Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 01, 18:39)
Gytis ryškiai pavasarį pajuto flirt.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif Tai su pavasariu visus 4u.gif

Aha biggrin.gif
Dar viena radau http://www.youtube.c...h?v=tlsO46XQCxE
Atsakyti
Šiandien lyg planavau išeiginę, bet prisižiūrėjau čia video visokių, tai Chalean Extreme jėgos treniruotę padariau biggrin.gif Tik svorius palikau Vokietijoj, tai teko su guma žaisti. Bet visvien paplušėjau iš peties thumbup.gif Tai poilsis į rytojų nusikėlė.

Beje merginos, ar vis dar norit prisidavinėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 03 01, 16:44)
Gera motyvacija  thumbup.gif
As jau nebespeju su jumis. Dabar as sau visokiu navarotnu tikslu prisigalvojau ir bandau ju siekt,tai cia truputi neisipaisau. Noriu datempti spagatus i abi puses(i viena jau seniai seduos,i kita nelabai),virvute,prisitraukimu padaryt ne viena,salto atgal... Ir kiti panasus isprotejimai.

oh as noriu sakiau ir iki 27gimciaus padaryt spagata.. na bet mano tik toks tera tampymasis..po dienos workout pasitampau biski..o spagatui reik daugiau.... siaip nedaug galinei kojai truksta bet..... palyginus kai pernai kol nepradejus bodyrock buvau, iki kelenu nedasilenkdavau nei atsistojus nei atsisedus... tai dabar uh pazengimas totalus biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, vis skaitau , bet nesireiskiu kazkaip biggrin.gif na as sportuoju taip pat namie, beje pastaruoju metu biski perdegiau su sportu ir lieknejimu doh.gif . tikiuosi greitai viskas susitvarkys. cherie as nemanau, kad yra kazkoks tikslas cia prisidavinet(cia mano nuomone). kiekviena savo pasiekimus gali individualiai fiksuot.
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 03 01, 20:18)
sveiki, vis skaitau , bet nesireiskiu kazkaip biggrin.gif  na as sportuoju taip pat namie, beje pastaruoju metu biski perdegiau su sportu ir lieknejimu doh.gif . tikiuosi greitai viskas susitvarkys. cherie as nemanau, kad yra kazkoks tikslas cia prisidavinet(cia mano nuomone). kiekviena savo pasiekimus gali individualiai fiksuot.

Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 03 01, 20:48)
Kas nutiko? unsure.gif

na sportavau 7 dienas is eiles. visada po 1 val, o paskutines 2 kazkur 45min. ribojau maista, bet aisku ne per daug, maziau 1200kcal nesuvartodavau... bet man svoris nekrenta niekaip doh.gif nezinau kodel...
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 29, 22:27)
Gal tiesiog perdegete. Kartais visai neblogai pertrauka pasidaryti ir nuo sporto, ir nuo mitybos, kad stogas nenuciuoztu. Na, o veliau, pailsejus, is visu jegu, su nauju uzsidegimu toliau kibti i darbus.

na zinau...esu ant perdegimo ribos ax.gif nes per daug visko esu apsiziojus(cia ne tai apie ka tu galvoji lotuliukas.gif ) doh.gif paskutiniu metu ir tesigauna tu sportu vos 2-3 kart per savaite, nes fiziskai tiesiog nebeistengiu kazka daryt. Na dabar bent iki kovo 15 tai ir nesiplesysiu per daug, mityba daugmaz tvarkinga, neskaitant savaitgaliu biggrin.gif
...ale nu pravalas del sexy-nuotraukyciu tongue.gif
geru cia nuorodu idejai thumbup.gif noriu, is ten matytu, rurikiu biggrin.gif motyvacijai, tai super filmukai... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 03 01, 19:14)
Bet visvien paplušėjau iš peties thumbup.gif Tai poilsis į rytojų nusikėlė.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 03 01, 17:44)
Noriu datempti spagatus i abi puses(i viena jau seniai seduos,i kita nelabai),virvute,prisitraukimu padaryt ne viena,salto atgal...

---ale na jus ir duodat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif akrobates nerialios thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau eiti sportuoti į klubą, bet draugelė sirgo ir laukiau. laukiau, laukiau ir nusprendžau, aplinkybėms susiklosčius, tą daryti namie. Ir pasakysiu- smagu labai ir visai kaifas, kai susidraugauji su panele valia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 03 01, 23:32)
na zinau...esu ant perdegimo ribos ax.gif  nes per daug visko esu apsiziojus(cia ne tai apie ka tu galvoji lotuliukas.gif ) doh.gif

lotuliukas.gif
Svarbu daugiau maziau rezimas palaikomas ir gerai.
Na kadangi man daugiau jega aktualu, tai tokio ryskinimosi periodo nelabai ir yra. Jei sumazinciau anglevandenius, tai kartu ir jega kristu, o jau ir taip pusantro menesio nuejo suniui ant uodegos.
Siandien ryte svarstykles rode jau 98 kg, bet cia aisku vandens prisikaupe nuo kreatino.
Atsakyti
Tiesa del spagato ir virvutes. Pamenu vaikystej, kai lankiau shotokan karate, tai labai labai mazai trukdavo jog padaryciau, o nesenai pabandziau, tai... trumpai tariant lankstumas, kaip pas medi lotuliukas.gif Pavydziu tom, kurios padarote arba nedaug truksta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 01 kovo 2012 - 23:52
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 01, 23:46)
Tiesa del spagato ir virvutes. Pamenu vaikystej, kai lankiau shotokan karate, tai labai labai mazai trukdavo jog padaryciau, o nesenai pabandziau, tai... trumpai tariant lankstumas, kaip pas medi  lotuliukas.gif Pavydziu tom, kurios padarote arba nedaug truksta.  smile.gif

Su metais su šiuo reikalu vis sunkiau ir sunkiau. Dar ir nuo dienos priklauso, kartais būna tokia labai nelanksti diena smile.gif
Beje, tu vis pakalbi apie raumenų ryškinimą arba apie masės auginimą. Aš biškį žalia šituose reikaluose, gal galėtumei plačiau? Kaip tu tai keiti/įtakoji?
Atsakyti
Auginant mase yra suvartojama daugiau kaloriju nei iseikvojama. Sakykim jei jusu svoriui palaikyti reikia kokiu 2000 kaloriju, tai pradzioj padidinate kokiais 10% ir ziurite, kaip svoris auga. Jei sustoja dar padidinate ir t.t. Taip pat, nuo maisto, priklauso ir tos mases kokybe.
Na, o ryskinantis, tai kalorijos laikomos minuse, sumazinamas anglevandeniu vartojimas bei padidinamas baltymu bei riebalu kiekis gaunamas su maistu. Faktiskai ryskinantis yra tikslas, kuo labiau sumazinti riebalini kuno procenta prarandant kuo maziau raumens.
Atsakyti