Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 13:37)
nenuobodu, jei tai sportine joga, patikek, ojoj kaip sunku. As darysiu body burn, jauciu, maza nepasirodys. Anasyk taip ir nedariau, nes vaikai ant galvos lipa, negaliu susikaupt sad.gif Maze tai tycia trukdo, nu ir ka jai pasakysi? nieko...
oho, tai nemenkai cia  blink.gif  thumbup.gif
Vsio, begu  fitness3.gif

okis,paskui įmesk nuorodėlę,kas ten kaip thumbup.gif
Atsakyti
nu ką, dar nė neįsibėgėjau o jau krenta svoris thumbup.gif blink.gif ryte pasisivėriau rodė 57,2 clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 13:31)
Mano hantelėliai po 10 kiliukų,tai maža nepasirodys,jei netyčia išslys iš rankų  lotuliukas.gif

Džiaugiuosi už tave thumbup.gif user posted image

Aš nukračiau po truputį 1 kg, dabar esu lengvesnė smile.gif Sieju tai su tais 12 min. turbūt pratimais, nes ten tik spėk judėt, galvot, kvėpuot ir daryt. Nes jei pažioplinėsi, laikas iškapsi ir liksi kaip mietą rijęs, bus padaryta gal po 3 ar 5 kiekvieno pratimo, tai kas čia būtų? Tai ir raitaisi žmogus. Šiandien oro kaita, tai sunkiau kažkaip, pratimus lydėjo: a-a-a-e-e-e blush2.gif doh.gif ir net aaaaaaa blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 15:38)
okis,paskui įmesk nuorodėlę,kas ten kaip  thumbup.gif

user posted image
http://rutracker.org...c.php?t=3134218
nu, zinok, cia jau gerai pazengusiu joga- pratimai sunkus, reikalauja lankstumo didelio, raumenu stiprumo, man dar per anksti ... Ir isvis siandien ner nuotaikos...
Nu gal juokinga bus, bet papasakosiu- vienoj FB loterijoj radau savo varda, pavarde, kad laimejau, dziaugiuos, laukiu, zodziu... Visi jau gavo, o as ne... Paklausiu, sako, cia jusu bendrapavarde laimejo, ne jus... nu ***.., truksta zodziu. Smulkmena, ale kad nuludau kazko, tai ir sportuot sunku buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na va nors ir šalta, bet saulutė jau šviečia ir labai jaučiasi pavasaris thumbup.gif

Vicious Vici sveikinu, smagu kai pavasarį jautiesi lengvesnė ir gražesnė wub.gif

Man irgi po truputį svoris krinta. Jau nustojau kasdieną svertis, nes jau nebereikalinga tokia kontrolės priemonė, dabar reikia tik laiko smile.gif Pabaigiau antrąjį lygį JM 30 day shred thumbup.gif Ryt pradėsiu 3 lygį, man kažkaip šie pratimai pats tas ne per sunkūs ir ne per lengvi smile.gif

MO 10 kg ohoho bigsmile.gif

NIDA ech aš irgi norėčiau padaryti virvutę, špagatą, man labai gražu, kai moteris yra lanksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 14:54)
Džiaugiuosi už tave :

Aš nukračiau po truputį 1 kg, dabar esu lengvesnė

4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje,savaitgalį apžiūrėjom naujausius įrašus youtubėj,MB net pakomentavo,nu Zuzka,nu praradus formą,oi kaip sunkiai steni lotuliukas.gif
ėėė,nenervuokit visos su tuo krentančiu svoriu,man kalnai užaugo,kaip šlykščiai jaučiuos doh.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 14:57)
nu, zinok, cia jau gerai pazengusiu joga- pratimai sunkus, reikalauja lankstumo didelio, raumenu stiprumo, man dar per anksti ... Ir isvis siandien ner nuotaikos...
Nu gal juokinga bus, bet papasakosiu-

ačiukas 4u.gif smalsumas graužia,oi tai siųsiuos,oi tai pažiūrėsiu drinks_cheers.gif
Dėl lankstumo,MB pastebėjo,kai kur,kur reikia išlaikyti tiesias ištiestas kojas atliekant pratimą,jos savaime sulinkusios.Jis sako,kad prasitampymo,lankstumo trūksta,kaip tai padaryt g.gif nes kas liečia įgimtą lankstumą,tai laisvai ir koją ant galvos užkelčiau,ir skaityti mėgdavau labai jau įmantria poza susiraičius,ir tiltelį iš stovimos padėties padaryti nesunku,tik kaip padaryti,kad tie keliai nelinktų g.gif
Neliūdėk,tai tik tik loterija 4u.gif kam nepasiseka loterijoje,sėkmė šypsosi meilėje smile.gif 4u.gif

QUOTE(summmer @ 2012 03 05, 16:17)
Man irgi po truputį svoris krinta.

MO 10 kg ohoho  bigsmile.gif

pavyyydžiu wub.gif
na,palyginti su mano nuosavais hanteliais,kuriuos tenka dažnai pakilnot(bendroj sumoj kokie 35-37kg bus),tai čia baikė lotuliukas.gif
dėl virvutės,Gyčio įmestose nuorodose viena moteriškė kažkaip ten mandrai išsiriečia virvute,omg,nerealu... išvis,man tos Gyčuio nuorodos,nu super-ar įmanoma kaip nors įsidėti youtubėj į favoritus? nemoku blush2.gif Na,nežavi ten nei dideli raumenys,nei plaukų,nagų,feisų,papų dirbtinumas,bet tas darbas,įdirbis,kiek reikia dirbti,norint tai pasiekti....gerbiu thumbup.gif

Jeeeeergau, kaip sunkiai šiand vyniojaus po savaitės,ajajaj,bus man doh.gif
Atsakyti
Brashke77,sunkiai kertu rusų,bet ten lyg reikia prisiregistruoti? verysad.gif
O gal skaipu galėtum atsiųsti? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
oj MO nepergyvenk, po truputi po truputi....nukris tie kg smile.gif 4u.gif sveikinu visas kitas kg pametus 4u.gif mirksiukas.gif
na as jau po sportuku, sedziu slapia...galetumet kas pas mane uzlekt, isgrezt mane lotuliukas.gif
Papildyta:
klausyk MO, ar dar niekam nesuejo menesiuko, gal kas jau nori i albumuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 05, 20:41)
Labuka 4u.gif
oj MO nepergyvenk, po truputi po truputi....nukris tie kg smile.gif  4u.gif sveikinu visas kitas kg pametus 4u.gif  mirksiukas.gif
na as jau po sportuku, sedziu slapia...galetumet kas pas mane uzlekt, isgrezt mane lotuliukas.gif
Papildyta:
klausyk MO, ar dar niekam nesuejo menesiuko, gal kas jau nori i albumuka? g.gif

kaip tik skalbiankė,girdžiu,sukas,nenori įlįst? lotuliukas.gif
šaunuolė thumbup.gif
hmmm,pageidaujančios,aūūū,kurios į albumiuką norit??
o Sedindriukės kiek dar reiks laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 18:46)
na,palyginti su mano nuosavais hanteliais,kuriuos tenka dažnai pakilnot(bendroj sumoj kokie 35-37kg bus),tai čia baikė  lotuliukas.gif

Moterie blink.gif Tai tau dėl to ir nekrenta, tau auga raumuo cool.gif

Šiandien linksminomės per B sportą. Dieve, seniai taip nesijuokiau, gal paskutinį kartą per gerą komediją apie paauglius. Ir viskas per tą kilimėlį biggrin.gif Pas mus toks mėlynas iš Senukų, tai B darant pilvo presinį pratimą nu tokie garsiukai, nu tokie tikroviški, tik pūkšt, pūkšt doh.gif lotuliukas.gif Ir kuo daugiau jis teisinasi, kad tai kilimukas, tuo man blogiau, aš skaičiuoti nebegaliu net. Tai vargais negalais padarė. Man irgi taip buvo su tuo kilimuku ne kartą, bet kai pats darai, tai nieko, o kai sėdi per atstumą ir klausai, tai irgi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Si savaitgali nusizengiau visiem sporto principam. Prisilinksminau tiek, kad siandien net i treniruote nebenuejau biggrin.gif Na, bet visumoj linksma buvo, prisisokau.
Atsakyti
Gycio ideti video nerealus. Noooooriu tokios figuros.

Mano mazasis nebemiega rytais po beveik val. nuluzta man 15min. nuplauke mano treniruotes tuo metu. Per ilgaji dienos miega einam i lauka, sparciai zingsniuoju, begu ristele. Rytines treniruotes perkeliu i vakara, kai MB grizta.

Su mityba irgi nekas, sualergizavo mazaji, nezinau nuo ko, bet apribojau alergizuojancius produktus.
Atsakyti