Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 02 20, 00:00)
As irgi nesuprantu, tuo labiau, kad is Vilniaus i Paryziu ir Wizzair prades skraidyti. Man, aisku, geriau Vilnius, ne Kaunas. Bet kam vienodos kryptys is to pacio miesto. Galejo ta Paryziu Kaunui palikti, o Vilniui koki kita miesta duoti vietoj Paryziaus, i Paryziu ir su Wizzair galesim nuskristi biggrin.gif

Versle tai vadinama konkurencija
Atsakyti
pritariu. daug geru 'laiku' nuplauke i vilniu. man tai kaunas tinkamiausias wink.gif
Atsakyti
niu, zinikit, kuo daugiau skaitau, tuo man neaiskiau g.gif jei as uzsisakau bilieta, pvz., uz 600lt (3asm. su bagazu), tai man dar prisides papildomu mokesciu??? t.y. uz kortele (tas pats, jei moku per sas.?) ar dar kazin ka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 02 20, 15:16)
niu, zinikit, kuo daugiau skaitau, tuo man neaiskiau g.gif  jei as uzsisakau bilieta, pvz., uz 600lt (3asm. su bagazu), tai man dar prisides papildomu mokesciu??? t.y. uz kortele (tas pats, jei moku per sas.?) ar dar kazin ka?  blink.gif

tai suveskit i sistema laikus, datas, salis, tada pasirinkit geriausia varianta ir jums ismes suma, plius dar bus korteles mokestis. daugiau - nebus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 20, 15:20)
tai suveskit i sistema laikus, datas, salis, tada pasirinkit geriausia varianta ir jums ismes suma, plius dar bus korteles mokestis. daugiau - nebus.

o korteles mokestis yra...? blush2.gif
Atsakyti
gerai zmones patarineja. viska suvedi, pamatai galutinius skaicius, tik pabaigoj neperki, o spaudi cancel. juolab, galutiniam skaiciu ivertinimui pakaks pasirinkt mokejimo korteles rushi ir tiek, nevedant visos likusios info.
tad maziau skaityt, daugiau daryt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 19, 23:37)
garsiai šaukti čia

einu parekauti i FB smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 19, 11:29)
Tai reikės dar kartą registruotis?  g.gif

Reikės į atgalinį skrydį. 4u.gif
Atsakyti
o sakykit, jeigu prie rankinio bagazo turesiu maza rankine (na tokia su ilga rankena per peti permesta), kuri svers kelis simtus gramu, idomu praleis ar kartu svert reik?
Atsakyti
o galima kaip nors Insurance, pazymeti, kad nereikia?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 02 19, 15:57)
O aš kaip vilnietė, tik apsidžiaugiau  biggrin.gif

na asmeniskai aisku geriau, tik is vno mokesciai didesni nei is kauno.. antra - zmones vaziuoja skrydziams is visos lietuvos.. paskaiciavus atstumus tai iki kauno daug kam maziau km tenka sukarti nei iki vilniaus.. nesuprantu,kodel negali palikti tu skrydziu ir kaune ir vilniuje, juk pilni lektuvai ir ten ir ten.. nieko atkels atgal, vilniaus oro uostas uzdus ir vel grazins i kauna smile.gif plotai ne tie vilniuje tokiems srautams...

Malta jega, buvau karta darbo reikalais, labai patiko, rekomenduoju bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uopliuke @ 2012 02 21, 15:36)
o galima kaip nors Insurance, pazymeti, kad nereikia?

atidziai skaityk, yra eilute No insurance required = kazkas panasaus i tai.. as niekada neimu draudimo..
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 10:34)
Versle tai vadinama konkurencija

bet siek tiek nelogiska ta konkurencija..
Atsakyti
nerandu niekaip kur g.gif
Atsakyti