Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

Sveiki,

mamadonata ačiū už nuorodas.

Dar norėjau paklausti kai darot pratimus pilvo presui ar gaunasi taip kaip šitam video: http://www.youtube.c...h?v=o6pjGqI113w nes čia sako, kad apatinė nugaros dalis turi būti prispausta prie žemės. Bet man dažniausiai lieka tarpas, o jei prispaudžiu, tai reikia dvigubų pastangų, nugarą laikant prie žemės ir lenkiantis darant preso pratimus. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 03 07, 11:57)
Dar norėjau paklausti kai darot pratimus pilvo presui ar gaunasi taip kaip šitam video: http://www.youtube.c...h?v=o6pjGqI113w nes čia sako, kad apatinė nugaros dalis turi būti prispausta prie žemės. Bet man dažniausiai lieka tarpas, o jei prispaudžiu, tai reikia dvigubų pastangų, nugarą laikant prie žemės ir lenkiantis darant preso pratimus.  verysad.gif

Taip, gaunasi. Gal jūs darot per didelį atsilenkimą atgal, todėl automatiškai išsilenkia juosmuo? g.gif Bet šiaip, kai kojos sulenktos arba užkeltos ant kažko, juosmeninė dalis tikrai kuo puikiausiai prisispaudžia ir neatkyla.

Sunkiau daryt kaip kojos yra tiesios. Nes tada dar sunkiau išlaikyti juosmenį prispaustą. Bet efektas tikrai didesnis thumbup.gif
Atsakyti
maruša, na, pagaliau apsireiškei bigsmile.gif
Parsisiunčiau, pažiūrėjau- oho doh.gif Čia nebent jau labai pažengusioms tiktų, ištemptų iki galo- toks intensyvumas, greitis, kojos tik švysčioja biggrin.gif Bet gal pabandyt? Uždusiu kaip ciucikas lotuliukas.gif
Tai aš tau ir sakiau, negerk to š..., nereikia, bus tik blogiau- užglušina pojūčius, tokia tik ir nauda. Žiūrėk, sualutė lenda, geriau jau su lėlyte savo po kokį pušyną pavaikštinėkit: mes buvom anasyk prie Nemuno , batonų nusipirkom, gulbems pamėtėm. O jau džiaugsmo mažiukei biggrin.gif Tas grynas oras ir kvapas pats lenda į plaučius, labai gera buvo thumbup.gif
Šiandien Delfy skaičiau būtent apie problemytę, kaip tavo, tai ir sako, kad minčių atitraukimas, teigiama, pozityvi literatūra tikrai padeda.
Jogą vakarui palik mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linnuse @ 2012 03 07, 13:57)
Sveiki,

Dar norėjau paklausti kai darot pratimus pilvo presui ar gaunasi taip kaip šitam video: http://www.youtube.c...h?v=o6pjGqI113w nes čia sako, kad apatinė nugaros dalis turi būti prispausta prie žemės. Bet man dažniausiai lieka tarpas, o jei prispaudžiu, tai reikia dvigubų pastangų, nugarą laikant prie žemės ir lenkiantis darant preso pratimus.  verysad.gif

man kineziterapeute ryškino, kad jei kyla juosmuo, reiškia , labai silpnas lower abs- žemutinis presiukas, ten, kur žemiau bambos. Tai va, reikia palengva jį stiprint. Kojų atkėlimas nepavyks, nes irgi riesis juosmuo, o to negalima griežtai schmoll.gif
Yra lb veiksmingas toks: atsiguli ant gindų, delnus pakiši po sėdmenim, kojas užkeli aukštyn statmenai grindims ir tada jas dar kilsteli viršun. Atsikelia sėdmenys nuo grindų truputįm tai va taip ir kilsčioji kojas. Daug kur jis yra, jei rasiu, parodysiu smile.gif
Radau, nuo pirmos minutės prasideda:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 07 kovo 2012 - 12:48
Merginos, gal žinote būdų pašalinti tą raumenų skausmą po treniruočių ? antra dieną sėdmenis ir šlaunis skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 03 07, 14:29)
Taip, gaunasi. Gal jūs darot per didelį atsilenkimą atgal, todėl automatiškai išsilenkia juosmuo?  g.gif  Bet šiaip, kai kojos sulenktos arba užkeltos ant kažko, juosmeninė dalis tikrai kuo puikiausiai prisispaudžia ir neatkyla.

nežinau, atrodo viską darau teisingai, bet ta nugara keliasi nuo žemės nors tu ką doh.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 07, 14:41)

Darysiu, nes nesinori negerai daryti, paskui iš didelio noro gali gautis tik bėda. blush2.gif

QUOTE(vika8625 @ 2012 03 07, 15:04)
Merginos, gal žinote būdų pašalinti tą raumenų skausmą po treniruočių ? antra dieną sėdmenis ir šlaunis skauda  doh.gif

Padeda tempimo pratimai, taip pat gulėjimas karštoje vonioje arba dušas smile.gif jei labiau patinka dušas, tai ilgiau pilkite vandenį ant skaudamų vietų smile.gif turėtų padėti smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 06, 23:55)
o va va pas mane rozes siandien sustingusios is cukraus, Napoleonui darysiu sokoladines ir puosiu jomis. ir tarabanysiu tortuka lektuvu biggrin.gif

pasirodyk,ką ten prigaminai mirksiukas.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 07, 09:45)
MO, as tau 'prikabinau' failiuka, ale , abejoju ar nueis toks didelis skaipu  g.gif  O be to, tamsta, neprisijungus esate  ax.gif

pioneer.gif

QUOTE(maruša @ 2012 03 07, 11:51)
Sveiki

sveika 4u.gif dėl vaistų,pati daug domėjausi,jog verta labai gerai apsvarstyti,ar gerti juos...nes poveikis tikrai ne vien pliusinis.
sėkmės tau tvarkantis,parašyk,kaip seksis 4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 07, 12:41)

jooo,šitas vienas efektyviausių apatinei pilvo daliai thumbup.gif

QUOTE(vika8625 @ 2012 03 07, 13:04)
Merginos, gal žinote būdų pašalinti tą raumenų skausmą po treniruočių ? antra dieną sėdmenis ir šlaunis skauda  doh.gif

neatlikai tempimo pratimų po treniruotės,arba jų buvo per mažai,arba griebei per sunkų sportą. Dabar tik pralaukti smile.gif
Papildyta:
Sedindriuke, čia visokių masių receptų gali rasti,jeigu dar nematei smile.gif
Atsakyti
brashke77, ačiū už patarimą, būtinai reiks kur į gamtą ištrūkt, juolab kad gyvenam Neries regioniniam parke, o taip retai kur išeinam blush2.gif
MO, ačiū 4u.gif Kaip tau su sveikata reikalai?
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 07, 12:41)

O vat man nepatinka, kaip ji rodo. Kojas ji meta į save ir daugelis taip ir mėto kojas tiesiog iš inercijos. Tai dubuo ir kyla tik iš inercijos, bet ne į lubas.
Šitus darau tiesiom kojom ir keliu dubenį į lubas (ne į save).

Sorry, kad įsibroviau į temą. Tiesiog senai skaitinėju. Kažkada prieš metus iš šitos temos ir apie bodyrocką sužinojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 03 07, 16:31)
O vat man nepatinka, kaip ji rodo. Kojas ji meta į save ir daugelis taip ir mėto kojas tiesiog iš inercijos. Tai dubuo ir kyla tik iš inercijos, bet ne į lubas.
Šitus darau tiesiom kojom ir keliu dubenį į lubas (ne į save).

Sorry, kad įsibroviau į temą. Tiesiog senai skaitinėju. Kažkada prieš metus iš šitos temos ir apie bodyrocką sužinojau  thumbup.gif

taip, tu visiskai teisi, reikia jas ir kelti absoliuciai statmenas ir nesistengt kuo auksciau, bet tokias trumpais, stipriais... smile.gif

Gaila, bet is bodyrocktv isimti visi seni video su Zuzana g.gif tarkim, 2-ju metu senumo ir naujesni, kur ne kur tik palikta
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na vakar dariau 3 lygį JM 30 day shred, tai toks sunkokas pasirodė..Na tikrai yra kur padirbėt smile.gif
Man kažkaip atrodo nieko nėra ypatingo su dviem vaikais sportuoti, na tik noro reikia. Aš labai džiaugiuosi atradusi Jūsų temą, kad yra programos namuose, nes į sporto salę aišku būt sudėtinga ištrūkti.
Dėl bėgiojimo, tai žinoma aš labai keistai atrodau, kai išeinu bėgioti su vežimėliu ir šunimi smile.gif Bet man to labai reikia, to gryno oro ir pasibuvimo su savim smile.gif Beje skaičiau, kad amerikoje specialiai mamos perkasi triračius vežimukus ir kartu su lėliukais bėgioja thumbup.gif
Va kai netrukus teks sugrįžti į darbą ir liks panašūs buities darbai, va tada manau bus sudėtingiau g.gif Todėl labai gerbiu visas, kurios daug dirba ir dar po darbų suspėja ir pasportuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Domodell sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 07 kovo 2012 - 15:54
Laba, marusa 4u.gif
taip malonu is taves isgirsti ka, cia jau pasiilgom taves...greiciau sveik ir grizk 4u.gif
Papildyta:
ale po vakaryksciu sportu skauda peciai nerialiai doh.gif siandien svente buvo mokykloj, tai nesveiko maisto prikimsau doh.gif kazkaip visada issiskiriu is kontesto, kiek kokiu renginiu budavo, niekada ten nieko nevalgydavau...aisku ir atrodau keistuole grupioku akyse, jau nekalbant apie tai kad esu vienintele uzseniete grupej...nusprendziau kad neverta nauju apkalbu uzsikraut, kirtau su visais blink.gif
Atsakyti
youtube neseniai ikėlė JM

http://www.youtube.c...h?v=gSSI9CUMe_I
Atsakyti