Sveikutės,
žinot, pasakysiu vieną dalyką, kad ir 'nematomam' , virtualiam žmogui kažką pažadi, tai jau gėda ir nepadaryt... Vakar variau į baseiną, aišku, tris parduotuves aplankiau...galvojau, gal namo važiuot, nes , bliamba, man biškį nesmagu vienai basenan eit
bet neee, galvoju, brangioji, tada jau kapiec tau, susipyksim mirtinai
Gerai, baigiu juokus, žodžiu , labai patenkinta. baseinas profesionalus, ar kaip pasakyt, penkių takų, didžiausias ant LT, kaip vadovas sako. Yra nedidelė sauna. Žodžiu, perplaukiau penkiolika kartų paprastai ir nugara krauliu, pavargau maloniai, palikau negeras emocijas ir liūdesį, grįžau geresnės nuotaikos, visi raumenukai jaučiasi, super.
Maruša, jei mėgsti vandenuką, pabandyk jo terapiją...nes tada galvoji, kaip plaukt, o ne kažką kita
O ėjimas vienai, tai net gi privalumas, nėr su kuo pliurp, tai ir plauki pirmyn/atgal
aj, dar bajeriukas- žinot, kas pridavė dar motyvo? Ogi tas vaizdas, kurį pamačiau veidrodį su maudymuku...Nekomentuosiu, smulkmenų nepasakosiu, bet kol sėdėjau su treningu, žyyymiai geresnės nuomonės apie save buvau
MO, įdomus straipsnis tikrai. Vėl gi paneigia ilgų ir alinančių treniruočių 'naudą'. Pamenu, kaip virš valandos varydavom kardio, tada ant kilimėlio, grįždavau violetinė. Manau, tai nėra gerai, čia alinimasis, o ne sportas
Mandy, tik streso apturėjai, o ne šventės....na, taip būna gyvenime ... pammenu, mb močiutė mirė prieš pat mano gimtadienį , jubiliejuką net gi. Tai visa šventė nuplaukė, o turėjo būti graži ir linksma, na, bet nepasirinksi tokių dalykų ir nesuplanuosi