Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

QUOTE(brashke77 @ 2012 02 22, 10:57)
Sveikutes!
Kiek matau visur, tai pratimu pratimas, panaceja tiesiog - itupstai. Visur jie, visiems kunu tipams.. O as ju nekenciuuuu  biggrin.gif !!! Kodel taip yra, kad patys nepatogiausi, nemylimiausi pratimai- veiksmingiausi? Cia retorinis klausimas  ax.gif

taip jau visada yra biggrin.gif

QUOTE(Taniu @ 2012 02 22, 12:15)
Sveikos visos sportuojancios namie smile.gif
As jungiuosi prie jusu. Pradejau pratimus pagal JM 30 shred. Idomi nuomone tu kurios juos dare. Kokie buvo tikslai ir kokie rezultatai? Mano tikslas numesti svorio. Tikiuosi bent jau 5kg per men. Ar realu?
Video yra 3 lygiai. Tai as suprantu, kad vienas lygis daromas 10 dienu, o poto pereinama prie kito. Kaip jus daret?
Ar be sito video gal dar kokius pratimus daret? Pvz, as papildomai padarau dar kelis pratimus sedmenims.

sveika 4u.gif
be mityšbos sureguliavimo nieko nebus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
aš kaip pradedančioji tai pradėjau nuo Zuzanos workout for absolute beginners, bet buvo penkios dalys, o dabar paskutines dvi ištrynė... Gal kuri turite? Man tai kol kas pilnai užteko... Ar kokį visai beginners nuorodėlę mestelėtumėte?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš vakar pradėjau JM 2 lygį ir visad matau kad dar reiktų papildomai pilvo presui, bet dažniausiai pavakare vos tas 25 min ištaikau pasportuot ir daugiau niekaip schmoll.gif o pilvas po 2 nėštumų... unsure.gif turbūt sportas mano atveju nelabai padės verysad.gif Kitoms žiūriu normaliai atsigauna oda, o pas mane matyt nepakankamai elastinga verysad.gif

Taniu pas mane situacija panaši, tik aš užsibrėžiau po 2kg per mėnesį nuo gruodžio mėn., kol kas išėjo po 3kg per mėnesį, bet šį mėnesį turbūt bus tvirti 2 kg numesti bigsmile.gif 5kg manau realu kaip ir visos sakė labai sureguliavus mitybą rolleyes.gif

Atsakyti
Laba merginos,sveikos naujokes mirksiukas.gif
Ale vakar be sportu likau, zydukai uzgriuvo...blynu privalgiau, tai jau nebesinorejo laukt kol blynai susivirskins blush2.gif
Na siandien jau po sportu thumbup.gif vietoj dvieju paskaitu varem i fitness centra( sakiau jau kad yra mano mokykloj) tai visa klase 25 stukai, kad pavarem showoff.gif as kaip ir niekada nesu naudojus treniruokliu, tai smagu buvo isbandyt, cross traineri, begimo takeli, dar ten begale treniruokliu nugarai, presui ir dar velnias zino kam blink.gif dar prie to pacio pasisveriau ant svarstykliu, nes nuo sausio 2 nesu sverusis tongue.gif taigi sveriu 50kg( pries kaledas sveriau 48kg, bet dabar man mm, tai ekstra dasideda+ dar viduri dienos sveriausi)ai ka cia teisinuos, esu patenkinta svoriu, pagal ugi liuks smile.gif taigi dar suzinojau, kad is viso savo kune turiu 7,6 kg riebalu, o riebalu procentas yra lygiai 15%.Cia ant tu svarstykliu viska rode.BMI 21,7.Blyn dar tam lapuke yra parasyta kazkas sveria 42,6 kg( gal raumenys?) ir 31 kg( gal kaulai su organais, blyn nezinau, pamirsau pasiimti ta lapuka, kur reikia paziuret, kas yra kas) tai va, pagal ta lapuka turiu per mazai riebalu blink.gif na man tai netrukdo, bet klasej buvau apkalbeta itariu, cionykstem merginos storos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 22, 15:35)
Laba merginos,sveikos naujokes mirksiukas.gif
Ale vakar be sportu likau, zydukai uzgriuvo...blynu privalgiau, tai jau nebesinorejo laukt kol blynai susivirskins blush2.gif
Na siandien jau po sportu thumbup.gif vietoj dvieju paskaitu varem i fitness centra( sakiau jau kad yra mano mokykloj) tai visa klase 25 stukai, kad pavarem showoff.gif  as kaip ir niekada nesu naudojus  treniruokliu, tai smagu buvo isbandyt, cross traineri, begimo takeli, dar ten begale treniruokliu nugarai, presui ir dar velnias zino kam blink.gif dar prie to pacio pasisveriau ant svarstykliu, nes nuo sausio 2 nesu sverusis tongue.gif taigi sveriu 50kg( pries kaledas sveriau 48kg, bet dabar man mm, tai ekstra dasideda+ dar viduri dienos sveriausi)ai ka cia teisinuos, esu patenkinta svoriu, pagal ugi liuks smile.gif taigi dar suzinojau, kad is viso savo kune turiu 7,6 kg riebalu, o riebalu procentas yra lygiai 15%.Cia ant tu svarstykliu viska rode.BMI 21,7.Blyn dar tam lapuke yra parasyta kazkas sveria 42,6 kg( gal raumenys?) ir 31 kg( gal kaulai su organais, blyn nezinau, pamirsau pasiimti ta lapuka, kur reikia paziuret, kas yra kas) tai va, pagal ta lapuka turiu per mazai riebalu blink.gif  na man tai netrukdo, bet klasej buvau apkalbeta itariu, cionykstem merginos storos blink.gif

wow tik tiek sveri? lendu i albumiuka pasiziuret i tave:) nu neatrodei sliekas, labai nromalaii atrodei, bet kad tik tiek sverti ir tuo labiau kai sakai esi vyresne plius turi vaikiuka/vaikiuke biggrin.gif liuksumelis smile.gif leisk paklausk, bet gal tavo toks svoris visada daumaz ir budavo, tik dabar kai sportini raumenuku kune daugeja? o ugis koks.... na jei koks 1,64 ir tiek sveri,...tai pagal save matau, kad jei tiek sverciau buciau griautis..o ir mano leskos nesunaikinamos biggrin.gif o i anoreksija neipulciau niekaip, nu valgyt man patinka biggrin.gif
tos svarstykles fainai, bet jom nelabai pasitikiu... siaip ismegint paciai suzinot visus tokius duomenis butu idomu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 22, 17:23)
wow tik tiek sveri? lendu i albumiuka pasiziuret i tave:) nu neatrodei sliekas, labai nromalaii atrodei, bet kad tik tiek sverti ir tuo labiau kai sakai esi vyresne plius turi vaikiuka/vaikiuke biggrin.gif liuksumelis smile.gif leisk paklausk, bet gal tavo toks svoris visada daumaz ir budavo, tik dabar kai sportini raumenuku kune daugeja?  o ugis koks.... na jei koks 1,64 ir tiek sveri,...tai pagal save matau, kad jei tiek sverciau buciau griautis..o ir mano leskos nesunaikinamos biggrin.gif o i anoreksija neipulciau niekaip, nu valgyt man patinka biggrin.gif
tos svarstykles fainai, bet jom nelabai pasitikiu... siaip ismegint paciai suzinot visus tokius duomenis butu idomu... smile.gif

na gi rasiau kad esu miniatiurine, tik 152cm doh.gif gedijuos savo ugio, taip nesinori jo minet doh.gif Na gi rasiau pagal ugi, BMI taigi normalus svoris smile.gif
normaliai sverdavau 45-47 kg, bet pries du metus sveriau 57, 10 kg buvau priaugusi, butent del to pradejau sportoti, per mazdaug 1 metus 7 kg atsikraciau.Na raumenys daug sveria, nes tuo metu kai sveriau 45 kg ir dabar kai sveriu 50 skirtumo nematau, nes nesioju 34 dydzio drabuzius. tada tik riebalu daugiau turejau turbut g.gif
Papildyta:
beje cia ne tas testas apie kuri anksciau minejau, ten daug issamesnius tyrimus padaro, ....bet dar eiles nesulaukiau.Tai cia kad tik buvo tos svarstykles tai ir pasisveriau. Beje pagooglinau ir paaiskejo kad tie 42.6 mase be riebalu, o 31kg vanduo organizme.Blyn susidarom mes is vandens blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 22, 16:41)
na gi rasiau kad esu miniatiurine, tik 152cm doh.gif  gedijuos savo ugio, taip nesinori jo minet doh.gif Na gi rasiau pagal ugi, BMI taigi normalus svoris smile.gif
normaliai sverdavau 45-47 kg, bet pries du metus sveriau 57, 10 kg buvau priaugusi, butent del to pradejau sportoti, per mazdaug 1 metus 7 kg atsikraciau.Na raumenys daug sveria, nes tuo metu kai sveriau 45 kg ir dabar kai sveriu 50 skirtumo nematau, nes nesioju 34 dydzio drabuzius. tada tik riebalu daugiau turejau turbut g.gif
Papildyta:
beje cia ne tas testas apie kuri anksciau minejau, ten daug issamesnius tyrimus padaro, ....bet dar eiles nesulaukiau.Tai cia kad tik buvo tos svarstykles tai ir pasisveriau. Beje pagooglinau ir paaiskejo kad tie 42.6 mase be riebalu, o 31kg vanduo organizme.Blyn susidarom mes is vandens blush2.gif

nera ko gedintis ir atsiprasau, kad paklausiau 4u.gif smile.gif tai tikiu, kad apkalbu sulaukei po testo biggrin.gif cia ir aplinkoj kai dirbu esu keistuole, kad savo atsinesu maista, kad smulki esu (na mano akimis sportiska, o ne smulki...ir buna maniskis uzleptelna - o kokios leskos- na nestoros, bet sportiskai apvalios), o va pagal UK gabaritus tai esu ir perkarus tikriausiai ir apkalbama lenkiu .. biggrin.gif skotes tolerantiskos druckes smile.gif ir apskritai cia daug begiojanciu, sportuojanciu, bet va aplinkoj pati sau kolege sporte esu biggrin.gif

(as buvau 65 kazkada svorio... na kas mato foto tai tipo oi graziai apvalu ir tiek..bet kai pagurklis jau dedas ant krutines kai pasilenki man nebefaina.... ir as kriause juodai, tai viskas ant siknos dejos.... ir tada sportas atsirado po keliu metu gyvenime, ir taip jau 7 metai berods sporta myliu smile.gif)
Atsakyti
Labuka, kad čia zoory rašė apie labai mažą svorį unsure.gif "ūgis -164сm, o dabartinio svorio neturiu galimybės pasakyti. Prieš pusantro mėnesio svėriau 50kg" Nebent labai jaunutė zoory esi? Aš tiek paauglystėje svėriau, bet dabar jei tiek sverčiau unsure.gif Mirtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 22, 17:55)
nera ko gedintis ir atsiprasau, kad paklausiau  4u.gif smile.gif tai tikiu, kad apkalbu sulaukei po testo biggrin.gif cia ir aplinkoj kai dirbu esu keistuole, kad savo atsinesu maista, kad smulki esu (na mano akimis sportiska, o ne smulki...ir buna maniskis uzleptelna - o kokios leskos- na nestoros, bet sportiskai apvalios), o va pagal UK gabaritus tai esu ir perkarus tikriausiai ir apkalbama lenkiu .. biggrin.gif skotes tolerantiskos druckes smile.gif  ir apskritai cia daug begiojanciu, sportuojanciu, bet va aplinkoj pati sau kolege sporte esu biggrin.gif

(as buvau 65 kazkada svorio... na kas mato foto tai tipo oi graziai apvalu ir tiek..bet kai pagurklis jau dedas ant krutines kai pasilenki man nebefaina.... ir as kriause juodai, tai viskas ant siknos dejos.... ir tada sportas atsirado po keliu metu gyvenime, ir taip jau 7 metai berods sporta myliu smile.gif)

na jo, kai parasai nedideli svori ir ugio nera, sunku suprast smile.gif maniskes leskos irgi ne is plonuju, bet pagalvojus, mano ugis mazas ir tos kojytes trumpos, tai mano apatine dalis irgi problematiska blink.gif bet nepasakyciau kad esu kriauses formos, nes peciai vos jau ne platesni uz rura g.gif g.gif g.gif
7 metai?!!!oho... na saunuole wub.gif as tai gailiuosi, kad tik sporta dabar atradau...bet seniau nebuvo poreikio, nes valgydavau kaip tankas ir svorio visai nepriaugdavau,turejau nezmoniskai greita medziagu apykaita. cia su amzium viskas pasikeite doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 22, 17:01)
Labuka, kad čia zoory rašė apie labai mažą svorį unsure.gif "ūgis -164сm, o dabartinio svorio neturiu galimybės pasakyti. Prieš pusantro mėnesio svėriau 50kg" Nebent labai jaunutė zoory esi? Aš tiek paauglystėje svėriau, bet dabar jei tiek sverčiau unsure.gif Mirtis unsure.gif

su sao 1,64 jei ir sverciau 50 tai buciau giltine... veidas is vis butu kaulai oda aptempti... biggrin.gif
jei yra toks svoris, ir problemines vietos, vadinas ne svori mesti reikia, o sportuoti, kad problemines vietos taisytusi. meskit salin ta svori is galvos, jei esat be nutukimo laipsniu. tada tie svoriai reikalingi sekti... o dabar yra problemines zonos, bet ne blogas svoris...
Atsakyti
po treniruotes ikaliau siandien pasigaminus sita dalykeli (uzmaciau bodybuilding.com bloge pas vyrukus biggrin.gif) super buvo smile.gif
http://keistaipapras...reniruotes.html
Atsakyti
Na neatrodau kaip giltinė biggrin.gif Mano KMI normalus , ne per mažas smile.gif niekada nenorėjau mažiau sverti, tiesiog norisi tvirtesnio kūno.
Atsakyti