QUOTE(MO @ 2012 03 07, 22:46)
tinute,mano šaldytuve nors ne napoleono,bet vis tiek naminio torto yra,atvaryk,pavaišinsiu
jurgita-d,aš supratau,kad reikia prisiregistruoti.
Sedindriuke,na, ar pavyko įkelt foto?
(tiesa, jei kokios konsultacijos reiks dėl puošimo,klausk,gal galėsiu padėti nors pas jus ten visi produktai kitokie...)
kur linnn?????
Gytis irgi jau kokią krasavicą pakabino savaitgalį,nebeužsuka mūsų skyrelin
jurgita-d,aš supratau,kad reikia prisiregistruoti.
Sedindriuke,na, ar pavyko įkelt foto?
(tiesa, jei kokios konsultacijos reiks dėl puošimo,klausk,gal galėsiu padėti nors pas jus ten visi produktai kitokie...)
kur linnn?????
Gytis irgi jau kokią krasavicą pakabino savaitgalį,nebeužsuka mūsų skyrelin
Mo, perlydyneju savo sokoladini akmeni (ale ta mase..)..rozytes darant trukinejo visas sokoladas. paskaiciau kad medaus per mazai gali buti...meginsiu vel. sumasciau rozikiu prisidaryt ir puosimui rytojuj kai sutepsiu torta o va bus teks raudonom puosti rozem krema darysiu, sonus trupiniais, o virsu ir trupinukais bet kartu su rozytem... na tkiuos viskas bus okei dokei pirmas tortas is esmes gyvenime nuo nulio
siandien ai nesportinau...savaitgalis bus kitam salies kraste, bus matyt kaip seksis atlaikyt zvilsnius ar kas do per daiktas bus... na nejauku man kai kazkur vaziuoji svetimon vieton ir paskui vel pradek aiskinti kodel tiek i lekste isidejai ar kazkas panasaus.. na tiesiog man nepatinka is savo veziu issimusti ar kirsti sumustinius kokius nors pusryciams ar blynus kai as tokiu dalyku pusryciams nevalgau simts metu ...
ps. koki namini torta darei?