Laba diena,
Labai AČIŪ visiems ir visoms už palaikymą ir
- man to labai reikėjo. O Gytį ir Vicious Vici reikės nusisamdyti asmeniniais psichoterapeutais
Braške, laikykis, davai prašom abi MO, kad ji mums per skype tą knygą persiųstų, turiu omeny Ch. Fairburn Overcoming Binge Eating lietuvišką variantą. Jau žadėjau užsisakyt originalą. Kiek domėjausi internete, labai veiksmingi patarimai.
Na, o aš imuosi po truputį veiksmų, rašau mitybos dienoraštį, parodysiu VSC psichiatrui, bandysiu kiek kitaip susidėliot dienotvarkę, kad liktų laiko pakankamam miegui, bandysiu orientuotis į 7 val., jei pavyks, bet turi pavykti.
Sversiuos dukart per mėnesį, pirmą ir penkioliktą mėnesio dieną, tad mane išbraukit iš lentelės kol kas, nenoriu užsiciklint ant tų skaičių.
Dar klausimukas toms, kurios sportuojat pagal 10 minute trainer su Tony, ar pirkot ten tas gumas prikabinamas, kur pirkot, ar jų reikia? Nenoriu pinigų išmetinėt papildomai įrangai. Kaip pačios treniruotės, ar efektyvios? Aš tai jaučiu su teta Jillian kurį laiką padraugausiu, Chalene man per švelnoko būdo