Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(chérie @ 2012 02 28, 20:57)
Labas 4u.gif
Aš jau kelinta diena saikingai valgau, ir po truputėlį sportuoti pradėjau ax.gif Rytoj išsimatuosiu ir nusifotkinsiu. Taip gerai po sporto jaučiuosi, buvau pamiršus šį puikų jausmą thumbup.gif

sveika grizus, dingai taip be zinios...bet svarbu grizai thumbup.gif
Atsakyti
Aha... Bet dabar grįžau pilna energijos ir ryžto biggrin.gif
Šiandien: HIIT15+10 Stretch. Iš po vakar taip maloniai tempia visus raumenukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 29, 14:19)
Kaip matau visiems sugrizo motyvacija sportuoti. Saunu. Tikriausiai artejantis pavasaris daro savo.
O as beveik grizau prie to, kur sustojau. Bent jau pritupimuose ir mirties traukoje. Senai tokiu smagiu treniruociu neturejau. Mityba kolkas normali. Dabar laukiu nesulaukiu penktadienio treniruotes. Kazin kur buvo prapuoles toks uzsidegimas sausi bei puse vasario...

smagu, kad tau bent kazkas gerai sekasi, lauksim sexy-nuotraukyciu.. blush2.gif na su ta motyvacija kaip kokia diena, viena diena tope, kita diena dugne blink.gif siandien kazkaip dugne blush2.gif man jau cia net baisu uzeit, nes kasdien tik paverkslent norisi...o verksniu as negaliu pakest doh.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2012 02 29, 20:42)
Aha... Bet dabar grįžau pilna energijos ir ryžto biggrin.gif
Šiandien: HIIT15+10 Stretch. Iš po vakar taip maloniai tempia visus raumenukus smile.gif

kaip faina girdet thumbup.gif drinks_cheers.gif taip ir toliau, o del lt tai sutinku...norisi is kart i skanestus sokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 29, 19:49)
smagu, kad tau bent kazkas gerai sekasi, lauksim sexy-nuotraukyciu.. blush2.gif na su ta motyvacija kaip kokia diena, viena diena tope, kita diena dugne blink.gif siandien kazkaip dugne blush2.gif man jau cia net baisu uzeit, nes kasdien tik paverkslent norisi...o verksniu as negaliu pakest doh.gif
Papildyta:

kaip faina girdet thumbup.gif  drinks_cheers.gif taip ir toliau, o del lt tai sutinku...norisi is kart i skanestus sokti blush2.gif

niu niu niu kas pasidare? smile.gif reikia kartais peties nubliaut partija, nutaskai tada nuo zandu asaras ir vel spalvu pasimato... smile.gif o as keksiuku kepimu uzsiimu... puse nuvalgiau teslos vien... reiks pajudet siandien, nes stingdo nuovargis nugara...dar dvi dienas atsizulint darbe...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 29, 20:52)

tiesiog sunkus periodas yra, o dar kas blogiausia nemegstu verkslenti, visai ne mano stiliui asaroti del sunkumu.Pavydziu kas gali marsiuka nubliaut ir toliau varyt...man tiesiog reikia pas tave uzsukti tu keksiuku uzkirsti, tada praeitu is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 29, 19:57)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 29, 20:52)

tiesiog sunkus periodas yra, o dar kas blogiausia nemegstu verkslenti, visai ne mano stiliui asaroti del sunkumu.Pavydziu kas gali marsiuka nubliaut ir toliau varyt...man tiesiog reikia pas tave uzsukti tu keksiuku uzkirsti, tada praeitu is karto smile.gif

isitikinau ne syki, kad kepinys skanesnis kita diena, pastovejes..dabar be rysio skonis...uzragavau... saldumo nejauciu tik kakavos kartuma..et.. ryt jei bus skanu, isleisiu savo pasto karveli pasiganyt Danijos link smile.gif laikyk fronta, kad ir kaip sunku butu! sako neduoda mums daugiau negu pakelt galim (meskiukas)
Atsakyti
Gal tiesiog perdegete. Kartais visai neblogai pertrauka pasidaryti ir nuo sporto, ir nuo mitybos, kad stogas nenuciuoztu. Na, o veliau, pailsejus, is visu jegu, su nauju uzsidegimu toliau kibti i darbus.
Sexy nuotraukyciu, tai kazin ar greitu metu bus. biggrin.gif Nesiruosiu ryskinimosi periodo daryti. Kolkas noreciau dar paaugti bent iki 100 kg. Be to ir raumens as maziau uzsiauginau nei bet kuris kitas sportuodamas masei, nes pas mane gaunasi daugiau priejimu su maziau pakartojimu. smile.gif
Atsakyti
Visus su pavasariu flirt.gif Pagaliau sulaukėm smile.gif kokios nuotaikos šiandien?

Aš kai iš ryto pamačiau saulę pro langą tai gerai nusiteikus lipau lauk iš lovos, suvalgiau jogurtą ir obuolį, ir galiausiai padariau JM Ripped ir Ab Ripper. Užsikroviau energijos ir geros nuotaikos visai dienai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoory: 01 kovo 2012 - 15:22
http://www.youtube.c...player_embedded
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 01, 18:06)

geriau jau buciau neziurejus cry.gif Fainai 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Gytis ryškiai pavasarį pajuto flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif Tai su pavasariu visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 01, 18:06)

Gera motyvacija thumbup.gif
As jau nebespeju su jumis. Dabar as sau visokiu navarotnu tikslu prisigalvojau ir bandau ju siekt,tai cia truputi neisipaisau. Noriu datempti spagatus i abi puses(i viena jau seniai seduos,i kita nelabai),virvute,prisitraukimu padaryt ne viena,salto atgal... Ir kiti panasus isprotejimai.
Atsakyti