[quote=domodell,2012 03 06, 16:07]
sveika prisijungusi labai saunu, kad sportuoji..amzius nesvarbu cia, as irgi jauciuos senike, tipo nes cia yra dalele jaunu ir graziu
[/quote]
Man tai, kazkaip nesijaucia, kad metai ziauriai bega. Tai vis pabambu kokiai sesei pvz savo, kad va pilvas atsirado, niekad nebuvo, is kur cia dabar... Ir labiausiai piktina, kai sako i pasa pasiziurek ir nusiraminsi. Nesuprantu, kaip galima taip susitaikyt su tuo jog esi vyresnis zmogus, tai ka jau dzin? Mane tas ziauriai piktina. Tipo, ai zinai, metai, jau ne tas, moreiske turi but apvalute, bla, bla, bla. O kai pasiziuri i tas nesportuojancias, tai pacios kompleksuoja, ranksluosciais pilvus, slaunis dangstosi. Saves guodimas tiktai O man ziauriai grazu vyresnes sportiskos, tvirtos moteriskes. Va.
[/quote]
jega poziuris!!!! taip ir turi buti ir zlastis ima kai jau 'pasiziurejus i pasa' sedi ir nebeziuri saves... as zaviuos cia mamukem, kurios bac ir su vaikais sportuoja, o ne atsirado vaikai, vsio pasvenciau gyvenima tik jiems, o pati net nebezinau ka reiskia antakius issipesioti ar nagus nusilakuoti! maladiec, mamytes ir visos cia! mes juk ir gyvenam viena karta ir norim buti savo geriausiais variantais (eh patik oamn tas pasakymas the best variant of myself)
Man labai patinka Denise Austin, o čia radau daaaug jos treniruočių sportavimui internete
http://video.yandex....
Dar Jillian Michaels ten pat
http://video.yandex....a...ichaels&p=1
ENVY
Dar Jillian Michaels ten pat
http://video.yandex....a...ichaels&p=1
ENVY
Fire45. Lekiu į dušą
Naujokėm
Naujokėm
Sveiki
Ne vieną esu darius,visokių jų yra,ryt parašysiu,ok,lūžtu jau
niam niam bet čia brangus ir gan sunkus variantas,norint išlaužt kažką estetiškai nuostabaus. parašysiu kuriądien per skaipą plačiau,ok?
atsiprašau,tik vakare dirstelėjau.....
super šaunuolė
aš niekaip negalėčiau,maniškiai ne tokio sukirpimo,kad klausytų mano komandų ar kažką KURTŲ,jie GRIAUNA
nieko sau
sveika sveika pasijungus
kokia dar senikė???
super
aš kaip tik,iki vaikų buvau bačka,visai neturėjau suopračio apie sportą
kaip skanu
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 05, 23:55)
o namudine kaip darai? kiek ko kokiom proporcijom dedi
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 06, 00:05)
as is sokolado/medaus mases kartais rozes paklijuoju
MO, tai ryt lauksiu prisijungiant ir bandysim siustis ta treniruote
MO, tai ryt lauksiu prisijungiant ir bandysim siustis ta treniruote
niam niam bet čia brangus ir gan sunkus variantas,norint išlaužt kažką estetiškai nuostabaus. parašysiu kuriądien per skaipą plačiau,ok?
QUOTE(summmer @ 2012 03 06, 07:13)
aš sportuoju su abiem vaikais
super šaunuolė
aš niekaip negalėčiau,maniškiai ne tokio sukirpimo,kad klausytų mano komandų ar kažką KURTŲ,jie GRIAUNA
QUOTE(NIDA @ 2012 03 06, 09:14)
Papraso ant skersinio ji pakabint,tai puse prisitraukimo padaro(2m vaikas!!).
nieko sau
QUOTE(domodell @ 2012 03 06, 13:41)
Laba visiems!
sveika sveika pasijungus
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 06, 14:13)
retkarciais reikia atsipalaiduoti ir nuleisti gara pamirsus visus rupescius ir reikalus
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 06, 16:39)
as irgi jauciuos senike,
kokia dar senikė???
QUOTE(mamadonata @ 2012 03 06, 17:56)
Mūsų senelis būdamas 80 metų sakė eisiu darbo ieškot, visi galvas pakraipėm ir ką... rado darbą...
super
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 06, 18:17)
as zaviuos cia mamukem, kurios bac ir su vaikais sportuoja, o ne atsirado vaikai, vsio pasvenciau gyvenima tik jiems, o pati net nebezinau ka reiskia antakius issipesioti ar nagus nusilakuoti!
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 06, 22:52)
Šaunuolė. Pas mane tai šiandien nulis sporto ir kepa dabar bodyrock tas kuskuso, avižų, cinamono, obuolių, morkų...... pyragas
kaip skanu
QUOTE(MO @ 2012 03 06, 22:33)
Sveiki
super šaunuolė
nieko sau
sveika sveika pasijungus
kokia dar senikė???
super
kaip skanu
super šaunuolė
nieko sau
sveika sveika pasijungus
kokia dar senikė???
super
kaip skanu
Vici, pusrytiio to pyrago nesu meginus spekit ka as kepu su kedais virtuvej suprkaaitavus Napoleonui lakstus kepu. iskepiau nauja Zuzanos ala brownie - sausainiu pavidalu, kuri siandien jin idejo..ir dar kokosinio sviesto pagrindu saldumyna viena darau
o va va pas mane rozes siandien sustingusios is cukraus, Napoleonui darysiu sokoladines ir puosiu jomis. ir tarabanysiu tortuka lektuvu
Net seilė nutįso čia apsilankius - tokius gardumynus čia kepat, šaunuolės aš ne mėgėja suktis virtuvėj, bet čia įkvėpimo ir motyvacijos galima pasikraut iš jūsų
man liko pora savaičių damušti JM Ripped, ir kol kas esu visai patenkinta rezultatais. Svarbiausia neapsileisti.
Ir vis dar nežinau, ko imtis toliau ar Turbo Fire ir Insanity vienodo sunkumo?
man liko pora savaičių damušti JM Ripped, ir kol kas esu visai patenkinta rezultatais. Svarbiausia neapsileisti.
Labas rytas! Aciu uz priemima i savo buri Ir atsiprasau uz nelietuviska srifta, kazkur pameciau...
Su tais saldumynais, tai kazkas darosi, tik nezinau gero ar blogo... Kiek metu man ju visai nereikejo, net minties tokios nebudavo suvalgyt koki sladaini ar sureli. O dabar pastebejau, kad kasdien kazka suvalgau. Cia kazkur skaiciau, kad del fizinio kruvio gali but, taip? Chromo trukumas ar kazkas panasaus. Visai nenoreciau priprast prie ju... Jau su maistu yra kas veikt, kad nepersivalgyt ir pan. Tai jei su saldumynais kovot reiketu, tai is vis ne kas
Gal tikrai chromo pavartot reiketu? Nors as siaip nelinkus prie tu papildu visokiu
Su tais saldumynais, tai kazkas darosi, tik nezinau gero ar blogo... Kiek metu man ju visai nereikejo, net minties tokios nebudavo suvalgyt koki sladaini ar sureli. O dabar pastebejau, kad kasdien kazka suvalgau. Cia kazkur skaiciau, kad del fizinio kruvio gali but, taip? Chromo trukumas ar kazkas panasaus. Visai nenoreciau priprast prie ju... Jau su maistu yra kas veikt, kad nepersivalgyt ir pan. Tai jei su saldumynais kovot reiketu, tai is vis ne kas
Gal tikrai chromo pavartot reiketu? Nors as siaip nelinkus prie tu papildu visokiu
Sveikutes!
koks oras grazus uz lango, kai paziuri, atrodo, turetu buti labai silta, bet deja deja Kada tas pavasaris ateis? Gal kas zinote?
MO, as tau 'prikabinau' failiuka, ale , abejoju ar nueis toks didelis skaipu O be to, tamsta, neprisijungus esate
Papildyta:
mamadonata, aciu uz nuorodas- labai fainas puslapiukas Nes youtubej daugiausia gabalais sudeliota, o cia visos programeles nuo pradzios iki galo. As irgi DA gerbeja
koks oras grazus uz lango, kai paziuri, atrodo, turetu buti labai silta, bet deja deja Kada tas pavasaris ateis? Gal kas zinote?
MO, as tau 'prikabinau' failiuka, ale , abejoju ar nueis toks didelis skaipu O be to, tamsta, neprisijungus esate
Papildyta:
mamadonata, aciu uz nuorodas- labai fainas puslapiukas Nes youtubej daugiausia gabalais sudeliota, o cia visos programeles nuo pradzios iki galo. As irgi DA gerbeja
QUOTE(zoory @ 2012 03 07, 00:19)
Aš sportuoju pagal Turbo Fire. Insanity niekada nebandžiau, bet turiu atsisiuntusi, tai man intensyvesnis atrodo
Mergaites, pasirode nauja Jillian Michaels 2012 metu programa "Kickbox Fastfix ". Siunciuosi, nes smalsu labai
Kaip idomiai, ji tik siandien paskelbe Facebook'e, kad ji yra, o jau rutrackeris turi
Spartuoliai
Kaip idomiai, ji tik siandien paskelbe Facebook'e, kad ji yra, o jau rutrackeris turi
Spartuoliai
Sveiki
Pasivaidenu, kad neužmirštumėt. Aš šiuo metu, kaip sakoma, kažkur anapus, kitoj dimensijoj Gilinuosi į psichologinius dalykus, ryt einu pas gydytoją konsultacijai, tikiuosi, paaiškės, kas man yra.
brashke77, geras, dar vienas naujas JM DVD Reiks parsisiųst ateičiai. Aš šiuo metu linkstu prie Tony Horton 10 minute trainer ir dar jogą for absolute beginners atsisiunčiau, dabar mąstau, kaip čia įkomponuot tuos du pusvalandukus į savo busy busy dienotvarkę
Beje, antidepresantus pagėriau ir mečiau, dar ryt to kito gyd. paklausiu, ***** vaikštai žmogus kaip užglušintas, aišku, nestresuoju, bet ir šiaip dėl nieko VISIŠKAI nieko nebesijaudinu, toks visiškas po*uizmas
O su tais nesveikų produktų ar saldumynų ribojimais atsargiai, mergaitės, neprisižaiskit. Juk kaip sakoma nėra blogo maisto yra tik netinkami jo kiekiai
Pasivaidenu, kad neužmirštumėt. Aš šiuo metu, kaip sakoma, kažkur anapus, kitoj dimensijoj Gilinuosi į psichologinius dalykus, ryt einu pas gydytoją konsultacijai, tikiuosi, paaiškės, kas man yra.
brashke77, geras, dar vienas naujas JM DVD Reiks parsisiųst ateičiai. Aš šiuo metu linkstu prie Tony Horton 10 minute trainer ir dar jogą for absolute beginners atsisiunčiau, dabar mąstau, kaip čia įkomponuot tuos du pusvalandukus į savo busy busy dienotvarkę
Beje, antidepresantus pagėriau ir mečiau, dar ryt to kito gyd. paklausiu, ***** vaikštai žmogus kaip užglušintas, aišku, nestresuoju, bet ir šiaip dėl nieko VISIŠKAI nieko nebesijaudinu, toks visiškas po*uizmas
O su tais nesveikų produktų ar saldumynų ribojimais atsargiai, mergaitės, neprisižaiskit. Juk kaip sakoma nėra blogo maisto yra tik netinkami jo kiekiai