Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(vika8625 @ 2012 02 25, 14:46)
Aš ir prisidedu prie namuose sportuojančių  thumbup.gif  jau antra diena palengva pradėjau sportuoti, norisi iki vasaros sustiprėti, sulieknėti, nes nemalonu , kad iš draugių esu stambiausia ir nesportiškiausia verysad.gif

kadangi motyvacijos trūko emiausi šiokių tokių sukčiavimų biggrin.gif android market susiradau hipnozės įrašą  "motivation to exercise" prieš klausant planavau pradėti nuo kovo 1, bet po pirmo karto jau kitą rytą nusprendžiau nelaukti biggrin.gif gal kam irgi padės pradėti  ax.gif  programėlė beje yra nemokama.

ojej, kaip idomu bigsmile.gif
o paklausius to iraso, nebegsiu kam nors atiduot pinigu ir ziedu? bigsmile.gif lotuliukas.gif
juokauju ...
o ka ten sako toj programelej? jauciu, manes jokia hipnoze nepaims smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Na atrodo pas mus cia situacija nera lb.bloga, lyg viskas gerai pasibaigs....bet va kazkam visi skambuciai turetu skambeti g.gif.... beje ir mano svente isgelbeta, gausiu tu margaritu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
brashke, as irgi kartais pagalvoju, kad per daug apie save rasau doh.gif bet kaip cia nieko visai nesipasakoti g.gif norisi juk susidraugauti su kazkuom, nes tik apie sporta kalbet, butu cia nuobodu smile.gif o kodel nenori i albumuka?, ten max 5-6 zmones turi slaptazodi, sakyciau ten labai privatu g.gif as jauciu vienintelis zmogus pasauly neturintis fb blush2.gif kazkodel man ten atrodo laiko gaisimas doh.gif
ale nuplauke vakar mano sportai, kaip ir siandien doh.gif
dar tiesa as galvoju kad 1 val. sporto tai labai sveika...nes kam pvz.yra silpna sirdis, nepasakyciau kad intensyvus sportas yra sveikas.Tik labai sveikam intensyvus sportas yra "gal" sveika g.gif man atrodo 1 val. vidutinio intensyvumo, arba intervalinio(greitas/letas) yra pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 25, 13:29)
as jauciu vienintelis zmogus pasauly neturintis fb blush2.gif kazkodel man ten atrodo laiko gaisimas doh.gif

Aš irgi neturiu smile.gif Manau, kad LT labai maža ir taip, per maža ax.gif Turiu patirties, kai išsakius savo nuomonę gali tapti pasauliniu priešu. O forumai ir visokio lygio neto diskusijos ir turėtų būti nuomonės išsakymui, tiesa? Bet nepaslaptis, kad aplinkui daug nestabilių žmonių egzistuoja, tik tą pamatai per vėlai, nes tokie žmonės ir šeimas turi, ir darbus dirba, ir visa kita. Tiesiog po to pamatai, kad jų judinti negalima, bet tai jau būna po to. Iš tiesų, forumuose neturėtų būti skelbimų, kažkokių paslaugų reklamavimo ar pan., nes labai lengva išrišti žmogų ir po to toks nestabilus gali atpažinti tave ir nuodyti gyvenimą už tai, kad tu buvai forume ar panašioje erdvėje atviras doh.gif
Atsakyti
VV, as nereklamuoju FB, bet tiesiog gali tureti ten tik kelis draugus ir su jais bendrauti, dalintis foto ir pan. Gali visiskai uzsiblokuot, ir taves nematys niekas, ko tu nenori...
Man, pvz, labai patinka, nes matau, kaip gyvena mano emigrave draugai- kaip atrodo, ka veikia, kaip auga ju vaikuciai.
Aisku, is nepatirties, as prisiemus per daug 'draugu', kurie man niekada realiai nebuvo reikalingi, o tuo labiau virtualiai. zinau, kad tik ziuri mano foto ir cekavinasi kas ir kaip, neparaso nei vieno laiskucio... Va, isiutau, eisiu patvarkyt siu reikalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 25, 12:25)
MO, man kaip tik tokiu tren.labai reik:) tik kartais del laiko ar tingumo rinkciausi trumpesne... Bet, ko gero, is to maza naudos bus... Ok, supratau, nebesuksiu niekam galvos, rinksiuos ilgesnes  4u.gif
tuoj az brukstelsiu smile.gif
baseinas smile.gif

ačiū už nuorodą 4u.gif o kur yra Mastaičiai,kurioj pusėj g.gif nežinau blush2.gif

QUOTE(vika8625 @ 2012 02 25, 12:46)
Aš ir prisidedu prie namuose sportuojančių 

smagu thumbup.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 02 25, 13:29)
gausiu tu margaritu :
as jauciu vienintelis zmogus pasauly neturintis fb

vau drinks_cheers.gif thumbup.gif
ne viena,man irgi jis nereikalingas 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 25, 13:48)

drinks_cheers.gif kai buvau naujokė forume,labai jau atviraudavau. Kokia kvailė doh.gif Užtat dabar jokių asmeninių niuansų schmoll.gif
tam ir reikia kokius mytukus organizuot,kad paplepėtume nuo dūšios wub.gif
Atsakyti
Aš gi dar neįdėjau foto savo svajonių figūros biggrin.gif
Truputį didoka ()(),bet vis tiek super muper , o čia tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 24, 19:46)
kaip įdomu  bigsmile.gif

Matyt busiu tipinis vandenis - pasaulio gelbetojas biggrin.gif
Na, o apibendrinant sia savaite, tai manyciau visai vykus. Senai taip smagiai nebuvau pasportaves. Smagu grizti i senas vezias. Nuo pirmadienio dar pradedu gerti kreatina su beta alaninu. Tiesa apie pastaraji girdejau jog pradzioj turi pasalini poveiki lyg adatelem dilgciotu ar tai niezetu. Ziuresim kaip cia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 25, 18:27)
Aš gi dar neįdėjau foto savo svajonių figūros  biggrin.gif
Truputį didoka ()(),bet vis tiek super muper , o čia tobula  wub.gif

Neberodo
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 25, 19:53)
Matyt busiu tipinis vandenis - pasaulio gelbetojas  biggrin.gif

Ane? Vadinasi aš pažįstu netipinį Vandenį smile.gif Baisus egoistas.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 25, 19:53)
Matyt busiu tipinis vandenis - pasaulio gelbetojas  biggrin.gif
Na, o apibendrinant sia savaite, tai manyciau visai vykus. Senai taip smagiai nebuvau pasportaves. Smagu grizti i senas vezias. Nuo pirmadienio dar pradedu gerti kreatina su beta alaninu. Tiesa apie pastaraji girdejau jog pradzioj turi pasalini poveiki lyg adatelem dilgciotu ar tai niezetu. Ziuresim kaip cia bus  biggrin.gif

aham,tai gimtadienis buvo neseniai? bigsmile.gif
aš su Vandeniais labai šauniai sutariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 25, 20:17)
Neberodo

Aha,neberodo g.gif bandysiu įdėti iš naujo unsure.gif
Atsakyti
man tai visai nuobodu , po ligu, po nugaros problemu dabar viskas kuo uzsiemu tai lengvos mankstos po 3k i diena, prasukineju visus sanarius, tempimo pratimus darau, visai atrofavausi.Savaite kita sitaip ir kardio galesiu daryti.Labai dziaugiuosi kartu su visomis Zuzanos gerbejomis, kad Zuzka atsiskyre ir nenuleido ranku, savo komanda dabar turi, savo galva masto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 25, 22:23)
aham,tai gimtadienis buvo neseniai?  bigsmile.gif
aš su Vandeniais labai šauniai sutariu  drinks_cheers.gif

Aha Vasario 4 d.
Tai mes labai draugiski biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 25, 21:17)

Gal. Siaip as daug horoskopais nesidomejau, bet kiek pazystu zmoniu gimusiu po vandenio zenklu, tai gan draugiski. Tik vat, kad nuo pasaulio biski atitruke esam, tai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 25 vasario 2012 - 21:35
bigsmile.gif matau vandeniu yra, as irgi bigsmile.gif

sian nesportavau, jegu neturiu, nusikaliau, nors gal ir sportu skaityt, puse dienos lauke laksciau,mazaja be gaudant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 25 vasario 2012 - 21:36