Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 05, 23:31)
MO is cukraus mases... pirktinis Icing ... sako ir paciam galima daryt..dazai ir cukraus pudra ir berods vandens..arba glicerino ir dar visokiu konservantu buteliuku is lentynos issitraukti ant kuriu uzrasyta E .... biggrin.gif:D

nu karoce susinervijau einu i albumiuka ziuret ko manes ten praso. jauciu ir foto istrynus jau busiu ...

aa,pirktinė,tiek norėjau sužinot 4u.gif
Darau dažnai,bet jaučiu namudinėj daug mažiau E nei pirktinėj bigsmile.gif

Brashe77, oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 22:44)
aa,pirktinė,tiek norėjau sužinot  4u.gif
Darau dažnai,bet jaučiu namudinėj daug mažiau E nei pirktinėj  bigsmile.gif

Brashe77,  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

o namudine kaip darai? kiek ko kokiom proporcijom dedi smile.gif ?
jo pirktinej kelios eilutes ingredientu biggrin.gif
Atsakyti
as is sokolado/medaus mases kartais rozes paklijuoju smile.gif
user posted image

MO, tai ryt lauksiu prisijungiant ir bandysim siustis ta treniruote drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 23:05)
as is sokolado/medaus mases kartais rozes paklijuoju smile.gif
user posted image

MO, tai ryt lauksiu prisijungiant ir bandysim siustis ta treniruote  drinks_cheers.gif

mhm sokolado mase ir zinau, bet tiesiog pasimozojimui ir tik ismokimui - be tikslo puosti kazka dabar, tai gerai ir cukrus ... sokoladas tegul dar bresta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 05, 22:29)
Gycio ideti video nerealus. Noooooriu tokios figuros.

Mano mazasis nebemiega rytais po beveik val. nuluzta man 15min. nuplauke mano treniruotes tuo metu. Per ilgaji dienos miega einam i lauka, sparciai zingsniuoju, begu ristele. Rytines treniruotes perkeliu i vakara, kai MB grizta.

Su mityba irgi nekas, sualergizavo mazaji, nezinau nuo ko, bet apribojau alergizuojancius produktus.

Užjaučiu dėl alergijos 4u.gif mes su ja nemažai kariavom, dabar lyg nebeturim smile.gif

aš sportuoju su abiem vaikais ne jų miego metu, mažajam žaislų duodu (jei pradeda zirst duoniuką kokį), didžiąjai piešti ar lipdyti, bet dažniausiai ji prisijungia kartu pašokinėt thumbup.gif taip užsispyrusiai aš apskritai visus buities darbus atlieku su jais kartu, o kai miega laikas man mokytis, supermamas paskaityti ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 03 06, 09:13)
Užjaučiu dėl alergijos  4u.gif mes su ja nemažai kariavom, dabar lyg nebeturim smile.gif

aš sportuoju su abiem vaikais ne jų miego metu, mažajam žaislų duodu (jei pradeda zirst duoniuką kokį), didžiąjai piešti ar lipdyti, bet dažniausiai ji prisijungia kartu pašokinėt  thumbup.gif taip užsispyrusiai aš apskritai visus buities darbus atlieku su jais kartu, o kai miega laikas man mokytis, supermamas paskaityti ir pan  smile.gif

Maniskiai irgi su manimi sportuoja.As tik kilimeli paimu,tieirgi bega jau adialiukus tiestis lotuliukas.gif jau atsispaudimus abudu daro.Sleivus,kreivus,bet atsispaudimus. Labai stebiuosi,kad Deividas labai stiprus.Papraso ant skersinio ji pakabint,tai puse prisitraukimo padaro(2m vaikas!!). Matosi skirtumas tarp berniuko ir mergaites.
Atsakyti
Labas rytas,
aš daug su berniukais duodavausi vaikystėje, tai ne ką teatsilikdavau, nes ir per juos šokinėjau 'ožius' ir ant rankų laikėmės, kojas pakėlę ir kūlius virsdavau ir saulutes darydavau ir karstydavausi smile.gif Kitą sykį gal į naudą išeina, nei tik su lėlytėm, kai panos žaidžia smile.gif
Atsakyti
Laba visiems! Nusibodo vien tik skaityt, neiškenčiau - nutariau ir aš parašyt. Karts nuo karto pasirodysiu ir aš, jeigu galima... wub.gif
Sportuoju, net nežinau pagal kokią programą... Šiaip vadovaujuosi Zuzanos stiliumi. Sportuoju kartais namie, bet dažniausiai sporto klube. Čia gal ir ne visai temukę atitinka, bet aš užskaityčiau, vien todėl, kad salėj striksiu, jog taip susiklostė aplinkybės ir tą darau be jokių ten trenerių, jų programų. Savarankiškai... Didžiąją savo gyvenimo dalį bėgiojau. Dabar ketinu vėl pradėt, bet tik kai orai atšils blush2.gif Ką čia dar pažinčiai? g.gif Esu kriaušė ne primos jaunystės... biggrin.gif Prinokus, kaip sakoma... biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena.

QUOTE(mandy333 @ 2012 03 05, 22:47)
...na cia planas tai "no go" biggrin.gif ...bet va pasisokai, judejai vis i nauda yahoo.gif  sokiai.gif

Aha prisisokau, tai iki valios. Per visa nakti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 22:48)
Eik jau,baikė,susiimsi. Tu tai moki showoff.gif ech,aš ir visą savaitę praleisčiau sportus,kad tik išleistų kas pasitūsint nuo dūšios  blush2.gif

Jo retkarciais reikia atsipalaiduoti ir nuleisti gara pamirsus visus rupescius ir reikalus smile.gif

domodell, sveika prisijungusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 06 kovo 2012 - 14:13
labux 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 06, 14:13)
Jo retkarciais reikia atsipalaiduoti ir nuleisti gara pamirsus visus rupescius ir reikalus  smile.gif

tai va, kad as pvz.daznai pamirstu...taip surimteju(kas man nebudinga biggrin.gif ) ir vaziuoju iki negalejimo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(domodell @ 2012 03 06, 13:41)
Esu kriaušė ne primos jaunystės...  biggrin.gif Prinokus, kaip sakoma... biggrin.gif

sveika prisijungusi 4u.gif labai saunu, kad sportuoji..amzius nesvarbu cia, as irgi jauciuos senike, tipo blink.gif nes cia yra dalele jaunu ir graziu wub.gif
Atsakyti

sveika prisijungusi 4u.gif labai saunu, kad sportuoji..amzius nesvarbu cia, as irgi jauciuos senike, tipo blink.gif nes cia yra dalele jaunu ir graziu wub.gif
[/quote]

Man tai, kazkaip nesijaucia, kad metai ziauriai bega. Tai vis pabambu kokiai sesei pvz savo, kad va pilvas atsirado, niekad nebuvo, is kur cia dabar... Ir labiausiai piktina, kai sako i pasa pasiziurek ir nusiraminsi. Nesuprantu, kaip galima taip susitaikyt su tuo jog esi vyresnis zmogus, tai ka jau dzin? Mane tas ziauriai piktina. Tipo, ai zinai, metai, jau ne tas, moreiske turi but apvalute, bla, bla, bla. O kai pasiziuri i tas nesportuojancias, tai pacios kompleksuoja, ranksluosciais pilvus, slaunis dangstosi. Saves guodimas tiktai irnesakyk.gif O man ziauriai grazu vyresnes sportiskos, tvirtos moteriskes. Va. smile.gif
Atsakyti
[quote=domodell,2012 03 06, 19:07]
[/quote]

Man tai, kazkaip nesijaucia, kad metai ziauriai bega. Tai vis pabambu kokiai sesei pvz savo, kad va pilvas atsirado, niekad nebuvo, is kur cia dabar... Ir labiausiai piktina, kai sako i pasa pasiziurek ir nusiraminsi. Nesuprantu, kaip galima taip susitaikyt su tuo jog esi vyresnis zmogus, tai ka jau dzin? Mane tas ziauriai piktina. Tipo, ai zinai, metai, jau ne tas, moreiske turi but apvalute, bla, bla, bla. O kai pasiziuri i tas nesportuojancias, tai pacios kompleksuoja, ranksluosciais pilvus, slaunis dangstosi. Saves guodimas tiktai irnesakyk.gif O man ziauriai grazu vyresnes sportiskos, tvirtos moteriskes. Va. smile.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif Man patinka toks požiūris thumbup.gif Mūsų senelis būdamas 80 metų sakė eisiu darbo ieškot, visi galvas pakraipėm ir ką... rado darbą... bigsmile.gif ir dirba thumbup.gif Kaip jautiesi žmogau, taip ir atrodai ax.gif
Atsakyti