Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

Labas 4u.gif
Aš jau po Fire30. Dabar sėdžiu visa šlapia, atgausiu kvapą ir eisiu Burn3 daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 20:55)
kaip tik skalbiankė,girdžiu,sukas,nenori įlįst?  lotuliukas.gif

...atrodo ne tik mane i skalbenke teks kist, bet ir cherie vietike gali rezervuot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 05, 21:20)
Laba vakara.
Si savaitgali nusizengiau visiem sporto principam. Prisilinksminau tiek, kad siandien net i treniruote nebenuejau  biggrin.gif Na, bet visumoj linksma buvo, prisisokau.

...na cia planas tai "no go" biggrin.gif ...bet va pasisokai, judejai vis i nauda yahoo.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 21:07)
Moterie blink.gif Tai tau dėl to ir nekrenta, tau auga raumuo cool.gif

Šiandien linksminomės per B sportą.

aš gal blogai išsireiškiau,tie du hanteliai, tai vienas 4m.,kitas 2m.amžiaus biggrin.gif blush2.gif
Prajuokinai dėl sportų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 03 05, 21:20)
Laba vakara.
Si savaitgali nusizengiau visiem sporto principam. Prisilinksminau tiek, kad siandien net i treniruote nebenuejau  biggrin.gif Na, bet visumoj linksma buvo, prisisokau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eik jau,baikė,susiimsi. Tu tai moki showoff.gif ech,aš ir visą savaitę praleisčiau sportus,kad tik išleistų kas pasitūsint nuo dūšios blush2.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 03 05, 21:29)

laikykitės 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 03 05, 21:43)
...atrodo ne tik mane i skalbenke teks kist, bet ir cherie vietike gali rezervuot lotuliukas.gif

pavėlavote,mielosios,jau išsiskalbė nail.gif
Atsakyti
kad kiek maiviaus pries veidrodi, kad isidet i albuma foto, tiek nesamones man paciai save fotkinti (neprasysiu nieko kito ne ne ne biggrin.gif) o ir kai norejau detis fotkes, man buvo bedos su ikelimu foto i albuma.... kazkokiu programu reikejo, kazd uploadintu tas nuotraukas.... nu blin susinervinau per du kartus tada ir taip liko...
4u.gif

as uzsiiminejau roziu gamyba is cukraus mases biggrin.gif ale plastelinu neprizaidziau vaikystej....
karamba ir pilvas gurgia jau misraine suvirskines, o einu sportint.. ka nors jauciu pakartosiu paskutini Zuzanos imesta workout, pries pora dienu dariau dar dabar negaliu juosmens pasukinet nuo tu gerulisku pratimu biggrin.gif 15 kg pakilojau ir basta smile.gif (na max svoris kuris mano tasej -ala sandbag vardu smile.gif)
paskui eisiu greztis ir as i kompanija prie visu ....

p.s. riebiai nusikeikiau prasnekus apie grezima.... juk turejau isskalbti siandien nes oras lauke geras, butu ir isdziuve..ot tai vista...
p.s.2. Vici, man net ne ant kilimelio, kurio net neturiu, tiesiog ant laminuotu grindu garseliai nuo abs pratimu buna kai nugara slapia ir atsilenkineji.ir puksi nejaukiai biggrin.gif tai su kilimeliu isivaizduoju pirdaliojimai kokie buva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 21:48)
aš gal blogai išsireiškiau,tie du hanteliai, tai vienas 4m.,kitas 2m.amžiaus  biggrin.gif  blush2.gif

O aš taip nuoširdžiai jau susiabydijau, kad man dar toli gražu iki tokių svorių biggrin.gif Ach tu user posted image
Atsakyti
..ale tik pagiedojau, kad albumuke nieko nevyksta ir cherie ikele nuotraukyciu smile.gif sauniai atrodai, pakudus jei gerai pamenu tas senas nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 05, 22:00)
p.s.2. Vici, man net ne ant kilimelio, kurio net neturiu, tiesiog ant laminuotu grindu garseliai nuo abs pratimu buna kai nugara slapia ir atsilenkineji.ir puksi nejaukiai biggrin.gif tai su kilimeliu isivaizduoju pirdaliojimai kokie buva biggrin.gif

nigavari lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 05, 22:00)
kad kiek maiviaus pries veidrodi, kad isidet i albuma foto, tiek nesamones man paciai save fotkinti (neprasysiu nieko kito ne ne ne biggrin.gif) o ir kai norejau detis fotkes, man buvo bedos su ikelimu foto i albuma.... kazkokiu programu reikejo, kazd uploadintu tas nuotraukas.... nu blin susinervinau per du kartus tada ir taip liko...

as uzsiiminejau roziu gamyba is cukraus mases biggrin.gif ale plastelinu neprizaidziau vaikystej....

bet ten nereikia jokių programų uploadinimui,susikuri savo albumą,ir keli foto g.gif
iš kokios masės darai?

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 22:14)
O aš taip nuoširdžiai jau susiabydijau, kad man dar toli gražu iki tokių svorių biggrin.gif Ach tu user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
eik tu,aš įsivaizduoju,kokia tu tvirta.o aš tik tešlos kalnas palikau verysad.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 03 05, 22:15)
..ale tik pagiedojau, kad albumuke nieko nevyksta ir cherie ikele nuotraukyciu smile.gif sauniai atrodai, pakudus jei gerai pamenu tas senas nuotraukytes ax.gif

reiks eit paveizėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 05, 21:15)
..ale tik pagiedojau, kad albumuke nieko nevyksta ir cherie ikele nuotraukyciu smile.gif sauniai atrodai, pakudus jei gerai pamenu tas senas nuotraukytes

Oj dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 03 05, 22:32)

cherie,tu kriaušės tipo? blush2.gif wub.gif

kiek mažai mūsų albumuke unsure.gif
Atsakyti
MO, parasiau tau i skype, o treniruote pabandysiu ryt atsiust , kai prisijungus busi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 22:13)
cherie,tu kriaušės tipo? blush2.gif  wub.gif

kiek mažai mūsų albumuke  unsure.gif

MO is cukraus mases... pirktinis Icing ... sako ir paciam galima daryt..dazai ir cukraus pudra ir berods vandens..arba glicerino ir dar visokiu konservantu buteliuku is lentynos issitraukti ant kuriu uzrasyta E .... biggrin.gif:D

nu karoce susinervijau einu i albumiuka ziuret ko manes ten praso. jauciu ir foto istrynus jau busiu ...
Atsakyti