QUOTE(MO @ 2012 02 23, 23:03)
Brashke77,žiūrau,netoli manęs gyveni,prašom į svečius bet kada,atseikėsim viena kitai rykščių,nes ir aš jų oi užsitarnavus
Man vangumas niekaip nepraeina,valgai ar nevalgai,geri ar negeri,vis silpna,ant miego traukia,galvoju,gal čia kokių vitaminų pagėrus
Kaip smagu skaityti tiek padrąsinančių postų,ne tik marušą,bet ir visas kitas,kurioms kyla panašių problemų labai smagu čia bendrauti
Man vangumas niekaip nepraeina,valgai ar nevalgai,geri ar negeri,vis silpna,ant miego traukia,galvoju,gal čia kokių vitaminų pagėrus
Kaip smagu skaityti tiek padrąsinančių postų,ne tik marušą,bet ir visas kitas,kurioms kyla panašių problemų labai smagu čia bendrauti
jo? O kur Tu gyveni? kurioj vietoj? Butu fainaaa
va va- vangumas mane labiau pjauna nei bet kas kitas, kaip ir sakai, miegot...jegu nera... Manau, cia taip link pavasario, reik prakenteti ta laika kazkaip. tik as zinau, kad pasvietus saulutei, vel save esiu, kad mazkai stengiaus Reik kazka daryt ir DABAR
manau, kad draugus nelaimeje pazinsi, kad ir koks banalus sis posakis, bet taiklesnio nerandu