Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

o kokie rezultatų pasiekėt po JM Ripped in 30 ? smile.gif
Atsakyti
uh..plepses ir plepiai biggrin.gif nespeju skaityt smile.gif Laba, laba 4u.gif
sportas simuliuojant daromas.. bet teks susiimt..geguze turiu atrodyt perfect biggrin.gif reik dar nukratyt kelis kg. ir pilva bei leskas pagrazint biggrin.gif bet paciai vis galvoj kalba neimanoma, nes as tingine doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveiki, kas sportuojat su Zuzka, tai gal galit papasakot ka jinai apie mityba kalba? nes as nesuprantu angliskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 03 04, 17:01)
sveiki, kas sportuojat su Zuzka, tai gal galit papasakot ka jinai apie mityba kalba? nes as nesuprantu angliskai blush2.gif

Sveika, na aš kadangi niekur neskubu ir noriu palaipsniui tobulėti, tai esu dar tik 2010 metų liepoje, tai negaliu pasakyti ką kalbėjo pastaruoju metu, bet iki tol buvo taip:labai mažytės, na tikrai mini porcijos įvairaus maisto daug kartų per dieną. Pagal galimybes minimum 5 kartai, iki 8 kartų kažkur. Maistas: grynas, neperdirbtas, orientuokis į tai kaip valgytų ir ką pirktų tavo močiutė. Be to dar darydavosi mėnesio laiko iššūkius be jokio cukraus, saldumyno, net kava be cukraus. Beje, ji pakankamai daug geria kavos unsure.gif g.gif tada neseniai perskaičiau, kad lyg tais bando vegetarizmą. Tai tiek kol kas. Tiesa, sakydavo, kad nenaudoja jokių papildų, nebent profilaktiškai multi. Bet vėliau tai pradėjo proteiną gerti, bet to dar priežasčių nežinau, nes dar nepriėjau smile.gif
Atsakyti
Aciu VV 4u.gif
gal reikes pabandyt toki mitybos plana... man kazkaip nekrenta tie kg visai... nors ir maista riboju ir sportuoju unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Grįžtu su riebaliniais šonais po savaitės antirežimo,bet su trenksmu-prasinešiau šiand mišku su šiaurietiškom lazdom į priekį,atgal draskydama lazdomis vėją parbėgauuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Miegat dar????
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 11:47)
Miegat dar????

Ne, gal šiaip kontempliuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 05, 12:56)
Ne, gal šiaip kontempliuojam smile.gif

ir kokios kontempliacijos priežastys ir pasekmės? biggrin.gif

aš kaupiuosi sudrebint žiurkikių slėnį apačioj,pietūs apsivirškins,kava nubėgs,ir pirmyn showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 13:47)
Miegat dar????

nemiegam nemieeegam- isvijau maze pas mociute, tai einu kilimelio tiestis thumbup.gif darysiu jogos pratimukus 50 minuciu, labai noras uzejo. Pasidalinsiu ispudziais veliau smile.gif
O kokiu budu tu drebinsi apatini sleni...? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 03 05, 13:21)
nemiegam nemieeegam- isvijau maze pas mociute, tai einu kilimelio tiestis  thumbup.gif  darysiu jogos pratimukus 50 minuciu, labai noras uzejo. Pasidalinsiu ispudziais veliau  smile.gif
O kokiu budu tu drebinsi apatini sleni...?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif aš vis mąstau,gal reiktų kada pabandyt jogą vien dėl vidinės harmonijos sureguliavimo,bet jaučiu kaip nuobodu,tai nesiryžtu wacko.gif blush2.gif
Mano hantelėliai po 10 kiliukų,tai maža nepasirodys,jei netyčia išslys iš rankų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 03 05, 15:31)
thumbup.gif aš vis mąstau,gal reiktų kada pabandyt jogą vien dėl vidinės harmonijos sureguliavimo,bet jaučiu kaip nuobodu,tai nesiryžtu  wacko.gif  blush2.gif
Mano hantelėliai po 10 kiliukų,tai maža nepasirodys,jei netyčia išslys iš rankų  lotuliukas.gif

nenuobodu, jei tai sportine joga, patikek, ojoj kaip sunku. As darysiu body burn, jauciu, maza nepasirodys. Anasyk taip ir nedariau, nes vaikai ant galvos lipa, negaliu susikaupt sad.gif Maze tai tycia trukdo, nu ir ka jai pasakysi? nieko...
oho, tai nemenkai cia blink.gif thumbup.gif
Vsio, begu fitness3.gif
Atsakyti