Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(jurgita-d @ 2012 03 08, 00:07)
Labas,o tam rutrakeryje kaip suprantu reikia prisiregistruoti,kad kazka parsisiuti?

aha, bet gali uzsiregint lotyniskom raide, ir paieskai rusisku nereikia 4u.gif
Atsakyti
sveiki sveikuoliai 4u.gif as sportuoju namuose jau trečias mėnuo, šią savaitę pradėjau ir bėgiojimus lauke rytais.
Visada pries treniruotes ir po treniruočiu darau raumenukų tempimo pratimus.

Bet šią savaitę raumenys atrodo kaip mediniai, kasdien pirmieji tempimai atrodo, kad buratinas būčiau blink.gif ypač kairė koja, neina net pasiekti pirštų, pusvalandžio reikia, kad vėl jausčiausi kaip žmogus, lanksti ir pasiekčiau kojas.. ir tai per skausmu.. su rankom suėmusi kai lenkiuosi jaučiu kietą įsitempusį raumenį.. g.gif gal yra tam kažkoks paaiškinimas? jūs čia labiau profesionalai nei aš.. ax.gif
Atsakyti
magnetines audros bus kaltos, ne kitaip cool.gif
bet as cia visai rimtai- nu ner jegu nors tu ka, o mb dar kazkur isgirdo, kad siom dienom isvis reikia vengti sunkiu darbu ir fiziniu kruviu g.gif

Oi, labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 09, 12:51)
magnetines audros bus kaltos, ne kitaip  cool.gif
bet as cia visai rimtai- nu ner jegu nors tu ka, o mb dar kazkur isgirdo, kad siom dienom isvis reikia vengti sunkiu darbu ir fiziniu kruviu  g.gif

Oi, labas  4u.gif

šiandien magnetinės audros jau baigėsi thumbup.gif vakar ir užvakar tikrai buvo sakoma vengti didelio fizinio krūvio tiems kad turi problemų su širdimi.. bet dar plius pilnatis, ji irgi labai veikia..
mano medinės kojos šiandien dar labiau nelanksčios blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 09 kovo 2012 - 11:55
HIIT15+Burn 2.
Taip tingėjau šiandien sportuoti, bet va prisiverčiau kažkaip. Dabar jaučiuosi šauniai, net galvą skaudėti nustojo thumbup.gif
Neveltui mano trenerė (biggrin.gif), Chalene Johnson, sako: No matter how much you're not in the mood to work out, give me 5 minutes and I will get you in the mood thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 09 kovo 2012 - 20:44
QUOTE(chérie @ 2012 03 09, 21:42)
Neveltui mano trenerė (biggrin.gif), Chalene Johnson, sako: No matter how much you're not in the mood to work out, give me 5 minutes and I will get you in the mood  thumbup.gif
geras posakis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 09, 11:54)
šiandien magnetinės audros jau baigėsi  thumbup.gif  vakar ir užvakar tikrai buvo sakoma vengti didelio fizinio krūvio tiems kad turi problemų su širdimi.. bet dar plius pilnatis, ji irgi labai veikia..
mano medinės kojos šiandien dar labiau nelanksčios  blink.gif  smile.gif

Laba, man tos medinės kojos, tai tiesiogiai išsipildė. Gavau traumą šiandien unsure.gif Nežinau kaip vadinasi, bet aukštutinis šlaunies raumuo iš priekio. Dariau Nindzia šuolius ir kaip keista, jau paskutiniame rounde unsure.gif Sakytum ir apšylus ir viską. Na kaip nors... Tikiuosi, kad neužkankins manęs labai ilgai ta trauma. Tik šiaip labai nefaina, jos gi visos dedasi, jaučiu senatvėje, jei tokios sulauksiu, tai kentėsiu unsure.gif Nes per visus gyvenimo sportus, tai jau ne vieną turėjau.
Atsakyti
Laba vakara.

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 09, 22:39)
Laba, man tos medinės kojos, tai tiesiogiai išsipildė. Gavau traumą šiandien unsure.gif Nežinau kaip vadinasi, bet aukštutinis šlaunies raumuo iš priekio. Dariau Nindzia šuolius ir kaip keista, jau paskutiniame rounde unsure.gif Sakytum ir apšylus ir viską. Na kaip nors... Tikiuosi, kad neužkankins manęs labai ilgai ta trauma. Tik šiaip labai nefaina, jos gi visos dedasi, jaučiu senatvėje, jei tokios sulauksiu, tai kentėsiu unsure.gif Nes per visus gyvenimo sportus, tai jau ne vieną turėjau.

Keturgalvis. Linkiu greiciau atgauti forma smile.gif
Apibendrinant sia savaite, tai sakyciau gan patenkintas. Na, iskyrus tuo, jog teko praleisti pirmadienio treniruote, ko pasekoje nukentejo spaudimas krutinei, tai sioje vietoje dar teks papluseti kol sugrisiu iki to, kur sustojau. Su kitais dviem pratimais viskas tvarkoje. Kaip ir planavau per dvi savaites atsistaciau, tai beliko kilti aukstyn ir tiketis, kad neuzplauks vel blogas laikotarpis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 09 kovo 2012 - 22:06
Šiandien sąžiningai atidirbau JM Ripped 3 levelį ir Ab Ripperi.
Neslėpsiu, kad ir šiandien sukirtau nemažai saldaus ax.gif kas čia darosi paskutiniu metu..negaliu atsispirti. Kiekvieną dieną kaip maišu trenkta vaikštau, jei negaunu šokolado ;/
reikia rasti alternatyvą, ir skubiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 03 10, 00:51)
Šiandien sąžiningai atidirbau JM Ripped 3 levelį ir Ab Ripperi.
Neslėpsiu, kad ir šiandien sukirtau nemažai saldaus  ax.gif  kas čia darosi paskutiniu metu..negaliu atsispirti. Kiekvieną dieną kaip maišu trenkta vaikštau, jei negaunu šokolado ;/
reikia rasti alternatyvą, ir skubiai  doh.gif

as dziovintu figu puse 100 gr maisiuko praryjau, salduuu, sakes thumbup.gif Man labai skanu 4u.gif
O as 'patinginiavau'- susirinkime vaiku ilgai uzlaike, tvarkemes namie pries tai, prabego diena ir neradau tarpelio pasportuot... Na, ryt bus laisviau smile.gif
cia tas ab ripeer is p90x?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 09 kovo 2012 - 23:34
Aš figų daugiau 3vnt negaliu suvalgyt - per saldu doh.gif

Aha, tas pats Ab Ripperis smile.gif nesiskiriu su juo nuo pat lapkričio, kai pradėjau užsiiminėti sportu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 03 10, 02:06)
Aš figų daugiau 3vnt negaliu suvalgyt - per saldu  doh.gif

Aha, tas pats Ab Ripperis smile.gif nesiskiriu su juo nuo pat lapkričio, kai pradėjau užsiiminėti sportu  4u.gif

nu vaaa biggrin.gif

paziurejau atsakymo nesulaukus, bet nesuklydau- tikrai stipru, puikiai thumbup.gif
Atsakyti