Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

Skaitau ir pavydžiu motyvacijos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 09, 22:03)
Laba vakara.
Keturgalvis. Linkiu greiciau atgauti forma  smile.gif
Apibendrinant sia savaite, tai sakyciau gan patenkintas. Na, iskyrus tuo, jog teko praleisti pirmadienio treniruote, ko pasekoje nukentejo spaudimas krutinei, tai sioje vietoje dar teks papluseti kol sugrisiu iki to, kur sustojau. Su kitais dviem pratimais viskas tvarkoje. Kaip ir planavau per dvi savaites atsistaciau, tai beliko kilti aukstyn ir tiketis, kad neuzplauks vel blogas laikotarpis.  smile.gif

Labuka,
aha, kažkodėl taip ir galvojau, kad vadinasi, gražus pavadinimas smile.gif Ačiū. Bandysiu, aš nepasiduodanti, dar ir kompleksą visą vakar užbaigiau, tik žinoma tai, ką dar galėjau, juk nenorėjau pasibloginti. Spec. kremukai labai padeda, dar vakar vos koją į mašiną įsikėliau, susilenkė sunkiai, bet jau prieš naktį, kai lipau laiptais, jau galima sakyti, kad normaliai lipau thumbup.gif Šiandien irgi jau beveik gerai, tik žinoma visokių akrobatinių pratimų kol kas nepadarysiu, bet tik kol kas smile.gif

QUOTE(zoory @ 2012 03 09, 22:51)
Neslėpsiu, kad ir šiandien sukirtau nemažai saldaus  ax.gif  kas čia darosi paskutiniu metu..negaliu atsispirti. Kiekvieną dieną kaip maišu trenkta vaikštau, jei negaunu šokolado ;/
reikia rasti alternatyvą, ir skubiai  doh.gif

Man visą gyvenimą taip g.gif Vaikystėje taidauguma vaikų saldiakai, o ir juda, duodasi gi vaikai daug, jei ne kokie moksliukai biggrin.gif O vėliau jau ir sportavau pastoviai, tai visada ir lyėjo mane ypač šokoladai. Negaliu kitaip unsure.gif O kas liečia tyrimus, tai bent jau chromo trūkumas pas mane minimalus buvo, tai nežinau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 10 kovo 2012 - 11:58
Sveikos 4u.gif

Šiandien padariau iš ryto JM 30 day shred 3 lygį, o prieš valandėlę pabėgiojau thumbup.gif laukiu nesulaukiu, kada po bėgimo galima bus panirti į upę, ar jūrą bigsmile.gif Rytoj poilsis, o nuo pirmadienio vėl smile.gif

Vicious Vici gaila dėl traumos 4u.gif gerai, kad neprarandi optimizmo cool.gif

Atsakyti
Laba vakara.
Prisinekejau biggrin.gif Skauda alkune. Matyt koks uzdegimas ar patempimas. Kai nesiseka, tai nesiseka. Na bent tikiuosi jog iki pirmadienio susitvarkis.
Atsakyti
summmer, aciu 4u.gif
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 10, 19:26)
Laba vakara.
Prisinekejau  biggrin.gif Skauda alkune. Matyt koks uzdegimas ar patempimas. Kai nesiseka, tai nesiseka. Na bent tikiuosi jog iki pirmadienio susitvarkis.

Mes du cia dabar beduleliai doh.gif Laikykimes friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 10, 21:18)
Mes du cia dabar beduleliai doh.gif Laikykimes friends.gif

Aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Ojej,kiek traumuotų,imkit 4u.gif 4u.gif VV,pamenu,man tas pats buvo. Šiaip netikiu anei jokiom reklamom ir propagandom,bet tuomet man super padėjo Forever firmos Aloe heating lotion, brangus ir smirdintis, bjaurybė,bet žiauriai geras,ne viena aš taip sakau. Palengvina kančias.
Laikykitės su Gyčiu 4u.gif
Linnn,linkiu kuo greičiau užbaigti remontus ir sugrįžti 4u.gif
Sedindriuke,taip,tos šokoladinės rožės kambario temp.suminkštėja,dėl to sunku su jomis dirbti. Pastilažo palauk,tuoj paieškosiu smile.gif Na,man tai fee tie papuošimai bet kokiu atveju smile.gif
Memo,ilgiau paskaityk mus,ir nebereikės pavydėt,užsiimsi pati biggrin.gif mirksiukas.gif
Ojojoj,draugai mieli,jau kad užsišvenčiau,tai nuo ketvirtaidenio iki šiandien.... blink.gif blush2.gif Paršliaužiu pas jus,kojos tokio svorio nebelaiko,nervai nebelaiko,vienužo, teks remontuotis lotuliukas.gif doh.gif Vakar dar tarpe nuo svečių iki kitų svečių spėjau užšokt ant elipsiuko,bet kas iš to.... O dar vasarą labai rimtą kvietimą gavom,tai viskas,atsisėdau,susiskrebenau sau rimtą planą chuliganą,palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt biggrin.gif doh.gif 4u.gif

Papildyta:
Sedindriuke,jei reikia pastilažo būtent figūrėlių lipdymui (nes būna ir tortų dengimui) , tai šitas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Traumuotiems po 4u.gif 4u.gif

As praeita savaite sportavau zymiai daugiau nei polaro programa reikalauja. Ir del to negavau first.gif ohmy.gif Galvojau, kad pagirs, o tik nusodino doh.gif
Kai prisijungiau i challenge, kas daugiau kcal sudegins, atsirado motyvacija daugiau sportuoti, vis seku kelintoj vietoj esu. Kai kuriuos pavyti nerealu, per diena po kelis tukstancius kcal ikelia.

MO, koki plana susidarei. Pasidalink.
Atsakyti
Labas rytas, kaip sekasi? Jau pavasariu kvepia, smagu smile.gif
MO, koks planas, pasidalink? Tik nepulk į ekstrymus.
Jillian Michaels gerbėjos, matėt, pasirodė nauja 90 dienų programa Body Revolution bigsmile.gif Susigundžiau jau vien dėl treniruočių trukmės - 30 min., man būtų kaip tik.
Kur tinute84 dingus?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 11, 22:27)
Labas vakaras,

Linnn,linkiu kuo greičiau užbaigti remontus ir sugrįžti  4u.gif 

palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt  biggrin.gif  doh.gif  4u.gif

ačiū, aukseli, nespėjom dar per savaitgalį susitvarkyti iki galo doh.gif .

labai labai palaikau 4u.gif 4u.gif .

QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 08:40)

labai labai kvepia wub.gif wub.gif

O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau, jaaau kaaaip faina thumbup.gif . Pratimukai, kol kambarys nesutvarkytas, turės palaukti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 12, 08:30)
Galvojau, kad pagirs, o tik nusodino  doh.gif

MO, koki plana susidarei. Pasidalink.

Kaip čia taip g.gif
Ai,nieko blatno,tik man reikia disciplinos,kitaip su lašiniais ant šonų visą gyvenimą vaikščiosiu doh.gif Kiek pastebėjau,susiimu tik turėdama labai stiprią motyvaciją,o dabar kaip tik tokia atsirado rolleyes.gif

QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 08:40)
MO, koks planas, pasidalink? Tik nepulk į ekstrymus.

Nieko ekstremalaus,pažįstu save,kad iš to nieko gero smile.gif Smulkus planelis mitybos atžvilgiu,kiekvienai savaitei, po truputį,labai po truputį svorį mest. Sportai kaip visad- normoj smile.gif Svarbiausia- alko pamažint lotuliukas.gif blush2.gif
Beje,nesigyriau,vyras pamatė,kaip stogas čiuožia,padovanojo man abonementą į kačialkę thumbup.gif eisiu į žmones thumbup.gif Tai vat ir nežinau,ar čia visai užsirauks sportas namuose,bet kokiu atveju,tikiuosi,neišmesit.... Reikia reikia man žmoniųųų wub.gif
Kaip tau sekasi,pasakok??

QUOTE(linnn @ 2012 03 12, 09:00)
labai labai palaikau
O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau,

ačiū 4u.gif
vaaau,kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 12, 08:30)

Kai prisijungiau i challenge, kas daugiau kcal sudegins, atsirado motyvacija daugiau sportuoti, vis seku kelintoj vietoj esu. Kai kuriuos pavyti nerealu, per diena po kelis tukstancius kcal ikelia.

žiaurus dalykas kai užkabina biggrin.gif . Atsimenu prieš kelis metus dėl to buvau nuo kojų nusivarius biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(MO @ 2012 03 12, 10:44)
susiimu tik turėdama labai stiprią motyvaciją,o dabar kaip tik tokia atsirado  rolleyes.gif

įdomu, koks pasiūlymas pažįstamų tongue.gif .

Pas mane irgi dabar daaaug didesnė motyvacija, nei žiemos metu biggrin.gif - pavasaris veikia biggrin.gif
Atsakyti