o kokie rezultatų pasiekėt po JM Ripped in 30 ?
uh..plepses ir plepiai nespeju skaityt Laba, laba
sportas simuliuojant daromas.. bet teks susiimt..geguze turiu atrodyt perfect reik dar nukratyt kelis kg. ir pilva bei leskas pagrazint bet paciai vis galvoj kalba neimanoma, nes as tingine
sportas simuliuojant daromas.. bet teks susiimt..geguze turiu atrodyt perfect reik dar nukratyt kelis kg. ir pilva bei leskas pagrazint bet paciai vis galvoj kalba neimanoma, nes as tingine
sveiki, kas sportuojat su Zuzka, tai gal galit papasakot ka jinai apie mityba kalba? nes as nesuprantu angliskai
QUOTE(Shantalė @ 2012 03 04, 17:01)
sveiki, kas sportuojat su Zuzka, tai gal galit papasakot ka jinai apie mityba kalba? nes as nesuprantu angliskai
Sveika, na aš kadangi niekur neskubu ir noriu palaipsniui tobulėti, tai esu dar tik 2010 metų liepoje, tai negaliu pasakyti ką kalbėjo pastaruoju metu, bet iki tol buvo taip:labai mažytės, na tikrai mini porcijos įvairaus maisto daug kartų per dieną. Pagal galimybes minimum 5 kartai, iki 8 kartų kažkur. Maistas: grynas, neperdirbtas, orientuokis į tai kaip valgytų ir ką pirktų tavo močiutė. Be to dar darydavosi mėnesio laiko iššūkius be jokio cukraus, saldumyno, net kava be cukraus. Beje, ji pakankamai daug geria kavos tada neseniai perskaičiau, kad lyg tais bando vegetarizmą. Tai tiek kol kas. Tiesa, sakydavo, kad nenaudoja jokių papildų, nebent profilaktiškai multi. Bet vėliau tai pradėjo proteiną gerti, bet to dar priežasčių nežinau, nes dar nepriėjau
Aciu VV
gal reikes pabandyt toki mitybos plana... man kazkaip nekrenta tie kg visai... nors ir maista riboju ir sportuoju
gal reikes pabandyt toki mitybos plana... man kazkaip nekrenta tie kg visai... nors ir maista riboju ir sportuoju
Labas vakaras
Grįžtu su riebaliniais šonais po savaitės antirežimo,bet su trenksmu-prasinešiau šiand mišku su šiaurietiškom lazdom į priekį,atgal draskydama lazdomis vėją parbėgauuu geras jausmas
Grįžtu su riebaliniais šonais po savaitės antirežimo,bet su trenksmu-prasinešiau šiand mišku su šiaurietiškom lazdom į priekį,atgal draskydama lazdomis vėją parbėgauuu geras jausmas
Miegat dar????
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 12:56)
Ne, gal šiaip kontempliuojam
ir kokios kontempliacijos priežastys ir pasekmės?
aš kaupiuosi sudrebint žiurkikių slėnį apačioj,pietūs apsivirškins,kava nubėgs,ir pirmyn
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 13:47)
Miegat dar????
nemiegam nemieeegam- isvijau maze pas mociute, tai einu kilimelio tiestis darysiu jogos pratimukus 50 minuciu, labai noras uzejo. Pasidalinsiu ispudziais veliau
O kokiu budu tu drebinsi apatini sleni...?
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 13:21)
nemiegam nemieeegam- isvijau maze pas mociute, tai einu kilimelio tiestis darysiu jogos pratimukus 50 minuciu, labai noras uzejo. Pasidalinsiu ispudziais veliau
aš vis mąstau,gal reiktų kada pabandyt jogą vien dėl vidinės harmonijos sureguliavimo,bet jaučiu kaip nuobodu,tai nesiryžtu
Mano hantelėliai po 10 kiliukų,tai maža nepasirodys,jei netyčia išslys iš rankų
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 15:31)
aš vis mąstau,gal reiktų kada pabandyt jogą vien dėl vidinės harmonijos sureguliavimo,bet jaučiu kaip nuobodu,tai nesiryžtu
nenuobodu, jei tai sportine joga, patikek, ojoj kaip sunku. As darysiu body burn, jauciu, maza nepasirodys. Anasyk taip ir nedariau, nes vaikai ant galvos lipa, negaliu susikaupt Maze tai tycia trukdo, nu ir ka jai pasakysi? nieko...
oho, tai nemenkai cia
Vsio, begu