QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 14:54)
Džiaugiuosi už tave :
Aš nukračiau po truputį 1 kg, dabar esu lengvesnė
beje,savaitgalį apžiūrėjom naujausius įrašus youtubėj,MB net pakomentavo,nu Zuzka,nu praradus formą,oi kaip sunkiai steni
ėėė,nenervuokit visos su tuo krentančiu svoriu,man kalnai užaugo,kaip šlykščiai jaučiuos
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 14:57)
nu, zinok, cia jau gerai pazengusiu joga- pratimai sunkus, reikalauja lankstumo didelio, raumenu stiprumo, man dar per anksti ... Ir isvis siandien ner nuotaikos...
Nu gal juokinga bus, bet papasakosiu-
ačiukas
smalsumas graužia,oi tai siųsiuos,oi tai pažiūrėsiu
Dėl lankstumo,MB pastebėjo,kai kur,kur reikia išlaikyti tiesias ištiestas kojas atliekant pratimą,jos savaime sulinkusios.Jis sako,kad prasitampymo,lankstumo trūksta,kaip tai padaryt
nes kas liečia įgimtą lankstumą,tai laisvai ir koją ant galvos užkelčiau,ir skaityti mėgdavau labai jau įmantria poza susiraičius,ir tiltelį iš stovimos padėties padaryti nesunku,tik kaip padaryti,kad tie keliai nelinktų
Neliūdėk,tai tik tik loterija
kam nepasiseka loterijoje,sėkmė šypsosi meilėje
QUOTE(summmer @ 2012 03 05, 16:17)
Man irgi po truputį svoris krinta.
MO 10 kg ohoho
pavyyydžiu
na,palyginti su mano nuosavais hanteliais,kuriuos tenka dažnai pakilnot(bendroj sumoj kokie 35-37kg bus),tai čia baikė
dėl virvutės,Gyčio įmestose nuorodose viena moteriškė kažkaip ten mandrai išsiriečia virvute,omg,nerealu... išvis,man tos Gyčuio nuorodos,nu super-ar įmanoma kaip nors įsidėti youtubėj į favoritus? nemoku
Na,nežavi ten nei dideli raumenys,nei plaukų,nagų,feisų,
papų dirbtinumas,bet tas darbas,įdirbis,kiek reikia dirbti,norint tai pasiekti....gerbiu
Jeeeeergau, kaip sunkiai šiand vyniojaus po savaitės,ajajaj,bus man