Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(linnn @ 2012 02 27, 15:15)
Atrodo šitas

nuo penkiasdešimtos sekundės. 4u.gif

ačiukas 4u.gif
uf,kokį 10 maximum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 27, 15:12)
VV,kuriame konkrečiai workoute ji atlieka juos? Noriu pažiūrėt,kaip ji daro.

O man žinot kuris pratimas baisiai sunkus, va šitas , omg, kai pamačiau,kaip šita mergička jį daro... man iki to kaip iki mėnulio dar,niekaip neišeina,ypač laikui  doh.gif čia turbūt kaltas riebalinis sluoksnis,sunku į orą pakelt?  cool.gif

Daro Power Girl (or Boy) Workout'e. Prieš tai eina vienas pratimas, gal nieko ypatingo, betgi intervalai, reikia labai slubėti. Na ir antras roundas yra, kur iš viso krenti nuo rankų ar kojų doh.gif

Oi nigavari kaip sakoma, man tokie tai peilis, kaip nekenčiu, aš jėgos pratimų žmogus visgi, o tie kardio tai vėžys, nemėgstu aš jų. Aš ilgų distancijų bėgikė esu, tai man tie kas staigiai ir greitai pjauna. Man reikia palengva, įsigauti kvėpavimą, nusistatyti tempą ir tada aš tampu labai greita ir galiu daug ką lenkti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 15:20)
Daro Power Girl (or Boy) Workout'e. Prieš tai eina vienas pratimas, gal nieko ypatingo, betgi intervalai, reikia labai slubėti. Na ir antras roundas yra, kur iš viso krenti nuo rankų ar kojų doh.gif

Oi nigavari kaip sakoma, man tokie tai peilis, kaip nekenčiu, aš jėgos pratimų žmogus visgi, o tie kardio tai vėžys, nemėgstu aš jų. Aš ilgų distancijų bėgikė esu, tai man tie kas staigiai ir greitai pjauna. Man reikia palengva, įsigauti kvėpavimą, nusistatyti tempą ir tada aš tampu labai greita ir galiu daug ką lenkti.

ačiū,jau peržiūrėjau 4u.gif
Aš tai netgi labai pakęsčiau,ali neišeina,vos keli be pertraukos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 26, 22:18)
kaip tavo baliuška,kaip atšventei?

na smagiai thumbup.gif baliukai man patinka biggrin.gif nes tada gali per vakara 1000-ciais kcal pavaryt doh.gif ... na nesikuklinau, kirtau pyragelius, uzgerdama margaritom biggrin.gif ale kai kiaule neprigeriau schmoll.gif
na laukiu savo porcijos lazanijos, tada eisiu sportinti po valandziukes....
Papildyta:
oj laba visoms blush2.gif o kaip mes braske galim apziuret? cia prigyret viena kita, o mes ant ledo likom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės 4u.gif
Jūsų dėka, atrada Jillian Michaels 30 Day Shred thumbup.gif Prieš tai taip pat sportavau parsisiuntus įvairius užsiėmimus iš youtube, bet Jillian thumbup.gif
Šiuo metu jau baiginėju Level 1 ir iškilo klausimas... Ką sportuojate baigę visus tris lygius (iš 30 Day Shred)?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 14:20)

Tie PLANK'iniai pratimai tikrai geri ir faini. Man patinka daryti Side Plank Lift (kai tiesiog kilnojiesei pasiremes ant rankos, bet kojos V raide laikai, ir taip nusileidi sonu ir pakyli - dirba sonines smile.gif ir rankoms stiprinti gerai.
O PLANK pozicija kai issilaikyt 1 ar 2 min pasikelus ant alkuniu ir tiesia nugara, klubais nenuleistais, kai pilvas atsisukes i grindis - super pratimas nugaros raumenims ir pilvo presui. Tik teisybe, jie sunkus, ismusa karstis per visus galus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2012 02 27, 19:30)
Ką sportuojate baigę visus tris lygius (iš 30 Day Shred)?

Paieškok ankstesniuose puslapiuose, ne kartą jau šito buvo klausta smile.gif Gali imti kitus JM video..aš pvz ėmiau JM Ripped in 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 27, 20:19)
Paieškok ankstesniuose puslapiuose, ne kartą jau šito buvo klausta smile.gif Gali imti kitus JM video..aš pvz ėmiau JM Ripped in 30 smile.gif

Dėkui, paieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 27, 18:27)

smagu,kad atšventei,o atitinkamas kcal kiekis netgi priklauso tokiom progom biggrin.gif 4u.gif
Dėl foto, jeigu skaitei,ką savaitgalį rašėmės,tai brashke77 nenorėjo į albumą,tad paprašiau ir pasirodė FB 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 27, 19:04)
O PLANK pozicija kai issilaikyt 1 ar 2 min pasikelus ant alkuniu ir tiesia nugara, klubais nenuleistais, kai pilvas atsisukes i grindis - super pratimas nugaros raumenims ir pilvo presui.  Tik teisybe, jie sunkus, ismusa karstis per visus galus biggrin.gif

joo,mes mėgstam su MB parungtyniaut,katras ilgiau išbus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 11:00)
O tavo idetos figuros tai jooo, nemanau, kad realu 'uzdirbti' tokius sedmenis neturint afro ar latino genu  ax.gif

tikrai taip... žiū,aš visą gyvenimą įsimyliu tai,kas nepasiekiama... biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 27 vasario 2012 - 20:55
QUOTE(MO @ 2012 02 27, 20:56)
tikrai taip... žiū,aš visą gyvenimą įsimyliu tai,kas nepasiekiama...  biggrin.gif  verysad.gif

Čia jaučiu daugumai taip doh.gif lotuliukas.gif Pamenu kaip aš paauglystėje nekenčiau papų, dabar juos dievinu, bet atsirado kitų dalykų, kurie anksčiau netrukdė, o dabar trukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 21:11)
Čia jaučiu daugumai taip doh.gif  lotuliukas.gif Pamenu kaip aš paauglystėje nekenčiau papų, dabar juos dievinu, bet atsirado kitų dalykų, kurie anksčiau netrukdė, o dabar trukdo biggrin.gif

drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
MO, na dekui-dekui, tu labai mandagi biggrin.gif 4u.gif

Uf, siandien buvo sunkiau nei maniau, tinginyste daro savo, bet pasiryzau nugalet ja ir baigta !!

mes visada norime to ,ko neturim... ir nevertinam to, ka turim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 27 vasario 2012 - 21:54