai dingsta man greit, nes rezimas toks..dirbu tik 43 val per savaite,sportuoju,seima,namai...nera kada nuobodziaut tongue.gif ...varau kalno leksciu plaut doh.gif
Atsakyti