Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(MO @ 2012 02 25, 20:23)
aham,tai gimtadienis buvo neseniai?  bigsmile.gif
aš su Vandeniais labai šauniai sutariu  drinks_cheers.gif
Aha,neberodo  g.gif bandysiu įdėti iš naujo  unsure.gif

drinks_cheers.gif
as ir vandene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 25, 21:35)
Aha Vasario 4 d.
Tai mes labai draugiski  biggrin.gif

žinau,kolektyviški, entuziastingi drinks_cheers.gif
mano mama vandenis wub.gif
tai ko nešaukei,nepasveikinom verysad.gif

QUOTE(KolJe @ 2012 02 25, 21:36)
bigsmile.gif matau vandeniu yra, as irgi bigsmile.gif

ko nešaukei? lotuliukas.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 25, 21:39)
drinks_cheers.gif
as ir vandene biggrin.gif

aha,tave pasveikinom,nors tiek ramu karsta.gif

Va gal dabar matysis, čia ta,kur biškį per daug,bet liuksiška , o čia tobula wub.gif

O kalbant apie vidinį grožį,kartais įstringa ir mažai žinomo žmogaus žodžiai. Paskutinius tokius perskaičiau neseniai žurnale,paklausta, kaip per lėkimą pavyksta išlaikyti gerus santykius su vyru,viena veikli moteris atsakė:"Jie laikosi ant trijų kampų. Pirmasis-tai pagarba vienas kitam. Antrasis-meilės jausmas,dėl kurio ir susibėgome. Ir trečiasis-kalbėjimas: su savo žmogumi reikia kalbėtis net tada, kai to visai nesinori".

Matyt,tuo metu man reikėjo tai išgirsti smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu jo sauksiu, siandien mano gimtadienis biggrin.gif as net gimtadienio diena jauciu ir istojau i sita "sekta" biggrin.gif

geri zodziai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus 3 diena su vyru nekalbadieniai blush2.gifo

bet taciau noreciau tokios sikes lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 25 vasario 2012 - 22:10
QUOTE(KolJe @ 2012 02 25, 22:10)
biggrin.gif nu jo sauksiu,

jo,gerai skambėtų,priimkit į savo būrį,beje,mano gimtadienis šiand lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai lėk ir pasikalbėk.Tuojau pat 4u.gif

Sportas,hm. Visa savaitė su tragišku nuovargiu buvo,tai tik 3 kartai.Ryt,tikiuosi,bus ketvirtas. Vakar visapusiškai pavargus buvau,tai taiiip sunkiai stenėjau,kad pylė prakaitai kaip vasarą doh.gif Įpusėjus treniruotę atsirado noras viską pasiųst načiort,bet ant sofkutės sėdėjo mano žandaras biggrin.gif , MB, ir komandavo,ką,kaip,kiek daryti,su chronometru mane kankino. Ir iškankino thumbup.gif Šiandien pats pagal Insanity pūškavo,atsiėmė savo dozę nuo manys cool.gif Pati šiand nesportavau: cepelinai,rauginti agurkai,spurgytės- retai toks maistas būna,bet kaip tyčia kliuvo ir pakliuvo šiandienai,pilvo nebepanešu dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 25, 22:21)
jo,gerai skambėtų,priimkit į savo būrį,beje,mano gimtadienis šiand  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai lėk ir pasikalbėk.Tuojau pat  4u.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
ne uz ka, per 10 metu buvimo kartu, kazkaip vis labiau auga skura nekalbadieniams biggrin.gif gal siek tiek gerai, pailsiu biggrin.gif ir blogai nes tylejimas nieko gero blush2.gif ax.gif
ryt norejau i baseina lekt, bet..jei antradieny darys op, raus tuos dantis manau gal nerizikuot, o jei pasalsiu g.gif
nu ka paduskaite jau dainuoja lopsine lekiu pas ja biggrin.gif
Atsakyti
as opo sportu (baigiau prie 9pm), senus Zuzanos dariau wo, uzkirtau jogurto su kazkokiais milteliais (nebepamenu kokie ten baltymai biggrin.gif )..
uzbalsavau Facebooke (nors nebalsuoju siaip jokiuose tokiuose dalykuose) kas Zuze ar Lize geriau uz trenere. Aisku Zuze. Maniskiai vyriska lytis sumaste paziuret kas ten do Liza... varge kokiu as isgasciu suksniu tik negirdejau kai pamate, kad suniukai su budom pro jos koju tarpa lakstyt gali, akordeonu grot ir panasiai... pilvas grazus tik, papsiai tikri, o kai pasakiau kad didinsis, vos ne isvirto is kanopu kaip ji atrodys... vargse... biggrin.gif

linksmas vakaras - bent musu vyrai turi proto ane biggrin.gif
Atsakyti
nu ir kodėl prisnigo ir vis dar sninga, nu ir kam, ot ar reikėjo čia.
Vakar išvariau pabėgioti, tai Vytauto parke norėjau jau apsisukti link namų, nes vos eiti man įmanoma, jau nekalbant apie bėgimą, kaip slidu. Nors pakraščiai keliuko nutirpę, bet tai kad juose pilna šuniukų š.. keliais sluoksniais doh.gif doh.gif .
Pačiam Ąžuolyne tai labai fainai prasibėgau, nes takiukai pabarstyti smėliu, tik ties kai kuriom vietom ežerėliai susidarę. Grėžau iki kelių šlapia, bet toookia patenkinta biggrin.gif .

Dar tada pasportavau pilvui su Toniu ir tą jo jogą. Nors iš pradžių maniau, kad praeisiu ir apatinei daliai ir daugiau, bet vat ką reiškia nemažas tarpas tarp bėgimų - aišku, nuo pradžių nereik pradėti, bet jaučiasi jaučiasi.
Atsakyti
Labuka,
aš tai apsidžiaugiau pašalimu, nes jau į neviltį pažliaugę pievos ir keliai varė unsure.gif Jei nepridrėbs vėl daug sniego, tai gal jau šitą mažiuką ne taip skaudžiai šlapiai saulutė nuleis smile.gif
Grįžinėju su SB prie senų pratimų ir darome kartu, labai smagu thumbup.gif Naujus bandysiu tik labai palengva, tada kai MB darys kažkokį kardio pagal programą ar šiaip kokį lengvesnį, bet visus sunkius senus darysiu su juo ir nesiveršiu link naujų, nes tiesiog negaliu unsure.gif Per sunku man. Tarkime pratimas Beach Scissors: esi šonu, viena tiesi ranka įremta į grindis ir pasirėmęs tik pėdomis, o visas kūnas gražiai vienoje linijoje iškeltas. Taip jau išstovėti nėra labai lengva, o dar reikia likti ant vienos kojos ir tos tiesios rankos, o kitą koją gražiai kilnoti į viršų doh.gif Čia jau ant tiek visas korpusas ir ranka stipri turi būti, kad... Tai kokia prasmė daryti tuos pratimus griuvinėjant? Tarkime Zuza padaro 20, o aš negražių su griuvimais vos 10, kai net nesinori jų užskaityti iš viso. Tai galvoju, kad nėra man kur skubėti. Juk jinai nedėjo visų savo daromų kompleksų diena iš dienos. Būdavo ir praleidžia kelias dienas ar savaites, vėl grįžta, o kur dar tai, kad ji juos išsibando gerokai, tik tada nufilmuoja. Tai supratau, kad dar labai negreitai imsiu sportuoti tai, kas yra šiais 2012 metais. Na bet nieko tokio, užtat kai sportuosiu, tai jau visu 100 proc., o ne griuvinėjant smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(KolJe @ 2012 02 25, 22:24)
ne uz ka, per 10 metu buvimo kartu, kazkaip vis labiau auga skura nekalbadieniams

ojej,tai blogai... niekas kitas neiššnekės visko nuo dūšios už tave,tik tu pati 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 26, 00:40)
varge kokiu as isgasciu suksniu tik negirdejau kai pamate, kad suniukai su budom pro jos koju tarpa lakstyt gali, akordeonu grot ir panasiai... pilvas grazus tik,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškis irgi vakar žiūrėjo,aš tai pakraupau,kooooks skeletas doh.gif doh.gif jis irgi akcentavo,kad pilvas gražus.bet kas iš to doh.gif

QUOTE(linnn @ 2012 02 26, 09:44)
Grėžau iki kelių šlapia, bet toookia patenkinta biggrin.gif .

thumbup.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 26, 11:51)

bandau tą pratimą įsivaizduot,nelabai pavyksta g.gif blush2.gif reiks pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 26, 13:50)
Sveikos,
ojej,tai blogai... niekas kitas neiššnekės visko nuo dūšios už tave,tik tu pati  4u.gif

kad ir kalbi ta paty per ta paty nieks nesikeicia.. jau nusibodo..
aj nu bet tema ne apie taip smile.gif

sian tinginiadienis, puse dienos pramiegojau, buvau lauke su vaikais, beliko ismaudyt ir vel eisim miegot biggrin.gif
Atsakyti
labux 4u.gif
vaje MO na ir dubce blush2.gif ta pirmoj nuotraukoj tai ypac...be zodziu...vyrai tikriausiai is proto eina del tokiu tongue.gif grazu paziuret... ale nenoreciau tokios...turbut schmoll.gif
griztu nuo rytojaus i doros kelia, tiek su maistu(vien pyragus kirtau doh.gif ) tiek su sportu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 26, 20:55)
labux 4u.gif
vaje MO na ir dubce  blush2.gif ta pirmoj nuotraukoj tai ypac...be zodziu...vyrai tikriausiai is proto eina del tokiu tongue.gif  grazu paziuret... ale nenoreciau tokios...turbut  schmoll.gif
griztu nuo rytojaus i doros kelia, tiek su maistu(vien pyragus kirtau doh.gif ) tiek su sportu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na,jau didoooka tokia biggrin.gif man laaabai gražu liekna talija ir platūs klubai,kriaušė vienužo wub.gif dievagojaus dievagojaus,kad iki Beyoncės klubų apimties sugrįžt nenorėčiau,ali žiūriu,su tokiu atsipalaidavimu nė norėt nebereiks tuoj doh.gif doh.gif
kaip tavo baliuška,kaip atšventei?
Atsakyti