Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

MO, ta pratima puikiai zinau, jis pilatese irgi gan daznas. ISvis labai sunku issilaikyt taip, kaip VV aprase. Kol ziuri, atrodo, nu kas cia? Bet aha, pabandyk, dupce sunkiii oi sunkiii (cia mano)...
Bandau as: gulk ant grindu, ant sono, issitiesk, delnu ir alkune remiesi i grindis, keli dupce aukstyn, klubas ziuri i lubas, kunelis tiesus, i zeme remiesi tik dilbiu (alkune,delnas) ir pedos sonu visu... Zodziu, pavirsti i nuozulnia ciuozykla lotuliukas.gif
O tavo idetos figuros tai jooo, nemanau, kad realu 'uzdirbti' tokius sedmenis neturint afro ar latino genu ax.gif
Beje, sirdele, Tave tokia ir isivaizdavau. Kai pamaciau foto, net nustebau, grunai toki vaizdini ir turejau galvoj. Daznai apsirinku, kitaip isivaizduoju, nu, Tave -toc toc cool.gif thumbup.gif Faina, lieknute, grazi- taip ir toliau thumbup.gif

Beje, vakar LR skaiciau straipsni apie Rihanna. Zodziu , kur gi ta jos grozio paslaptis slypi? O slypi ji va kur: ji kasdien po 25 (!!!) min sportuoja. 5 pratimai 5 skirtingoms vietoms...valgo 5 kart dienoj- 3 kartai po 300 kcal, ir 2 kartai po 200 kcal. Savaitgali sportuoja ilgiau... Tai va is kur ji tokia krasavica biggrin.gif Supratot? cool.gif biggrin.gif

Ai, dar, isitikinau penktad, kad Merfio desniai visgi tikrai egzistuoja ir veikia: pries baseina, kupina ryzto nulekiau iki pardos, kur be viso kito visalaik budavo pirkti hanteliuku, ivairiu svoriu, be stovu ir su stovais, visi po 10 lt, rinkis, koki nori. Ju budavo dezes prikrautos...Nuvarau..guli 3...skirtingu svoriu doh.gif Pardavejas sako, jooo ispardavem, bus tik pavasari. As apakau- visalaik ju budavo kruvos, bet kai reikia- ner! blink.gif

Labas rytas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 27 vasario 2012 - 11:05
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 11:00)
Beje, vakar LR skaiciau straipsni apie Rihanna. Zodziu , kur gi ta jos grozio paslaptis slypi? O slypi ji va kur: ji kasdien po 25 (!!!) min sportuoja. 5 pratimai 5 skirtingoms vietoms...valgo 5 kart dienoj- 3 kartai po 300 kcal, ir 2 kartai po 200 kcal. Savaitgali sportuoja ilgiau... Tai va is kur ji tokia krasavica  biggrin.gif Supratot? cool.gif  biggrin.gif

Ai, dar, isitikinau penktad, kad Merfio desniai visgi tikrai egzistuoja ir veikia: pries baseina, kupina ryzto nulekiau iki pardos, kur be viso kito visalaik budavo pirkti hanteliuku, ivairiu svoriu, be stovu ir su stovais, visi po 10 lt, rinkis, koki nori. Ju budavo dezes prikrautos...Nuvarau..guli 3...skirtingu svoriu  doh.gif  Pardavejas sako, jooo ispardavem, bus tik pavasari. As apakau- visalaik ju budavo kruvos, bet kai reikia- ner!  blink.gif

Labas rytas!

o man Rihana nelabai. O ji šokius prie sporto priskiria biggrin.gif g.gif ?.
Jau kaip norėčiau mokėti taip šokti, labai labai.

O dėl hanteliukų - tai žinai - pavasario artėjimas duoda savo biggrin.gif . - visi pradeda rūpintis išvaizda daugiau.

Fainas parašas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 27 vasario 2012 - 11:12
QUOTE(linnn @ 2012 02 27, 13:10)
o man Rihana nelabai. O ji šokius prie sporto priskiria biggrin.gif  g.gif ?.
Jau kaip norėčiau mokėti taip šokti, labai labai.

O dėl hanteliukų - tai žinai - pavasario artėjimas duoda savo biggrin.gif . - visi pradeda rūpintis išvaizda daugiau.

Fainas parašas thumbup.gif

rasau ir nedarasau: jai cia tokia programa sudare zvaigzdziu treneris, kazkoks H.Pasternakas..smile.gif

tai as irgi taip pamaniau, kad visi griebesi sportuko lotuliukas.gif

Aciu, is FB nukarosinau biggrin.gif
Atsakyti
MO, ta pratima puikiai zinau, jis pilatese irgi gan daznas. ISvis labai sunku issilaikyt taip, kaip VV aprase. Kol ziuri, atrodo, nu kas cia? Bet aha, pabandyk, dupce sunkiii oi sunkiii (cia mano)...
Bandau as: gulk ant grindu, ant sono, issitiesk, delnu ir alkune remiesi i grindis, keli dupce aukstyn, klubas ziuri i lubas, kunelis tiesus, i zeme remiesi tik dilbiu (alkune,delnas) ir pedos sonu visu... Zodziu, pavirsti i nuozulnia ciuozykla  lotuliukas.gif

Labuka, taip tas, jo pavadinimas gal ir Zuzanos kurtas, nes nete kai įvedi, tai kitokius meta g.gif Bet esmė ta, kad Zuzana jau moko ne ant alkūnės remtis, bet tik delnu. Sako, kad alkūne remtis palengvinimas, bet man dar blogiau taip unsure.gif biggrin.gif Tai ir sakau - nėra kur skubėti. Ką bile griuvinėti, tai geriau šlifuoti tai, ką jau moku ir profu tapti tuose pratimuose, o tada gal pilnai raumenų grupės sustiprės ir tas nebebus toks baisus g.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 11:17)
rasau ir nedarasau: jai cia tokia programa sudare zvaigzdziu treneris, kazkoks H.Pasternakas..smile.gif

Gerai, kad ne pastarnokas hihihi.gif O tai tik daržovės dietoje būtų
Atsakyti
VV, tas pratimas (kaip ir jogos 'lenta'), stiprina visa kuna nuo-iki. Tipo, tereikia kuo ilgiau taip stovet, tuo stipres visas kunas. Siaip tai jo, tikra teisybe...va ir sanatorijoj kai buvau, tai irgi taip darem, tik remtis reikejo i kamuoli alkunemis (cia apie lenta kalbu), bet tai irgi nelengva, nes reikia dar kamuoli laikyti, kad nesiubuotu. Ale , i savaites pabaiga jau nebesiubavo thumbup.gif

Pagooglinsiu, kas ten per 'pastarnokas' biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena.
As, tai galvoju jog neverta aklai vaikytis zinomu zmoniu treniruociu programu bei maitinimosi plano. Aisku galima i tai atsizvelgus pritaikyti sau. Paprasciausiai neaisku ka jie vartoja dar papildomai. Na, cia gal daugiau vyriskajai lyciai butu taikytina.
Siandien ryte pabandziau gerti beta alanina. Visgi pasijaute pasalinis poveikis. Gal valanda buvo toks jausmas lyg adatelemis badytu. biggrin.gif Na, o treniruote visai nebloga isejo.
Atsakyti
Gyti, prie 'pastarnoko' norejau lygiai ta pati parasyt drinks_cheers.gif Va, kad ir Tracy Anderson (Madonnos trenere, ane?) , kiek prikepus DVD, programu visokiu, bet as kazkodel netikiu, kad madona ar kitos strikinetu belekokius sokio zingsnelius ir nuo to va taip atrodytu. Manau, kad nei velnio jie neisduoda tu savo programu, antraip ju nesamdytu, nemoketu zverisku pinigu, jei visos 'paslaptys' butu taip lengvai isduodamos... thumbup.gif O visi tie straipsniai- reklaminis triukas doh.gif

Cia kaip neseniai 5braskes rase, kaip Jennifer Lopez plauna plaukus alumi, uztai jie tokie grazus doh.gif lotuliukas.gif Nu jo, ispuikus milijoniere nuvaro i marketa, ciumpa bonkele alaus ir pilasi ant galvos...tiksliau, ant peruko doh.gif ... Zodziu, labai reikia atsijoti pelus nuo grudu. O kiek moteru aklai tiki tokiom pasakaitem? Daug... tada be proto kudinasi, pilstosi alumi ir pan ax.gif

Na, man sian irgi protas prabilo- eisiu Bootcamp pabandyti pagal Denise. ten kardio su kojyciu pakelimais, kikbokso elementais, o tai, kaip zinia, naikina riebaliuka neblogai. Palinkekit sekmes, a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 26, 11:51)
pratimas Beach Scissors:

susiradau ir aš šitą pratimą, kaip jis atrodo, tai jo, man ranka taip neišlaiko verysad.gif

Brashke, sekmės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 27 vasario 2012 - 12:06
Man tai didžiausios bajeristės Kylie Minogue ir Jennifer Aniston. Net šlykštu nuo jų melo. Avi susitarę tvirtina, kad tepasi močiučių naudotais įprastais kremukais, kurių vertė - 6-15 lt doh.gif lotuliukas.gif Bet kokia nesąmonė šitaip įtikinėti, aš net sakyčiau, kad tuomet jų markė smunka rolleyes.gif Ar ne geriau pasakyti, kad aš juk daug dirbu, aš įžymus žmogus, lieju prakaitą ant scenos, tai normalu, kad galiu sau leisti įvairių kūno ir vaido procedūrų, pasilepinu, o ką konkrečiai vartoju, lai tai būna mano žavesio paslaptis. Tai gal mažiau tada ir paparacai gaudytų ir lygintų jų veidus su šikšnosparniais biggrin.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi prie vandeniu.

Vakar emiau 6 kg gira treniruotei su JM. Vis tik nepatogu su hanteliu.

Zvaigzdziu grozio patarimai daznai juoka kelia, netikiu, kad jos ta daro.
Atsakyti
Sveikutės,

Bandau as:
O tavo idetos figuros tai jooo, nemanau, kad realu 'uzdirbti' tokius sedmenis neturint afro ar latino genu 
Beje, sirdele, Tave tokia ir isivaizdavau. Kai pamaciau foto, net nustebau, grunai toki vaizdini ir turejau galvoj. Daznai apsirinku, kitaip isivaizduoju, nu, Tave -toc toc  cool.gif  thumbup.gif  Faina, lieknute, grazi- taip ir toliau  thumbup.gif
Merfio desniai visgi tikrai egzistuoja ir veikia:

Ačiū už paaiškinimą thumbup.gif susiradau dar pagal pavadinimą,nagi,man tai beveik ne naujiena, ištisai darau įvairaus pobūdžio "lentą", praeitoje treniruočių programoje dariau šį variantą,tik nežirkliuojant(kas yra lengviau),iš pradžių oi oi oi kaip sunku buvo,paskui jau ir diedalionį aplenkiau lotuliukas.gif pabandžiau,man išeina tiek remiantis alkūne,tiek delnu,beje,kaip VV sakė,delnu ko tai net lengviau g.gif bet vienas dalykas,kai atlieki pratimą treniruotės pradžioj,ir kitas,kai pabaigoj,kuomet jau nuvaryta nuo kojų esi doh.gif
Ar tu juokauji,trink tą žodį "lieknutė" lotuliukas.gif esu bevalė,niekaip nesugebu susiimti,visur viksas liula. O tu labai labai šauniai atrodai thumbup.gif
O tai tau,tas Merfis biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 27, 11:22)
Labuka, taip tas, jo pavadinimas gal ir Zuzanos kurtas, nes nete kai įvedi, tai kitokius meta

VV,kuriame konkrečiai workoute ji atlieka juos? Noriu pažiūrėt,kaip ji daro.

QUOTE(brashke77 @ 2012 02 27, 11:39)
VV, tas pratimas (kaip ir jogos 'lenta'), stiprina visa kuna nuo-iki. Tipo, tereikia kuo ilgiau taip stovet, tuo stipres visas kunas. Siaip tai jo, tikra teisybe...va ir sanatorijoj kai buvau, tai irgi taip darem, tik remtis reikejo i kamuoli alkunemis (cia apie lenta kalbu), bet tai irgi nelengva, nes reikia dar kamuoli laikyti, kad nesiubuotu. Ale , i savaites pabaiga jau nebesiubavo 

Taip taip,šiuo metu šitą ant kamuolio aš irgi darau,nugi nelengva,kad ir 40 sekundžių blush2.gif
Papildyta:
O man žinot kuris pratimas baisiai sunkus, va šitas , omg, kai pamačiau,kaip šita mergička jį daro... man iki to kaip iki mėnulio dar,niekaip neišeina,ypač laikui doh.gif čia turbūt kaltas riebalinis sluoksnis,sunku į orą pakelt? cool.gif
Atsakyti
Atrodo šitas

nuo penkiasdešimtos sekundės. 4u.gif
Atsakyti