Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(chérie @ 2012 02 28, 20:57)
Labas 4u.gif
Aš jau kelinta diena saikingai valgau, ir po truputėlį sportuoti pradėjau ax.gif Rytoj išsimatuosiu ir nusifotkinsiu. Taip gerai po sporto jaučiuosi, buvau pamiršus šį puikų jausmą thumbup.gif

o, kaip fainai, kad pasirodei, nes aš jau galvojau, kad išstojai iš šio būrelio smile.gif , nes, atrodo, ir nuotraukas išsiėmei iš albumo.
Smagu dar ir tas, kad į vėžes sugrįžti, o man vis nesiseka, vis tinginys nugali mane doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 28, 22:47)

o sitas fainas labai-gerai kimba i pilva smile.gif
Atsakyti
As su Jillian ir dviraciu-treniruokliu draugauju.

Prisijungiau i polaro challenge kovo menesiui ir SB prisijungiau. Teks man naktim dvirati minti, kad ji aplenkciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 29, 09:42)
Prisijungiau i polaro challenge kovo menesiui ir SB prisijungiau. Teks man naktim dvirati minti, kad ji aplenkciau  unsure.gif

lotuliukas.gif Tie vyrai... wub.gif Maniškis dabar kai pradėjo su manimi sportuoti ir kimba nuo pradžių į visus workoutus, tai man iš šono žiūrint tiek voliojasi, tiek sunkiai daro, bet... laikas kaip geresnis taip geresnis už mano buvusį doh.gif biggrin.gif Tai kaip aš ten dariau? Iš viso šliaužiojau biggrin.gif
Vadinasi, reikėjo tų 1,5 metų ar kiek ten aš sportavau būtent tai, viena be jo, kad maždaug susilyginčiau. Nes dabar kai grįžtu su juo, tai jau neatsilieku: kai kur dar pralenkiu, jei pratimas 'moteriškesnis' ir nedaug atsilieku, jei pratimas 'vyriškesnis'. Tarkime vakar darėme 60 atsispaudimų, kai viena koja pakelta nuo žemės. Tai aš tik vos vos atsilikau ir viską padariau kartu, ne nuo kelių thumbup.gif O jau kai buvo kokie pilviniai susirietimai ar pan., tai jau aš laiminėjau.

Laba diena.
Atsakyti
VV nu lšaunuolė, super.
Labai norėčiau pamaryti tavo viršutinę dalį. Nu neįsivaizduojų toOOokio blink.gif blink.gif blink.gif pajėgumo niekaip.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 29, 10:28)
VV nu lšaunuolė, super.
Labai norėčiau pamaryti tavo viršutinę dalį. Nu neįsivaizduojų toOOokio  blink.gif  blink.gif  blink.gif pajėgumo niekaip.

Nevertinčiau to kaip išskirtinio pajėgumo unsure.gif Nes tai buvo tik antras pratimas ir juk pertraukas darėm, nes dar laukė 8 nelengvi pratimai po 60 kartų kartojimo. Be abejo, kad neištempčiau niekaip visų 60 iš karto ir iš MB to nesitikiu, juk mes tik mėgėjai, o ne sportu gyvenantys smile.gif O konkrečiai dėl tos dalies, tai man labai trūksta raumens ant paties peties, aš taip norėčiau didesnio, nes jaučiu, kad rankos stiprios, bet pats petys mažai išformuotas sad.gif Ir maniau, kad kojos mano stiprios iki vakar doh.gif Kai darėme šokančius įtūpstus, MB daugiau padarė ir stojo poilsiui, o aš mažiau. Gėda doh.gif Juk pas vyrus kojos ne tokios lanksčios paprastai.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 29, 08:00)
o, kaip fainai, kad pasirodei, nes aš jau galvojau, kad išstojai iš šio būrelio smile.gif , nes, atrodo, ir nuotraukas išsiėmei iš albumo.

Neišstojau niekur, tiesiog nekoks periodas buvo doh.gif Dabar Lietuvoj atostogauju, tai vaje kaip sunku atsispirti visam skaniam maistui ir neapsiėsti... Bet aš galiu cool.gif

VV, kaip faina, kad jūs kartu sportuojat thumbup.gif Šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
VV, na, negaliu susilaikyt nepagyrus, tikrai saunuole. Kai matau progresa ant 'gyvu', 'realiu' pavyzdziu, o ne zurnalu paveiksliukuose, tikrai susipreja tikejimas, kad sportas veikia, atsiranda motyvacija thumbup.gif

Nieko-nieko, as irgi nepasiduosiu biggrin.gif cool.gif

Mergaites, pasielgsiu biski gal nekorektiskai, bet turiu atliekama komplektuka prof.begimo maikute ir kitos firmos medvilniniai bridziukai...tiesiog prie maikes taikyti. Maike greit dziustanti, patogi, su atsvaitukais. Siunciausi toki ir sau, tai labai graziai ziurisi, o vat , ta ponia (mano mama), nusprende, kad jai nereikia, kad ji per sena, suprantate doh.gif Tik dydziai didoki (maike per pazastis 47 cm, bridzai per klubus 54 , bet yra sniuriukas)
cia
taip pat turiu dar atliekama raudona guma. ziurejau, kad metras kainuoja 10 lt, pas mane 2,5 metro, del kainos susitartume, bus simboline smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(chérie @ 2012 02 28, 22:45)
Vėl prie Turbo Fire sugrįžau 4u.gif

sėkmės 4u.gif

QUOTE(Linnuse @ 2012 02 28, 23:47)

ačiū už pirmą nuorodą thumbup.gif
Antrojoje susipina mano pirmos-trečios programos elementai, daugmaž viską dariau/darau smile.gif jap,turėtų būt nelengva....

QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 29, 09:42)
Teks man naktim dvirati minti, kad ji aplenkciau  unsure.gif

lotuliukas.gif aš irgi (šiuometu,deja,tik teoriškai) sportuoju daugiau už MB,bet man jį pavyti reiktų kokių 10 metų doh.gif buvo užsiauginęs pilvą, dabar jau veik 10kg numetė,ir vėl presas kaip niekur neiko išlindo doh.gif kada man tokia laimė ateis doh.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 29, 10:33)
Kai darėme šokančius įtūpstus, MB daugiau padarė ir stojo poilsiui, o aš mažiau.

ojej,vienas nemėgstamiausių mano pratimų,nes,kaip kažkada diskutavom,kuris sunkaii įveikiamas,tas ir nemėgstamas biggrin.gif doh.gif vaje vaje,kaip sunkiai jį pradėjau.dabar jau po truputį,po truputį ledai pajudėjo smile.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 02 29, 11:55)
bet turiu atliekama komplektuka

turbūt iš SD pirkai?
Aš turiu atsisiuntus tokio pat tipo Reebok maikoną iš ten,trinu intensyviai jau bene pusantrų metų,super,man labai patinka,kad ji netrumpa,nelipa į viršų thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena.
chérie, sveika sugrizusi.
Kaip matau visiems sugrizo motyvacija sportuoti. Saunu. Tikriausiai artejantis pavasaris daro savo.
O as beveik grizau prie to, kur sustojau. Bent jau pritupimuose ir mirties traukoje. Senai tokiu smagiu treniruociu neturejau. Mityba kolkas normali. Dabar laukiu nesulaukiu penktadienio treniruotes. Kazin kur buvo prapuoles toks uzsidegimas sausi bei puse vasario...
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 29, 14:19)
Kaip matau visiems sugrizo motyvacija sportuoti.

schmoll.gif pamečiau aš jį.....
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 29, 14:52)
schmoll.gif pamečiau aš jį.....

gėda prisipažinti - aš irgi. Jau taaaip tingėjau šiandien ryte keltis blush2.gif
Atsakyti