Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(maruša @ 2012 02 24, 20:52)
tamsaus alaus pripirko, man specialiai, nes tik tokį mėgstu,

Ir aš biggrin.gif drinks_cheers.gif
Laikykis, neliūdėk tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 02 24, 20:52)
mandy333, su praėjusiu tave, visai iš galvos išgaravo blush2.gif Su sportais šiandien neišeis nieko, vyras tamsaus alaus pripirko, man specialiai, nes tik tokį mėgstu, tai atsipalaiduosiu, ai bus proga išsišnekėt.

aciukas smile.gif aisku atsipalaiduok biskuti mirksiukas.gif na pasidaryk sarasiuka kai eini i parduotuve ir grieztai pirk pagal ji, be to svarbu sociai nueit...niu nezinau ar cia tinkami patarimai g.gif
Man tai visai pravalas, ka tik kaimyna insultas istiko, teko skambinti greitajai...sake paciu laiku paskambinau, gal netures baisiu pasekmiu.Visas balius nuejo suniui ant uodegos, teks jo nama priziureti.Jezau pagalvoji, cia sveikas cia bac ir kazkas nutinka verysad.gif Va kaip svarbu sveikai gyvent, sportuot...
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 24, 20:47)
aciukas smile.gif aisku atsipalaiduok biskuti mirksiukas.gif na pasidaryk sarasiuka kai eini i parduotuve ir grieztai pirk pagal ji, be to svarbu sociai nueit...niu nezinau ar cia tinkami patarimai g.gif 
Man tai visai pravalas, ka tik kaimyna insultas istiko, teko skambinti greitajai...sake paciu laiku paskambinau, gal netures baisiu pasekmiu.Visas balius nuejo suniui ant uodegos, teks jo nama priziureti.Jezau pagalvoji, cia sveikas cia bac ir kazkas nutinka verysad.gif Va kaip svarbu sveikai gyvent, sportuot...

oh baisu, kai salia tai nutinka..atrodo manes niekada tai nelies... o bac ir buna.... jaunas zmogus?
mityba svarbu vyresniam darantis...grizus namo mama primokau kazka keisti, kazka kitaip daryt, nors ir taip valgo netradiciskai taukuota ta maista, bet yra kur galima del sveikatos pakeist... tevo neperkalbesi, nepaaiskinsi, kas do daiktas centimetras lajaus ant sriubos ir visur kitur.... nors pats puikiai mate, kokios tai pasekmes, kai net bulves taukuose verdamos... skaudzios pasekmes..
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 24, 22:50)

kazkaip pirma karta susiduriau, bet is tikruju buvo baisu...dar zinai ne sava kalba, jaudinaus, rankos drebejo, bet sugebejau paaiskinti kas atsitiko.Jam mazdaug virs 50, ar panasiai g.gif na jis ruko kai kaminas doh.gif as irgi savo tevam aiskinu, bet jie daro savo ir viskas doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 24, 21:00)
MO idomus straipsnis. Patvirtina trumpas judrias treniruotes, kaitaliojant jas kartais su treniruotemis kai pakilnoji svorius. Saunu smile.gif
Lietuviskai medziagos protingos sunku buna rasti smile.gif

drinks_cheers.gif Man MB susižavėjęs užrodė smile.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 02 24, 21:47)

eina sau,mandy.... kaip baisu,reikia dabar tikėtis geriausio.... (Kam prieš tai parašei,kad liūdnas gimtadienis?) verysad.gif laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
žinot, pasakysiu vieną dalyką, kad ir 'nematomam' , virtualiam žmogui kažką pažadi, tai jau gėda ir nepadaryt... Vakar variau į baseiną, aišku, tris parduotuves aplankiau...galvojau, gal namo važiuot, nes , bliamba, man biškį nesmagu vienai basenan eit blush2.gif bet neee, galvoju, brangioji, tada jau kapiec tau, susipyksim mirtinai biggrin.gif
Gerai, baigiu juokus, žodžiu , labai patenkinta. baseinas profesionalus, ar kaip pasakyt, penkių takų, didžiausias ant LT, kaip vadovas sako. Yra nedidelė sauna. Žodžiu, perplaukiau penkiolika kartų paprastai ir nugara krauliu, pavargau maloniai, palikau negeras emocijas ir liūdesį, grįžau geresnės nuotaikos, visi raumenukai jaučiasi, super. Maruša, jei mėgsti vandenuką, pabandyk jo terapiją...nes tada galvoji, kaip plaukt, o ne kažką kita 4u.gif
O ėjimas vienai, tai net gi privalumas, nėr su kuo pliurp, tai ir plauki pirmyn/atgal thumbup.gif

aj, dar bajeriukas- žinot, kas pridavė dar motyvo? Ogi tas vaizdas, kurį pamačiau veidrodį su maudymuku...Nekomentuosiu, smulkmenų nepasakosiu, bet kol sėdėjau su treningu, žyyymiai geresnės nuomonės apie save buvau blush2.gif unsure.gif rolleyes.gif

MO, įdomus straipsnis tikrai. Vėl gi paneigia ilgų ir alinančių treniruočių 'naudą'. Pamenu, kaip virš valandos varydavom kardio, tada ant kilimėlio, grįždavau violetinė. Manau, tai nėra gerai, čia alinimasis, o ne sportas ax.gif

Mandy, tik streso apturėjai, o ne šventės....na, taip būna gyvenime ... pammenu, mb močiutė mirė prieš pat mano gimtadienį , jubiliejuką net gi. Tai visa šventė nuplaukė, o turėjo būti graži ir linksma, na, bet nepasirinksi tokių dalykų ir nesuplanuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 25, 10:13)
Sveikutės,
baseinas profesionalus, ar kaip pasakyt, penkių takų, didžiausias ant LT, kaip vadovas sako.

aj, dar bajeriukas- žinot, kas pridavė dar motyvo? Ogi tas vaizdas, kurį pamačiau veidrodį su maudymuku...Nekomentuosiu, smulkmenų nepasakosiu, bet kol sėdėjau su treningu, žyyymiai geresnės nuomonės apie save buvau  blush2.gif  unsure.gif  rolleyes.gif

MO, įdomus straipsnis tikrai. Vėl gi paneigia ilgų ir alinančių treniruočių 'naudą'. Pamenu, kaip virš valandos varydavom kardio, tada ant kilimėlio, grįždavau violetinė. Manau, tai nėra gerai, čia alinimasis, o ne sportas  ax.gif

super,šaunuolė,gerai išsikrovei 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Dabar mąstau,kuris čia baseinas? g.gif
Aš esu vandens manjakė,galėčiau mirkt,plaukiot,gyvent,miegot vandeny lotuliukas.gif wub.gif
O koks tas vaizdas? lotuliukas.gif Netikiu,kad blogas 4u.gif O albumuke pasirodyt nenori?
Dėl treniruočių drinks_cheers.gif Aš pati trenerio klausiau,ar galima ilgesnės treniruotės,kažkaip nuolatinis energijos perteklius pas mane(tik ne šiuo periodu),kaip sprandžinos įstatytos,o jis sakė,neverta,nėra reikalo. Jis teisus.... Reikiarasti kitų būdų išsikrauti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 25, 12:21)
super,šaunuolė,gerai išsikrovei  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
Dabar mąstau,kuris čia baseinas?  g.gif
Aš esu vandens manjakė,galėčiau mirkt,plaukiot,gyvent,miegot vandeny   lotuliukas.gif wub.gif
O koks tas vaizdas?  lotuliukas.gif Netikiu,kad blogas  4u.gif O albumuke pasirodyt nenori?
Dėl treniruočių  drinks_cheers.gif Aš pati trenerio klausiau,ar galima ilgesnės treniruotės,kažkaip nuolatinis energijos perteklius pas mane(tik ne šiuo periodu),kaip sprandžinos įstatytos,o jis sakė,neverta,nėra reikalo. Jis teisus.... Reikiarasti kitų būdų išsikrauti  hihihi.gif

Mastaičių baseinas 4u.gif
Man vanduo irgi labai patinka, todėl ir gaudžiau kaifą biggrin.gif
Albumuke tai, ne, nenoriu. Aplamai galvoju, kad per daug viešinuosi čia (ne šitoje temoje, bet apskritai)...Bet, jei smalsu, prašom pas mane i fb ir pamatysi visais rakursais lotuliukas.gif
Pavyd-iu energijos, nes iš prigimties tokia nesu, žemas spaudimas pas mane, labiau nei derėtų, todėl biškį 'priplaukus' tokia esu blush2.gif
Tai vat , aš irgi manau, kad geriau gal pasirinkti iki pusvalandžio treniruote man, tebunie, nelabai intensyvią, su kamuoliu , gumom, ar pan. Nes valandinės bijau, valios nėr... Gal vistiek geriau nei nieko? Ar ta pusvalandinę su kamuoliu tolygi sėdėjimui ant sofutės g.gif g.gif g.gif ??? Noriu atsakymo labai labai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 25 vasario 2012 - 10:40
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 24, 22:50)
oh baisu, kai salia tai nutinka..atrodo manes niekada tai nelies... o bac ir buna.... jaunas zmogus?
mityba svarbu vyresniam darantis...grizus namo mama primokau kazka keisti, kazka kitaip daryt, nors ir taip valgo netradiciskai taukuota ta maista, bet yra kur galima del sveikatos pakeist... tevo neperkalbesi, nepaaiskinsi, kas do daiktas centimetras lajaus ant sriubos ir visur kitur.... nors pats puikiai mate, kokios tai pasekmes, kai net bulves taukuose verdamos... skaudzios pasekmes..

Labuka,
jo, baisiai būna... Su mano tėvukais viskas ok, skaito sudėtis, skaito vaistų kontraindikacijas, svarsto ką ir kaip daryti, sportuoja ir tai juk ne jaunyn, o uošviai mano jaunesni gerokai už mano tėvukus ir baisus vaizdas. Ypač uošvienė. Ligų ligelių maišas, viskas ant uošvio galvos, bet ir tas jau ima byrėti, astmininkas, širdį jau suspaudžia, dūsta. O ėda nesveikai, tiesiog nebegali pasakyti, kad valgo unsure.gif Prieš kurį laiką buvo keptais kiaušiniais apsinuodijęs, bet ne patys kiaušai blogi, o jis alkanas po darbo nenormaliai jų pririjo doh.gif ir dar su kažkuo matyt sumaišė. Žodžiu, baisu taip galvoti ar kalbėti, bet rankos svyra ir kai žmonės su savimi nieko nedaro, jokių dietų, sportų ar pan., tai baisu pagalvoti apie jų greičiausiai neišvengiamą priežiūrą, kai pasiligos. O pikta kaip, kad patys iš esmės labai kalti doh.gif Ai, geriau negalvoti ir tikėtis, kad lengvai dievulis paims... MB tik vargšas, jis jau juos ir kaire ranka peržegnoja, ir vėl jam gaila, gi tėvai... O tokie užsispyrę, abu raguoti pagal ženklus, nu tai baisu baisu.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 25, 10:39)
Mastaičių baseinas  4u.gif
Pavyd-iu energijos, nes iš prigimties tokia nesu, žemas spaudimas pas mane, labiau nei derėtų, todėl biškį 'priplaukus' tokia esu  blush2.gif
Tai vat , aš irgi manau, kad geriau gal pasirinkti iki pusvalandžio treniruote man, tebunie, nelabai intensyvią, su kamuoliu , gumom, ar pan. Nes valandinės bijau, valios nėr... Gal vistiek geriau nei nieko? Ar ta pusvalandinę su kamuoliu tolygi sėdėjimui ant sofutės  g.gif  g.gif  g.gif ??? Noriu atsakymo labai labai... 4u.gif

Hm,nesu girdėjusi tokio blush2.gif
Dėl spaudimo,mano kaip tik aukštas,būna bangom, ir 160/110,dabar geriu vaistus sureguliavimui,tai mama sakė,kad visi "spaudimininkai" būna karštakošiai lotuliukas.gif
Hm,nelabai supratau,klausi,kokią treniruotę pasirinkti? Šiaip nebijok tos valandinės treniruotės,kai darai įvairius pratimus su keliais priėjimais,laikas neprailgsta 4u.gif Nebent nori rinktis kažką iš pirmame psl.esančių nuorodų? Aš pvz. už 45-50 min.treniruotę,nes tik po 20-30 min.pradeda degti riebaliukai,bet nežinau,kaip atrodai,gal tau to nereik g.gif
O koks tavo FB? Aš kaip ir turiu ten profilį,kaip ir neturiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 25, 11:56)
rankos svyra ir kai žmonės su savimi nieko nedaro, jokių dietų, sportų ar pan., tai baisu pagalvoti apie jų greičiausiai neišvengiamą priežiūrą, kai pasiligos.

tikrai labai baisu ir liūdna.... verysad.gif Žmonės nesirūpina savimi,o paskui galvoja,iš kur visokios ligos kimba,bet baisausia,kaip tu sakei,kad nepamąsto ir apie artimuosius,kuriems reiks prižiūrėti doh.gif Atrodo,tokia jau žmogaus pareiga,rūpintis tėvais/artimaisiais,bet juk galima to išvengti,bent jau atitolinti,nes tai labai,labai sunki našta artimiesiems, kokie bebūtų santykiai....
Atsakyti
MO, man kaip tik tokiu tren.labai reik:) tik kartais del laiko ar tingumo rinkciausi trumpesne... Bet, ko gero, is to maza naudos bus... Ok, supratau, nebesuksiu niekam galvos, rinksiuos ilgesnes 4u.gif
tuoj az brukstelsiu smile.gif
baseinas smile.gif
Atsakyti
Aš ir prisidedu prie namuose sportuojančių thumbup.gif jau antra diena palengva pradėjau sportuoti, norisi iki vasaros sustiprėti, sulieknėti, nes nemalonu , kad iš draugių esu stambiausia ir nesportiškiausia verysad.gif

kadangi motyvacijos trūko emiausi šiokių tokių sukčiavimų biggrin.gif android market susiradau hipnozės įrašą "motivation to exercise" prieš klausant planavau pradėti nuo kovo 1, bet po pirmo karto jau kitą rytą nusprendžiau nelaukti biggrin.gif gal kam irgi padės pradėti ax.gif programėlė beje yra nemokama.
Atsakyti