Skaitau ir pavydžiu motyvacijos.
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 09, 22:03)
Laba vakara.
Keturgalvis. Linkiu greiciau atgauti forma
Apibendrinant sia savaite, tai sakyciau gan patenkintas. Na, iskyrus tuo, jog teko praleisti pirmadienio treniruote, ko pasekoje nukentejo spaudimas krutinei, tai sioje vietoje dar teks papluseti kol sugrisiu iki to, kur sustojau. Su kitais dviem pratimais viskas tvarkoje. Kaip ir planavau per dvi savaites atsistaciau, tai beliko kilti aukstyn ir tiketis, kad neuzplauks vel blogas laikotarpis.
Keturgalvis. Linkiu greiciau atgauti forma
Apibendrinant sia savaite, tai sakyciau gan patenkintas. Na, iskyrus tuo, jog teko praleisti pirmadienio treniruote, ko pasekoje nukentejo spaudimas krutinei, tai sioje vietoje dar teks papluseti kol sugrisiu iki to, kur sustojau. Su kitais dviem pratimais viskas tvarkoje. Kaip ir planavau per dvi savaites atsistaciau, tai beliko kilti aukstyn ir tiketis, kad neuzplauks vel blogas laikotarpis.
Labuka,
aha, kažkodėl taip ir galvojau, kad vadinasi, gražus pavadinimas Ačiū. Bandysiu, aš nepasiduodanti, dar ir kompleksą visą vakar užbaigiau, tik žinoma tai, ką dar galėjau, juk nenorėjau pasibloginti. Spec. kremukai labai padeda, dar vakar vos koją į mašiną įsikėliau, susilenkė sunkiai, bet jau prieš naktį, kai lipau laiptais, jau galima sakyti, kad normaliai lipau Šiandien irgi jau beveik gerai, tik žinoma visokių akrobatinių pratimų kol kas nepadarysiu, bet tik kol kas
QUOTE(zoory @ 2012 03 09, 22:51)
Neslėpsiu, kad ir šiandien sukirtau nemažai saldaus kas čia darosi paskutiniu metu..negaliu atsispirti. Kiekvieną dieną kaip maišu trenkta vaikštau, jei negaunu šokolado ;/
reikia rasti alternatyvą, ir skubiai
reikia rasti alternatyvą, ir skubiai
Man visą gyvenimą taip Vaikystėje taidauguma vaikų saldiakai, o ir juda, duodasi gi vaikai daug, jei ne kokie moksliukai O vėliau jau ir sportavau pastoviai, tai visada ir lyėjo mane ypač šokoladai. Negaliu kitaip O kas liečia tyrimus, tai bent jau chromo trūkumas pas mane minimalus buvo, tai nežinau...
Sveikos
Šiandien padariau iš ryto JM 30 day shred 3 lygį, o prieš valandėlę pabėgiojau laukiu nesulaukiu, kada po bėgimo galima bus panirti į upę, ar jūrą Rytoj poilsis, o nuo pirmadienio vėl
Vicious Vici gaila dėl traumos gerai, kad neprarandi optimizmo
Šiandien padariau iš ryto JM 30 day shred 3 lygį, o prieš valandėlę pabėgiojau laukiu nesulaukiu, kada po bėgimo galima bus panirti į upę, ar jūrą Rytoj poilsis, o nuo pirmadienio vėl
Vicious Vici gaila dėl traumos gerai, kad neprarandi optimizmo
Laba vakara.
Prisinekejau Skauda alkune. Matyt koks uzdegimas ar patempimas. Kai nesiseka, tai nesiseka. Na bent tikiuosi jog iki pirmadienio susitvarkis.
Prisinekejau Skauda alkune. Matyt koks uzdegimas ar patempimas. Kai nesiseka, tai nesiseka. Na bent tikiuosi jog iki pirmadienio susitvarkis.
summmer, aciu
Mes du cia dabar beduleliai Laikykimes
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 10, 19:26)
Laba vakara.
Mes du cia dabar beduleliai Laikykimes
Labas vakaras,
Ojej,kiek traumuotų,imkit VV,pamenu,man tas pats buvo. Šiaip netikiu anei jokiom reklamom ir propagandom,bet tuomet man super padėjo Forever firmos Aloe heating lotion, brangus ir smirdintis, bjaurybė,bet žiauriai geras,ne viena aš taip sakau. Palengvina kančias.
Laikykitės su Gyčiu
Linnn,linkiu kuo greičiau užbaigti remontus ir sugrįžti
Sedindriuke,taip,tos šokoladinės rožės kambario temp.suminkštėja,dėl to sunku su jomis dirbti. Pastilažo palauk,tuoj paieškosiu Na,man tai fee tie papuošimai bet kokiu atveju
Memo,ilgiau paskaityk mus,ir nebereikės pavydėt,užsiimsi pati
Ojojoj,draugai mieli,jau kad užsišvenčiau,tai nuo ketvirtaidenio iki šiandien.... Paršliaužiu pas jus,kojos tokio svorio nebelaiko,nervai nebelaiko,vienužo, teks remontuotis Vakar dar tarpe nuo svečių iki kitų svečių spėjau užšokt ant elipsiuko,bet kas iš to.... O dar vasarą labai rimtą kvietimą gavom,tai viskas,atsisėdau,susiskrebenau sau rimtą planą chuliganą,palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt
Papildyta:
Sedindriuke,jei reikia pastilažo būtent figūrėlių lipdymui (nes būna ir tortų dengimui) , tai šitas
Ojej,kiek traumuotų,imkit VV,pamenu,man tas pats buvo. Šiaip netikiu anei jokiom reklamom ir propagandom,bet tuomet man super padėjo Forever firmos Aloe heating lotion, brangus ir smirdintis, bjaurybė,bet žiauriai geras,ne viena aš taip sakau. Palengvina kančias.
Laikykitės su Gyčiu
Sedindriuke,taip,tos šokoladinės rožės kambario temp.suminkštėja,dėl to sunku su jomis dirbti. Pastilažo palauk,tuoj paieškosiu Na,man tai fee tie papuošimai bet kokiu atveju
Memo,ilgiau paskaityk mus,ir nebereikės pavydėt,užsiimsi pati
Ojojoj,draugai mieli,jau kad užsišvenčiau,tai nuo ketvirtaidenio iki šiandien.... Paršliaužiu pas jus,kojos tokio svorio nebelaiko,nervai nebelaiko,vienužo, teks remontuotis Vakar dar tarpe nuo svečių iki kitų svečių spėjau užšokt ant elipsiuko,bet kas iš to.... O dar vasarą labai rimtą kvietimą gavom,tai viskas,atsisėdau,susiskrebenau sau rimtą planą chuliganą,palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt
Papildyta:
Sedindriuke,jei reikia pastilažo būtent figūrėlių lipdymui (nes būna ir tortų dengimui) , tai šitas
Labas rytas
Traumuotiems po
As praeita savaite sportavau zymiai daugiau nei polaro programa reikalauja. Ir del to negavau Galvojau, kad pagirs, o tik nusodino
Kai prisijungiau i challenge, kas daugiau kcal sudegins, atsirado motyvacija daugiau sportuoti, vis seku kelintoj vietoj esu. Kai kuriuos pavyti nerealu, per diena po kelis tukstancius kcal ikelia.
MO, koki plana susidarei. Pasidalink.
Traumuotiems po
As praeita savaite sportavau zymiai daugiau nei polaro programa reikalauja. Ir del to negavau Galvojau, kad pagirs, o tik nusodino
Kai prisijungiau i challenge, kas daugiau kcal sudegins, atsirado motyvacija daugiau sportuoti, vis seku kelintoj vietoj esu. Kai kuriuos pavyti nerealu, per diena po kelis tukstancius kcal ikelia.
MO, koki plana susidarei. Pasidalink.
QUOTE(MO @ 2012 03 11, 22:27)
Labas vakaras,
palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt
palaikykit kumščius už mane,kad pavyktų to svorio atsikratyt
ačiū, aukseli, nespėjom dar per savaitgalį susitvarkyti iki galo .
labai labai palaikau .
QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 08:40)
labai labai kvepia
O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau, jaaau kaaaip faina . Pratimukai, kol kambarys nesutvarkytas, turės palaukti.
Labas rytas
Kaip čia taip
Ai,nieko blatno,tik man reikia disciplinos,kitaip su lašiniais ant šonų visą gyvenimą vaikščiosiu Kiek pastebėjau,susiimu tik turėdama labai stiprią motyvaciją,o dabar kaip tik tokia atsirado
Nieko ekstremalaus,pažįstu save,kad iš to nieko gero Smulkus planelis mitybos atžvilgiu,kiekvienai savaitei, po truputį,labai po truputį svorį mest. Sportai kaip visad- normoj Svarbiausia- alko pamažint
Beje,nesigyriau,vyras pamatė,kaip stogas čiuožia,padovanojo man abonementą į kačialkę eisiu į žmones Tai vat ir nežinau,ar čia visai užsirauks sportas namuose,bet kokiu atveju,tikiuosi,neišmesit.... Reikia reikia man žmoniųųų
Kaip tau sekasi,pasakok??
ačiū
vaaau,kaip faina
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 12, 08:30)
Kaip čia taip
Ai,nieko blatno,tik man reikia disciplinos,kitaip su lašiniais ant šonų visą gyvenimą vaikščiosiu Kiek pastebėjau,susiimu tik turėdama labai stiprią motyvaciją,o dabar kaip tik tokia atsirado
QUOTE(maruša @ 2012 03 12, 08:40)
Labas rytas, kaip sekasi? Jau pavasariu kvepia, smagu
MO, koks planas, pasidalink? Tik nepulk į ekstrymus.
MO, koks planas, pasidalink? Tik nepulk į ekstrymus.
Nieko ekstremalaus,pažįstu save,kad iš to nieko gero Smulkus planelis mitybos atžvilgiu,kiekvienai savaitei, po truputį,labai po truputį svorį mest. Sportai kaip visad- normoj Svarbiausia- alko pamažint
Beje,nesigyriau,vyras pamatė,kaip stogas čiuožia,padovanojo man abonementą į kačialkę eisiu į žmones Tai vat ir nežinau,ar čia visai užsirauks sportas namuose,bet kokiu atveju,tikiuosi,neišmesit.... Reikia reikia man žmoniųųų
Kaip tau sekasi,pasakok??
QUOTE(linnn @ 2012 03 12, 09:00)
labai labai palaikau
O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau,
O aš šiandien į Nemuno salą nubėgus buvau,
ačiū
vaaau,kaip faina
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 12, 08:30)
žiaurus dalykas kai užkabina . Atsimenu prieš kelis metus dėl to buvau nuo kojų nusivarius
QUOTE(MO @ 2012 03 12, 10:44)
įdomu, koks pasiūlymas pažįstamų .
Pas mane irgi dabar daaaug didesnė motyvacija, nei žiemos metu - pavasaris veikia