Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Jofky @ 2012 02 19, 10:45)
Aš tokio termino išvis neprisimenu ar buvo  blush2.gif

Siaip tai be reikalo skubi su tuo check-in ax.gif pasakyta, kad ne anksciau nei 14 dienu, tai sedi ir lauki reikiamos dienos
Mano skurdzios anglu kalbos zinios sako, kad outbound yra isvykstamasis, o inbound - griztamasis skrydziai. Tai, jeigu inbound nebuvo, tai ir neuzregistravo grizimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 19, 11:53)
Siaip tai be reikalo skubi su tuo check-in  ax.gif pasakyta, kad ne anksciau nei 14 dienu, tai sedi ir lauki reikiamos dienos
Mano skurdzios anglu kalbos zinios sako, kad outbound yra isvykstamasis, o inbound - griztamasis skrydziai. Tai, jeigu inbound nebuvo, tai ir neuzregistravo grizimui  g.gif

Už lango lietus, tv nieko įdomaus nerodo, neturiu ką veikt, tai ir sugalvojau pažaist su check-in biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labutis,

Kas zino, kodel neduoda skrydziu is Kauno i Paryziu balandzio pabaigai? ar dar neskelbiami tvarkarasciai, del to? Noriu vel skristi i paryziu gale balandzio savaitgaliui ilgesniam, bet kad nieko nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 02 19, 14:05)
Kas zino, kodel neduoda skrydziu is Kauno i Paryziu balandzio pabaigai?

Nes pakeite skrydzius is Kaunas-Paryzius, i Vilnius-Paryzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 19 vasario 2012 - 14:42
QUOTE(-Jzh- @ 2012 02 19, 15:32)
Nes pakeite skrydzius is Kaunas-Paryzius, i Vilnius-Paryzius.

o velnias, kokia nesamone... pilni skrydziai buvo... doh.gif

aisku, is kauno bus nauju skrydziu, bet paryziu galejo gi palikti.. nesuprantu as tu ju marketingistu niekaip..
Atsakyti
O aš kaip vilnietė, tik apsidžiaugiau biggrin.gif
Atsakyti
Hehe, greičiau jau keistų visus tuos Rodus Maljorkas čionais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 18, 18:30)
taip. nuskaiciuoja uz kiekviena zmogu pagal korteles rushi. yra zmoniu cia, kurie padeda to mokescio ishvengt, naudodami mastercard prepaid ar ryanair korteles.

oho, mane domina, kur cia ieskoti tokios paslaugos?
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 02 19, 22:04)
oho, mane domina, kur cia ieskoti tokios paslaugos?

garsiai šaukti čia, arba http://www.facebook....mokesciu?ref=ts

tik, teisybės dėlei reikia pasakyt, kad kelionė vistiek brangsta apie 10%, nes jiems kainuoja tokia kortele atiskaitinėt. jei bilietas brangus, neapsimoka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 20, 00:37)
garsiai šaukti čia, arba http://www.facebook....mokesciu?ref=ts

tik, teisybės dėlei reikia pasakyt, kad kelionė vistiek brangsta apie 10%, nes jiems kainuoja tokia kortele atiskaitinėt. jei bilietas brangus, neapsimoka wink.gif

tai rei brangsta 10 proc , tai visiškai neapsimoka.... Nes jei bilietas 400 ltl ,tai pridėjus tuos 10 proc kainuoja tiek pat kiek su paprasta kortele...
Atsakyti
manau, reiketu dometis individualiai, tada butu aishkiau, kas kiek ir po kiek
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 02 19, 15:54)
aisku, is kauno bus nauju skrydziu, bet paryziu galejo gi palikti.. nesuprantu as tu ju marketingistu niekaip..

As irgi nesuprantu, tuo labiau, kad is Vilniaus i Paryziu ir Wizzair prades skraidyti. Man, aisku, geriau Vilnius, ne Kaunas. Bet kam vienodos kryptys is to pacio miesto. Galejo ta Paryziu Kaunui palikti, o Vilniui koki kita miesta duoti vietoj Paryziaus, i Paryziu ir su Wizzair galesim nuskristi biggrin.gif
Atsakyti