Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 03, 02:15)
bet tai rimtai ka ten jam nespaudzia biggrin.gif:D ? reik tuoj  ka nors ant knygu pasodyt ir issiaiskinsiu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
...nieka nieka...suprantu pavasaris, idomiu klausimu iskyla lotuliukas.gif vis bandau gyti isprovokuoti, kad sexy-foto idetu...bet nepasiraso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
siandienai tiek planu turiu, kad net nezinau nuo ko pradeti g.gif o geriausia pradzia...sedeti ir nieko neveikti lotuliukas.gif ...na reikia susiimt doh.gif
tai va...kaip jums sekasi mergickos, kazko cia ramu pasidare? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 03, 11:44)
siandienai tiek planu turiu, kad net nezinau nuo ko pradeti g.gif o geriausia pradzia...sedeti ir nieko neveikti lotuliukas.gif ...na reikia susiimt doh.gif
tai va...kaip jums sekasi mergickos, kazko cia ramu pasidare? biggrin.gif

Čia kaip ir pas mane biggrin.gif
Kas čia sektis gali? Šiandien greita mirtis laukia unsure.gif biggrin.gif O tiksliau Fast Death kompleksas. Smagu biggrin.gif

Laba diena.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 02, 14:15)
MO tikriausiai isgaravo paskutiniai motyvacijos laseliai  smile.gif

norėtum liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif

Sveiki,
permečiau akim,puikių nuorodų radau thumbup.gif , Gyti,tavosios ypač užmotyvuoja yahoo.gif tik truputį pakeisčiau mandy333 maldą: Dievuliau,duok kada nors paturėt tokį s...biniuką ir presiuką notworthy.gif
Atsakyti
aš tai knygomis apsikrovusi tik prieš pusryčius truputį sportavau, dabar kopustą kramsnoju biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Vakar buvo išeiginė, o šiandienos planuose Fire30+Burn2. Taip pat pasisėdėjimas pas draugę nusimato, tai tikiuosi saikingai seksis užkandžiauti ax.gif

Ir vis dar skauda visur nuo praeitų treniruočių - ir užpakalį, ir vidinę šlaunų pusę, ir rankas, ir pilvą. Bet toooks malonus man tas skausmas, neprisimenu kada paskutinį kartą raumenis jaučiau biggrin.gif
Atsakyti
o as atsikeliau, papusryciavau lovoj (juk iseigine pagaliau!! po 7 dienu!), nuvariau i parde aliejaus - rytoj ceburekus kepam, parejus greit padariau sporta - tas greit, t.y. valanda, paskui virtuvej savo kepimu gamybos maldas pradejau biggrin.gif vyruciui kugelio porciju prikepiau, prisiruosiau naminiam darzoviu bulionui, sumakalavau pyraga (hehe bemilti ir sveika bet ziauriai skanus bus, ypac kai as kas su riesutais susije ir aguonom (ir opijum biggrin.gif) megstu tai uzsivilksiu..) . isploviau grindis visur, ndu kruvas du kartus, O dabar man subinike spardo, kad imciaus su maistu susijusio verslo ir kad kaifuociau o ne degraduociau... salia pasidejus Ramsey cookbook ir kavos puodas.... kava mano kraujy is esmes jau... biggrin.gif

kaip gera atsisest....
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 03 03, 18:23)
rytoj ceburekus kepam, parejus greit padariau sporta - tas greit, t.y. valanda,

kaip gera atsisest....

Aš dabar kepu drinks_cheers.gif
Šiandien trumpai - 15 min., bet vos gyva gale, pasigerinau buvusį rezultatą ant pusę roundo. Net netikėjau, kad taip bus, nes atrodė, kad viršutinė dalis visai nenešė nė čiut prisitraukti, na bet kėdutės atramėlė gelbėjo. MB gerai pavarė. Roundų mažiau, bet tikri, 1 kojos pritūpimai vietoje, prisitraukimai vietoje, šaunuolis. O aš bobiškai lepšiškai biggrin.gif blush2.gif Dar ir susipykti spėjome, nes žiūriu jis jau krūtą vaidina ir suvarinėja mane, kad aš nesugebų iki galo tų dviejų pratimų huh.gif tai kai užrėkiau cool.gif Vargšai kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 03, 18:15)
Aš dabar kepu drinks_cheers.gif
Šiandien trumpai - 15 min., bet vos gyva gale, pasigerinau buvusį rezultatą ant pusę roundo. Net netikėjau, kad taip bus, nes atrodė, kad viršutinė dalis visai nenešė nė čiut prisitraukti, na bet kėdutės atramėlė gelbėjo. MB gerai pavarė. Roundų mažiau, bet tikri, 1 kojos pritūpimai vietoje, prisitraukimai vietoje, šaunuolis. O aš bobiškai lepšiškai biggrin.gif  blush2.gif Dar ir susipykti spėjome, nes žiūriu jis jau krūtą vaidina ir suvarinėja mane, kad aš nesugebų iki galo tų dviejų pratimų huh.gif tai kai užrėkiau cool.gif Vargšai kaimynai biggrin.gif

mhm zinau ta su pull ups ir pistol squat challenge, bet jo nedariau nes neturiu kur daryt prisitraukimu - nebent ant duru.. biggrin.gif

skaniu jum cebureku biggrin.gif mes meginsim tuos ala tarybinius-valgyklinius-palanginius kepti biggrin.gif mamukas mano tai labiau ala pyrageliu tipo kepdavo, bet va vyriokai cia nori tu tasiu plonu dideliu .. bus matyt kas gausis biggrin.gif
as pyraga kertu sau ir tiek ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip dienos planas įvykdytas cool.gif
Atsakyti
Pabandžiau šiandien Insanity. Po 8min nesusilaikiau - ar jie kada sustoja bent įkvėpt??! Ir neapsikentus perjungiau į JM Ripped ir kaip visada dar gale pridėjau Ab Ripper. Dar neesu fiziškai pasiruošus Insanity blush2.gif
Tai va, šiandien gerai save pakankinau sporto prasme (čia bausmė už tai, kad neatsispyriau pakeliui guminukų...)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ale dar su pizama sedziu blush2.gif pirmakart per 2 men leidau sau i valias pamiegot, nezinau ar imanoma kompensuoti 2 men miego trukuma per 1 diena biggrin.gif
na eisiu pasportuot, laukiu kol "pusryciai ir pietus viename" dings is pilvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 03 03, 23:30)
Pabandžiau šiandien Insanity. Po 8min nesusilaikiau - ar jie kada sustoja bent įkvėpt??! Ir neapsikentus perjungiau į JM Ripped ir kaip visada dar gale pridėjau Ab Ripper. Dar neesu fiziškai pasiruošus Insanity  blush2.gif

sustoja, bet neilgam...be to visada gali sustoti savo nuoziura, ta irgi jis sako.Man kazkaip pirmas menuo per lengvas, antras per sunkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 04, 12:16)
Labas rytas 4u.gif  ale dar su pizama sedziu blush2.gif  pirmakart per 2 men leidau sau i valias pamiegot, nezinau ar imanoma kompensuoti 2 men miego trukuma per 1 diena biggrin.gif
na eisiu pasportuot, laukiu kol "pusryciai ir pietus viename" dings is pilvo smile.gif
Papildyta:

sustoja, bet neilgam...be to visada gali sustoti savo nuoziura, ta irgi jis sako.Man kazkaip pirmas menuo per lengvas, antras per sunkus doh.gif

sedzu su pizama chalatu, pasitiesus adialu ant grindu, tarp pagalveliu ir siuvineju biggrin.gif tylom papusryciavus, kad saukstelio bruzinimasis i bliudeli neprikletu mieganciu biggrin.gif geri rytai su pizama... smile.gif
Atsakyti