Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Irunia @ 2012 03 07, 16:31)

Sorry, kad įsibroviau į temą. Tiesiog senai skaitinėju. Kažkada prieš metus iš šitos temos ir apie bodyrocką sužinojau  thumbup.gif

Nėra čia jokio įsibrovimo. Smagu, kad pasidalini savo žiniomis ir nuomone. Prašom dažniau pasireikšt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 03 07, 14:19)
brashke77, ačiū už patarimą, būtinai reiks kur į gamtą ištrūkt, juolab kad gyvenam Neries regioniniam parke, o taip retai kur išeinam blush2.gif
MO, ačiū 4u.gif Kaip tau su sveikata reikalai?

gražioj vietoj gyvenate thumbup.gif
ačiū,pusiau su bėda 4u.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 03 07, 14:31)
O vat man nepatinka, kaip ji rodo. Kojas ji meta į save ir daugelis taip ir mėto kojas tiesiog iš inercijos. Tai dubuo ir kyla tik iš inercijos, bet ne į lubas.
Šitus darau tiesiom kojom ir keliu dubenį į lubas (ne į save).

Sorry, kad įsibroviau į temą. Tiesiog senai skaitinėju. Kažkada prieš metus iš šitos temos ir apie bodyrocką sužinojau  thumbup.gif

aš irgi jei darau,tai statmenai.net neatkreipiau dėmesio,kaip ji daro...
sveika pasijungusi 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 03 07, 16:28)
aisku ir atrodau keistuole grupioku akyse,

keistuolė,tai nebūtinai bloga-juk faina būti išskirtine,ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va radau bigsmile.gif Namuose turiu šitos Temili Veb kompaktą, tai kai padarau kojoms 15 min, kitą rytą man jaučiasi pakankamai... Na pažengusioms čia manau nebus ką veikti, bet man krūvio pradžiai pilnai pakanka
http://video.yandex....d=1389244-08-12
o cia kam pirmo per mazai
http://video.yandex....d=1589643-01-12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 07 kovo 2012 - 17:46
QUOTE(summmer @ 2012 03 06, 07:13)
Užjaučiu dėl alergijos  4u.gif mes su ja nemažai kariavom, dabar lyg nebeturim smile.gif

aš sportuoju su abiem vaikais ne jų miego metu, mažajam žaislų duodu (jei pradeda zirst duoniuką kokį), didžiąjai piešti ar lipdyti, bet dažniausiai ji prisijungia kartu pašokinėt  thumbup.gif taip užsispyrusiai aš apskritai visus buities darbus atlieku su jais kartu, o kai miega laikas man mokytis, supermamas paskaityti ir pan  smile.gif

As vyresneliui ijungiu filmuka, kitaip maisosi po kojom, bijau su hanteliais ar gira uzgauti. Vienas nenori piesti ar lipdyti, turiu kartu daryti. Mazajam nusibosta gultuke buti, reikia padavineti tai ciulptuka tai zaisla, o jei ant kilimelio paguldau apsivercia ant pilvo ir po poros min rekia, pats atgal apsiversti nemoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 07, 17:46)
As vyresneliui ijungiu filmuka, kitaip maisosi po kojom, bijau su hanteliais ar gira uzgauti. Vienas nenori piesti ar lipdyti, turiu kartu daryti. Mazajam nusibosta gultuke buti, reikia padavineti tai ciulptuka tai zaisla, o jei ant kilimelio paguldau apsivercia ant pilvo ir po poros min rekia, pats atgal apsiversti nemoka  doh.gif

tai vat,pas mus irgi tas pats,vienam to užsireikia,kitam ano, jei išeina į kitą kambarį,vėl lėk žiūrėt,nes nė sekundės be zbitko, vienas tyčia lenda po kojom,kitas pradeda daužyt per galvą,anas apsibliauna ir dar labiau vožia,gaunas durdomas,neeee,man toks sportas ne sportas schmoll.gif aš geriau palaukiu,kol sumigs,nusivėlinu,bet ką darysi...
Atsakyti
MO, dar tik lakstai yra. Tepsiu rytoj tik, siandien gal rozytes su sokoladu pavyks. Aciu uz nuoroda wink.gif

Mandy333, as keistuole ir darbe.. bet man kas..man jie neautoritetai.. keistuole ir namie... nori mane sunervinti, uzsimena apie maista, kad bliudais salotas megstu, arba kad mesos nevalgau tris kartus i diena... As ja valgau kas diena! o tiesiog nesamoningai bando erzinti ir pavyksta nes uzkniso uzknisa ir uzknis atsiskaitinet ka valgau ko nevalgau i ka net neziuriu ir i tuos sukakotus klausimus kodel. Nu todel!!! kodel mes jau jei kazko nevalgom tai keista! o tai jei kerti pica gal man keista atrodo ko tu valgai ta pica!

cia is serijos: kai zmogus kudas, tai priimtina sakyt ko perkares vaikstai, anoreksike nelaimingas, valgyk daugiau.....o va kai jau storas, tai jau netaktas pasakyt - parse tai gal ryk maziau! ne ne jau cia negrazu taip sakyt...

na zodziu smile.gif esme ispyskinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 07, 18:40)

Mandy333, as keistuole ir darbe.. bet man kas..man jie neautoritetai.. keistuole ir namie... 

na pas mane kitokia situacija, gyvenu stipriu nacionalistu sali, kur uzsenieciai yra nekenciami(cia viesa paslaptis g.gif ta kriminala kur lietuviai cia daro tai sunku nuslept, nes istisai laikrasciuose mirga) tai norisi bent kad mane jie pakestu ar bent geresne nuomone turetu,nes reikia daznai mokytis grupese, bendrus projektus daryt. zinau draugu ten nesusirasiu, bet darau daug ka kad nesijausciau atstumta ax.gif tai nesinori labai nuo ju atsiskirt, be to sakiau jiems kad sportuoju,daznai apie maista, sporta pakalbam ir pan. tuos kartus kai atsisakau pyragu, tai aisku kad bunu apkalbeta(bet jie zino del ko ju daznai nevalgau) nelengva cia, turi kovot del vietos po saule verysad.gif kaip ir visur kitur, sakyciau smile.gif
Papildyta:
siandien planuose off nuo sporto turejo but, bet kazkodel saldainiu prikirtau biggrin.gif cia jusu kalte, tokiu sokoladiniu gelyciu prirodet lotuliukas.gif turbut teks eit nors pusvalandziuka pajudet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 07, 18:06)
na pas mane kitokia situacija, gyvenu stipriu nacionalistu sali, kur uzsenieciai yra nekenciami(cia viesa paslaptis g.gif  ta kriminala kur lietuviai cia daro tai sunku nuslept, nes istisai laikrasciuose mirga) tai norisi bent kad mane jie pakestu ar bent geresne nuomone turetu,nes reikia daznai mokytis grupese, bendrus projektus daryt. zinau draugu ten nesusirasiu, bet darau daug ka kad nesijausciau atstumta ax.gif tai nesinori labai nuo ju atsiskirt, be to sakiau jiems kad sportuoju,daznai apie maista, sporta pakalbam ir pan. tuos kartus kai atsisakau pyragu, tai aisku kad bunu apkalbeta(bet jie zino del ko ju daznai nevalgau) nelengva cia, turi kovot del vietos po saule verysad.gif  kaip ir visur kitur, sakyciau smile.gif
Papildyta:
siandien planuose off nuo sporto turejo but, bet kazkodel saldainiu prikirtau biggrin.gif cia jusu kalte, tokiu sokoladiniu gelyciu prirodet lotuliukas.gif turbut teks eit nors pusvalandziuka pajudet biggrin.gif

supratau tavo skausma smile.gif
blogais dalykais mes cia uzsiimam sporto skyriuj sokoladines rozes dalinam biggrin.gif jo zaidziau as cia dabar irankius belaizydama kol ta sokolado mase gavau - ''kad neliptu prie indo sieneliu... '' biggrin.gif troskinu vakariene sau biggrin.gif brangusis kiausiniu su lasiakais prisikepe bet paskui nuo manes sparneliu keptu gaus biggrin.gif

reiks sportuot vakarop biggrin.gif stuburo pusiausvyra atgaut nuo lankstymosi visadien biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip sunku jausti tokią diskriminaciją,kaip ir nepilnavertis gyvenimas tuomet.... Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 07, 11:12)
Mergaites, pasirode nauja Jillian Michaels 2012 metu programa "Kickbox Fastfix ". Siunciuosi, nes smalsu labai smile.gif
Kaip idomiai, ji tik siandien paskelbe Facebook'e, kad ji yra, o jau rutrackeris turi  bigsmile.gif
Spartuoliai  thumbup.gif

Labas,o tam rutrakeryje kaip suprantu reikia prisiregistruoti,kad kazka parsisiuti?
Atsakyti
sveikutes, mergaites 4u.gif 4u.gif saunuoles , visos sportuojat , netingite thumbup.gif
as su sportu apsileidau...keleta dienu... doh.gif kazkokia depresija aplanke, net pati nezinau del ko doh.gif
Marusa, kaip smagu, kad apsilankai, musu nepamirsti mirksiukas.gif
panos, cia kaip pradejot apie pyragus , tortus rasyti..kad net seile nutyso...uzsimaniau napaleono doh.gif nors mazo gabalelio, nes didelis kiekis nesiderina su sportu biggrin.gif
Atsakyti
tinute,mano šaldytuve nors ne napoleono,bet vis tiek naminio torto yra,atvaryk,pavaišinsiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
jurgita-d,aš supratau,kad reikia prisiregistruoti.
Sedindriuke,na, ar pavyko įkelt foto?
(tiesa, jei kokios konsultacijos reiks dėl puošimo,klausk,gal galėsiu padėti 4u.gif nors pas jus ten visi produktai kitokie...)
kur linnn?????
Gytis irgi jau kokią krasavicą pakabino savaitgalį,nebeužsuka mūsų skyrelin flirt.gif
Atsakyti