Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 20:11)
Čia jaučiu daugumai taip doh.gif  lotuliukas.gif Pamenu kaip aš paauglystėje nekenčiau papų, dabar juos dievinu, bet atsirado kitų dalykų, kurie anksčiau netrukdė, o dabar trukdo biggrin.gif

Dieve Dieve, kalorijos eikit ne siknon o i papus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 23:54)
Dieve Dieve, kalorijos eikit ne siknon o i papus  blush2.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 21:22)

joooooooooooooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaaip šiandien tingėjau daryti JM, bet džiaugiuosi, kad nugalėjau tingulį.

p.s. kuo labiau šiltėja orai, tuo labiau man norisi ledų. Jau antrą savaitę jais smaližiauju. Rytoj žada +16,tai vėl užeis noras blush2.gif o po to sąžinė graužia, bet negaliu aš ramiai būt kai namie guli saldumynai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 21:53)
mes visada norime to ,ko neturim... ir nevertinam to, ka turim  ax.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 21:54)

QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 22:22)

lotuliukas.gif

QUOTE(zoory @ 2012 02 27, 23:05)
Rytoj žada +16,

neerzyyyk doh.gif
Atsakyti
ryte susiplanavau ka veiksiu po darbo, kuri workout ... bet parejau juodai tvinksincia galva (kazkuris spaudimas pakilo/pakrito nxn), tai tik pagalvelem apkamsiau paramsciau sopancia makaule ir lovoj ilsiuos vis kazko kramtyt noredama smile.gif) neplanavau day off pasiimti nuo sporto, bet organizmas pasake ko jam reik matomai smile.gif filma ziurejau (Zmogaus drugio pranasystes) tai dar galva isiskaudejo nuo mistiku biggrin.gif

vakar juoda killer workout uztai padariau is BR repertuaro Fat Burner Workout - senesniu vienas, kurio nebuvau darius... bet ka po 20 minuciu rimtai ant grindu lasejo nuo manes... repeat ijungsiu ant to workout smile.gif isimyliu vis kokius ir buna kaitalioju.

gero vakaro! juhuuu 4 dienos untill day offs!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 23:16)
juhuuu 4 dienos untill day offs!

Čia tipo paguodei doh.gif lotuliukas.gif Aš kabu kambary, nei sėst nei gult unsure.gif biggrin.gif Mano oda vis sausoka būdavo, tai po vonių iš karto aliejukų sluoksnis ir momentaliai susigeriu, o dabar stoviu kaip apibėgęs taukais blynas huh.gif Kas daryt? Negi vėl eiti plautis? Jau 10 min. niekas nesigeria doh.gif lotuliukas.gif Tas gerai aišku, kad nebesausa, bet kažkaip ta oda manęs neįspėjo. Nepasakė, ė Vici, nesitepk gal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 22:46)
Čia tipo paguodei doh.gif  lotuliukas.gif Aš kabu kambary, nei sėst nei gult unsure.gif  biggrin.gif Mano oda vis sausoka būdavo, tai po vonių iš karto aliejukų sluoksnis ir momentaliai susigeriu, o dabar stoviu kaip apibėgęs taukais blynas huh.gif Kas daryt? Negi vėl eiti plautis? Jau 10 min. niekas nesigeria doh.gif  lotuliukas.gif Tas gerai aišku, kad nebesausa, bet kažkaip ta oda manęs neįspėjo. Nepasakė, ė Vici, nesitepk gal doh.gif

o kodel tau cia taip? kuom tepeis? kiaules taukais? biggrin.gif nea? biggrin.gif juokauju juodai wink.gif)

pralinksmino geruliskai:D http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 21:54)

thumbup.gif

QUOTE(zoory @ 2012 02 27, 23:05)
Rytoj žada +16,

Pavydu skaityt. Pas mus gudi ziema, siandien dar ir puga.
Kad saldumynai neerzintu, geriausia namie ju netureti.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 22:56)
o kodel tau cia taip? kuom tepeis? kiaules taukais? biggrin.gif nea? biggrin.gif juokauju juodai wink.gif)
pralinksmino geruliskai:D http://www.youtube.c...player_embedded

haha, na taip Dyson siurbliai labai geri. dziaugiames vienu is ju jau keleta metu.

o pas mus +14C. sia ziema praktiskai nenustojau dviraciu matalint, isskyrus tas 10 dienu, kai susirgau gerkles infekcija verysad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif (vis parašau sveikOS,ir tenka pasitaisyt biggrin.gif )
Atsakyti
Labas!
nu va, padariau visa Bootcamp , oi, nelengva, oi ne, ir kardio daug ir jegai, atsikvept neduoda ragana... Pajauciau savo 'atostogu privalumus'- vos ispuskavau iki galo, per tempima tik atsigavau. Na, tikiuos, po savaiteles taip nebus 4u.gif
Dar pilateso padariau uzp. ir sedm, letai, bet stipriai, pjauna raumenukus, nesiskundziu biggrin.gif

Tikiuos is saves nuoseklumo, o tai teks siurbli pirkti vasarai lotuliukas.gif
Atsakyti