Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(domodell @ 2012 03 08, 15:30)
Tai ilgų metų rezultatas.

Va čia ir atsakymas, kad niekas iš nieko neatsiranda ax.gif
Aš pradejau sportuoti dar tik prieš nepilnus porą mėnesių ir tik dėl to, kad dėl nejudraus gyvenimo būdo susigadinau sveikatą, dėl ko dabar turiu labai daug motyvacijos sportuoti thumbup.gif Ir turiu pasakyti, kad nors ir praėjo labai nedaug laiko, bet aš jau visai kitaip jaučiuosi thumbup.gif ir kitus varau sportuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 08, 15:26)

Aš jau sėdžiu su mini čiukuosena, papais išstatytais ir iškirpte, tikiuosi vakare savo gėlių doze gauti ir nealkoholinį vyną ragauti. Vištą ir pyragą kirsti ir šiaip gerai laiką praleisti smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif va taip visos moterys turi save mylėti nail.gif bis.gif flirt.gif tada ir kiti vertins ir mylės wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Su mūsų diena,mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Ir ačiū už virtualias gėles drinks_cheers.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 08, 01:05)
Mo, perlydyneju savo sokoladini akmeni
ps. koki namini torta darei?

aš nedarau iš tos masės,ir brangu,ir sunku,palyginus pvz.su kokiu pastilažu schmoll.gif
Rafaelo. o tu?
nesijaudink dėl tų žvilgsnių,turi jaustis gerai vien todėl,kad tu išskirtinė drinks_cheers.gif

QUOTE(summmer @ 2012 03 08, 07:41)
biggrin.gif Man irgi trukdo, kelis kartus atsukinėju po sustabdymo, aij bet aš jau pripratus  cool.gif be vaikų kelis kart sportavau tai keista buvo  smile.gif

nu šaunuolė thumbup.gif aš tik kakarynę paleidžiu,ir po sportų lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(domodell @ 2012 03 08, 09:52)
Dauguma norėtų valgyti taip kaip jūs. Tiesiog negali, nesugeba! 

drinks_cheers.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 08, 12:35)

thumbup.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 03 08, 13:04)
Deja. Mokslai truputi uzspaude  verysad.gif

sėkmės besimokant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 08, 15:04)
sėkmės besimokant  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 07, 23:46)

kur linnn?????

oi, kaaip ačiū, kad pasigedai. Aš dabar nesportuoju, nes sugalvojau persidažyti kambarį, tai nėra kur. Na, remontai irgi savotiškas sportas biggrin.gif .

Skaitau čia viską, tik vat neįsiterpiu, šaunuolės jūs visos 4u.gif 4u.gif .
Ir pritariu, kad kiti pavydi mokėjimo valgyti ir pasisotinti.
Atsakyti
QUOTE(domodell @ 2012 03 08, 14:30)
Ačiū Gyti  4u.gif

Mamadonata, kaip ir komplimentas man  blush2.gif Tai ilgų metų rezultatas. Tik buvau apleidus kelis metus, buvau pavirtus į tikrą bobą, na ben jau taip jaučiausi. Ir labai džiaugiuosi, kad susiklosčius aplinkybėms vėl pradėjau su visu užsidegimu sportuot. Aš guluosi ir keliuosi mintyse tik su sportu. Rimtai. Naktį prabudus galvoju kokių gi dar galima atsispaudimų prigalvot. Va dar tokius galima, o dar tokius būt gerai pabandyt. Ai, ligonė  irnesakyk.gif Ir liga progresuoja gan stipriai. Beje, labai užkrečiama...  biggrin.gif

Nu fantastika thumbup.gif

Beje tikrai labai užkrečiama smile.gif
Atsakyti
Laba, su moteru diena visas 4u.gif beje cia nebloga puokste susiskyniau, viena gelyte is gycio, kita is VV... biggrin.gif sekmes gyti moksle 4u.gif laikysim spygas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(domodell @ 2012 03 08, 09:52)
Biškį pasireiškiau blush2.gif

labai fainai kai ateina"svezienos", o mes cia pirmyn atgal mazdaug viska jau apkalbejusios esam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 08, 15:59)
Laba, su moteru diena visas 4u.gif  beje cia nebloga puokste susiskyniau, viena gelyte is gycio, kita is VV... biggrin.gif sekmes gyti moksle 4u.gif  laikysim spygas biggrin.gif

Papildyta:

labai fainai kai ateina"svezienos", o mes cia pirmyn atgal mazdaug viska jau apkalbejusios esam biggrin.gif

hmmmm...o kur tu cia sedindriuke susiruosei? kazka cia praleidau g.gif
Atsakyti
nu va gavau sventinio-sporto doze thumbup.gif ...tai dabar kaip ir VV lauksiu kitos sventes dalies tongue.gif o kitos jau turbut svenciat? kad as cia viena su savim pliurpiu doh.gif
Atsakyti
'Pašvenčiau' šiandien: prisiėdžiau šviežių bandelių su kefyru, pyrago doh.gif Nu gėda negaliu, pilvas išsipūtęs toks, persitempęs doh.gif Sėdžiu dabar susinervinus visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 08, 17:01)
nu va gavau sventinio-sporto doze thumbup.gif ...tai dabar kaip ir VV lauksiu kitos sventes dalies tongue.gif o kitos jau turbut svenciat? kad as cia viena su savim pliurpiu doh.gif

jaja ne viena snekies sus savim biggrin.gif as parlekiau, sast tik pasportnau dabar vakariene darau, paskui torta tepsiu. biski i londondona varom sakiau juk ar ne ( nauju zmoniu pamatysiu, susipazinsiu, kinkos dreba, nes nesu is tu drasiuju ir snekanciu apie bileka, kai nedrasu as tyliu ir paskui gaunas, kad ziu susiraukus, pikta ar dar kazkas biggrin.gif )?

Su Kovo 8aja. Siunciu narcizu besiskleidzianciu puokstes visoms! smile.gif
Atsakyti
MO, apsviesktrumpai kas tas pastilazas... cia gal tas pats kas cukraus mase? ja rozytes man raudonos bac ir sustingo is cukraus mases, o va sokoladines nuslys tuoj nuo medinio pagaliuko smile.gif minkstos velnias, nezinau kaip as ta napoleona papuosiu, teks raudonom puost... veeee biggrin.gif

[sokoladines tai bent skanu valgyt, o tos spalvotos cukraus mases..nu cukru gryna valgyt... jak.. biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 03 08, 20:00)
'Pašvenčiau' šiandien: prisiėdžiau šviežių bandelių su kefyru, pyrago doh.gif Nu gėda negaliu, pilvas išsipūtęs toks, persitempęs doh.gif Sėdžiu dabar susinervinus visa biggrin.gif

Prisijungiu prie švenčiančių. Šiandien palepinau save kava Moka ir keksiuku smile.gif tai toks desertas man atstojo pietus. Šiek tiek graužiu save , bet aj...kartais galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 08, 17:03)
sekmes gyti moksle 4u.gif  laikysim spygas biggrin.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti