Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(MO @ 2012 03 07, 22:46)
tinute,mano šaldytuve nors ne napoleono,bet vis tiek naminio torto yra,atvaryk,pavaišinsiu  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
jurgita-d,aš supratau,kad reikia prisiregistruoti.
Sedindriuke,na, ar pavyko įkelt foto?
(tiesa, jei kokios konsultacijos reiks dėl puošimo,klausk,gal galėsiu padėti  4u.gif nors pas jus ten visi produktai kitokie...)
kur linnn?????
Gytis irgi jau kokią krasavicą pakabino savaitgalį,nebeužsuka mūsų skyrelin  flirt.gif

Mo, perlydyneju savo sokoladini akmeni (ale ta mase..)..rozytes darant trukinejo visas sokoladas. paskaiciau kad medaus per mazai gali buti...meginsiu vel. sumasciau rozikiu prisidaryt ir puosimui rytojuj kai sutepsiu torta o va bus teks raudonom puosti rozem smile.gif krema darysiu, sonus trupiniais, o virsu ir trupinukais bet kartu su rozytem... na tkiuos viskas bus okei dokei smile.gif pirmas tortas is esmes gyvenime nuo nulio biggrin.gif

siandien ai nesportinau...savaitgalis bus kitam salies kraste, bus matyt kaip seksis atlaikyt zvilsnius ar kas do per daiktas bus... na nejauku man kai kazkur vaziuoji svetimon vieton ir paskui vel pradek aiskinti kodel tiek i lekste isidejai ar kazkas panasaus.. na tiesiog man nepatinka is savo veziu issimusti ar kirsti sumustinius kokius nors pusryciams ar blynus kai as tokiu dalyku pusryciams nevalgau simts metu ...

ps. koki namini torta darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 08 kovo 2012 - 01:05
QUOTE(MO @ 2012 03 07, 19:30)
tai vat,pas mus irgi tas pats,vienam to užsireikia,kitam ano, jei išeina į kitą kambarį,vėl lėk žiūrėt,nes nė sekundės be zbitko, vienas tyčia lenda po kojom,kitas pradeda daužyt per galvą,anas apsibliauna ir dar labiau vožia,gaunas durdomas,neeee,man toks sportas ne sportas  schmoll.gif aš geriau palaukiu,kol sumigs,nusivėlinu,bet ką darysi...

biggrin.gif Man irgi trukdo, kelis kartus atsukinėju po sustabdymo, aij bet aš jau pripratus cool.gif be vaikų kelis kart sportavau tai keista buvo smile.gif

Dėl maisto, tai visuomet jau taip yra, kad žmonės negerai jaučiasi, jei kažkas kažko nevalgo ir ypač pas juos į svečius atėjęs. Mano draugė vegetarė, tai labai vargsta, ypač giminių susitikimuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 03 08, 06:41)
biggrin.gif Man irgi trukdo, kelis kartus atsukinėju po sustabdymo, aij bet aš jau pripratus  cool.gif be vaikų kelis kart sportavau tai keista buvo  smile.gif

Dėl maisto, tai visuomet jau taip yra, kad žmonės negerai jaučiasi, jei kažkas kažko nevalgo ir ypač pas juos į svečius atėjęs. Mano draugė vegetarė, tai labai vargsta, ypač giminių susitikimuose  doh.gif

o as nepaliaunu zavetis, kaip mamytes su bembiais aplink sportina! Nugi jega! Superinis poziuris ir pavyzdys vaikuciams nuo mazumes!
Atsakyti
Vienais metais Naujus metus šventėm kaimiškoj tikroj lietuviškoj sodyboj, vienkiemyje. Tiesiog buvom radę tokį žmogelį, kuris sutiko už tam tikrą mokestį užleisti savaitgaliui ją mums. Savo namus! Tai aišku susivežėm maisto, vanduo iš šulinuko, tualetas lauke ir t.t. Na ir vieni draugai grįžo atostogų į LT iš Anglijos ir parsivežė savo kaip ir "darbdavių" šeimą su dviem vaikais pasisvečiuot. Na ir ką tie Nauji metai - sakom atvarykit visi. O tie spyriojasi, sako keisti tie jo anglai - beveik bnieko nevalgo. Žodžiu įkalbėjom vistiek. Pasiruošėm maistą, kad būtų visiem pagal poreikius - kam mėsytės, kam daržovės, kam sriubytės... Nu ir ką. Atvažiavo. Taip nieko ir nevalgė. Nieko! Tas vyriškis alaus bokalą išgėrė. Vaikai 5 - 7 metų kažką gavo special. An trytojaus išdundėjo namo, nes jau valgyt norėjo. Taip, kad merginos nesikuklinkit, nesijauskit nepatogiai, elkitės taip kaip jums tinka ir patinka. Dar ir kaifą iš to apturėkit. Dauguma norėtų valgyti taip kaip jūs. Tiesiog negali, nesugeba!

Ai apie sportus čia biggrin.gif Vakar paprakaitavau normaliai 1val. 40 min. Padariau kokia 50 atsispaudimų sumoj, visokių bodyrokiškų šuoliukų, įtūpsčiukų, presui, rankom... Nu vienu žodžiu "Po polnoij programe".

Biškį pasireiškiau blush2.gif

Visas su moters diena! 4u.gif
Atsakyti
Su pirmaisiais pavasario varpeliais,
Su pirmąja vyturelių gesme.
Laimės, Džiaugsmo, Sveikatos, Energijos
Linkiu kovo 8-osios proga. clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, sveikinu visas su Moters diena, linkiu zydeti, buti grazioms, energingoms, kad visi vyrai - savi ir svetimi- gultusi mums po koju cool.gif biggrin.gif
user posted image

Na, argi, ne motyvas sportui?
http://www.delfi.lt/...s.d?id=56419893
Atsakyti
QUOTE(domodell @ 2012 03 08, 11:52)
Padariau kokia 50 atsispaudimų sumoj, visokių bodyrokiškų šuoliukų, įtūpsčiukų, presui, rankom... Nu vienu žodžiu "Po polnoij programe".

Visas su moters diena!  4u.gif

Oho blink.gif na ir sportinis lygis bigsmile.gif Man dar toli iki tokio biggrin.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 08, 14:35)
Mergaites, sveikinu visas su Moters diena, linkiu zydeti, buti grazioms, energingoms, kad visi vyrai - savi ir svetimi- gultusi mums po koju  cool.gif  biggrin.gif
Na, argi, ne motyvas sportui?
http://www.delfi.lt/...s.d?id=56419893

gera nuoroda motyvacijai thumbup.gif

Visas jus su moters diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena.
Mielos, moterys ir merginos, sveikinu su graziausia pavasario svente - moters diena. Mylekit ir bukit mylimos 4u.gif tongue.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 08, 00:46)
Gytis irgi jau kokią krasavicą pakabino savaitgalį,nebeužsuka mūsų skyrelin  flirt.gif

Deja. Mokslai truputi uzspaude verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 08 kovo 2012 - 13:05
Aciu, Gyti, nuostabios geles! O tu ir gi puosi musu temute smile.gif 4u.gif Sekmes moksle !!!
Atsakyti
Laba diena, ačiū už virtualias gėles, štai ir jums, niekad nepritrūkit smile.gif
user posted image

Aš jau sėdžiu su mini čiukuosena, papais išstatytais ir iškirpte, tikiuosi vakare savo gėlių doze gauti ir nealkoholinį vyną ragauti. Vištą ir pyragą kirsti ir šiaip gerai laiką praleisti smile.gif

Vakar sportas išėjo tik prieš 9 vakaro, toks nevykęs, susigadinau buvusį roundų skaičių. Nežinau kodėl ar dėl siaučiančių magnetinių audrų kaip perskaičiau šiandien huh.gif Ar šiaip gal, kad vakaras, o gal dėl to (tikiuosi), kad vienos rankos atsispaudimus dariau kažkaip taisyklingiau nei anksčiau, todėl sunkiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 08 kovo 2012 - 13:26
Ačiū Gyti 4u.gif

Mamadonata, kaip ir komplimentas man blush2.gif Tai ilgų metų rezultatas. Tik buvau apleidus kelis metus, buvau pavirtus į tikrą bobą, na ben jau taip jaučiausi. Ir labai džiaugiuosi, kad susiklosčius aplinkybėms vėl pradėjau su visu užsidegimu sportuot. Aš guluosi ir keliuosi mintyse tik su sportu. Rimtai. Naktį prabudus galvoju kokių gi dar galima atsispaudimų prigalvot. Va dar tokius galima, o dar tokius būt gerai pabandyt. Ai, ligonė irnesakyk.gif Ir liga progresuoja gan stipriai. Beje, labai užkrečiama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 08, 14:19)
Aciu, Gyti, nuostabios geles! O tu ir gi puosi musu temute  smile.gif  4u.gif  Sekmes moksle !!!

Aciu smile.gif
Atsakyti