Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

neščiaus tuščią vaiko butelį ir vandens buteliuką atskirai. taip saugiausia, patogiausia.
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 03 28, 10:46)
drinks_cheers.gif  is to priority praktiskai nera naudos  schmoll.gif  Maciau kaip kiti iki lektuvo bega ir aplenkia priesais stovejusius su mazais vaikais  doh.gif  Siaip Kauno oro uoste sakyciau darbuotojai lb palankiai ziuri i mazus vaikus, kiek mum teko skristi mus su dukra visada praleisdavo i prieki, nors priority neturedavom  ax.gif

na kiek man teko skristi, tai visada pirma leidzia eiti eile su priority, o veliau leidzia eiti kitus.. bet kuriuo atveju jei ir aplenks beeinant i lektuva, tai bus vienetai, o ne visas tuzinas zmoniu.. as sakyciau imti priority ir nesukti sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 03 28, 15:12)
Ateik,nu ko tu bereikalo panikuoji.Paprasciausiai atsistokit i eile vieni is pirmuju,ar mazdaug per vidury eiles.Tikrai kai ilipsit i lektuva rasit daug laisvu vietu.Is patirties kalbu,daznai skraidom.Ar viena skrendu,ar su vaikais,einu kai tik pradeda darytis eile.O tu skrendi su mazais vaikais,tai tavo vietoj net iskart eile neiciau stot,ateiciau paskui i pati prieki.Su mazais vaikais pirmenybe.Niekad nemaciau kad kas nors pyktu,kai mama su vaikais i prieki atsistoja.

Tai dėl to ir panikuoju, kad viena be kito suaugusio kartu skrist turėsiu. doh.gif Dvyniai mažieji mano skridę, kai jiem metukai buvo, nieko nepamena, tai dar bijau ir nesugaudyt visų. blush2.gif A, verčiau dabar papanikuot ir viską išsiaiškint, nei po to bėdos turėt. 4u.gif
O tas prioritetinis visiem penkiem ne tiek mažai gaunasi... Viena penkis vaikus auginu, kiekvienas litas mano pačios tik uždirbamas, nori nenori turiu skaičiuoti ir net labai... verysad.gif Jei tikrai duotų naudos, aišku imčiau, bet va čia kitokių atsiliepimų girdžiu... g.gif

Ačiū jum visom už patarimus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 28, 16:27)
Tai dėl to ir panikuoju, kad viena be kito suaugusio kartu skrist turėsiu.  doh.gif Dvyniai mažieji mano skridę, kai jiem metukai buvo, nieko nepamena, tai dar bijau ir nesugaudyt visų.  blush2.gif A, verčiau dabar papanikuot ir viską išsiaiškint, nei po to bėdos turėt.  4u.gif
O tas prioritetinis visiem penkiem ne tiek mažai gaunasi... Viena penkis vaikus auginu, kiekvienas litas mano pačios tik uždirbamas, nori nenori turiu skaičiuoti ir net labai...  verysad.gif Jei tikrai duotų naudos, aišku imčiau, bet va čia kitokių atsiliepimų girdžiu...  g.gif

Ačiū jum visom už patarimus.  wub.gif

pabandykit paskaiciuoti kiek kainuotu visiems kartu skristi prioritetiniu su ryanair... po to paziurekit kiek jums kainuotu bilietai kitomis avia linijomis, as visada perku per www.avia.lt

paziurekit kas labiau finansiskai apsimoka 4u.gif
Atsakyti
Ateik-o kokios amziaus dvyniai,jei iki 2metu tai negerai.
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 03 28, 16:27)
Tai dėl to ir panikuoju, kad viena be kito suaugusio kartu skrist turėsiu.  doh.gif Dvyniai mažieji mano skridę, kai jiem metukai buvo, nieko nepamena, tai dar bijau ir nesugaudyt visų.  blush2.gif A, verčiau dabar papanikuot ir viską išsiaiškint, nei po to bėdos turėt.  4u.gif
O tas prioritetinis visiem penkiem ne tiek mažai gaunasi... Viena penkis vaikus auginu, kiekvienas litas mano pačios tik uždirbamas, nori nenori turiu skaičiuoti ir net labai...  verysad.gif Jei tikrai duotų naudos, aišku imčiau, bet va čia kitokių atsiliepimų girdžiu...  g.gif

Ačiū jum visom už patarimus.  wub.gif

As neimciau, geriau oro uoste paprasyciau kokios poros ar seimos jums pagelbeti ir uzimti vietas ar kartu su jusu pradinuku pirmiems skubeti link vietu. Pilna draugisku zmoniu, kurie tikrai jums pades, blogiausiu atveju paprasysite pasikeisti, daug zmoniu skrenda po viena...Mes tai kai skridom pernai, tai vieni pirmuju nuskubejom prie lektuvo, nors prie vartu stovejome link galo...
Atsakyti
Ką padaryti, kad perkant ryanair bilietus skaičiuotų palankiausu kursu, nes tos lentėlės, kur more info, jau nebėra, ką tik pirkau bilietus.
Atsakyti
Nu žinot, jei pinigai svarbu, auginate vaikus viena, tai tikrai kad neimkit priority, o atvykusi budėkite prie įėjimo vartų ir eikite be eilės, su žodžiu atsiprašau, ir visu būriu vaikų.

visų pirma, žmonės nežino, ar bilietas pas jus su priority, ar ne, antra, tikrai supras mamą su tiek vaikų vieną.

kita vertus, autubusiuke, jei toks veš, stovėkite prie pat išėjimo (geriau priekyje prie vairuotojo), tad ir išlipsite greičiau.

antra, tik įlipusi, jei būsite jau kažkur per vidurį, stiuardesei pasakykite, kad jūs viena su tiek vaikų, kad padėtų surast vietas - tikrai padės. tikiuosi angliškai šnekate, nes Ryanair stiurtai dažnai nekalba lietuviškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 28 kovo 2012 - 16:16
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 28, 17:14)
Nu žinot, jei pinigai svarbu, auginate vaikus viena, tai tikrai kad neimkit priority, o atvykusi budėkite prie įėjimo vartų ir eikite be eilės, su žodžiu atsiprašau, ir visu būriu vaikų.

visų pirma, žmonės nežino, ar bilietas pas jus su priority, ar ne, antra, tikrai supras mamą su tiek vaikų vieną.

kita vertus, autubusiuke, jei toks veš, stovėkite prie pat išėjimo (geriau priekyje prie vairuotojo), tad ir išlipsite greičiau.

antra, tik įlipusi, jei būsite jau kažkur per vidurį, stiuardesei pasakykite, kad jūs viena su tiek vaikų, kad padėtų surast vietas - tikrai padės. tikiuosi angliškai šnekate, nes Ryanair stiurtai dažnai nekalba lietuviškai

drinks_cheers.gif as tikrai nepirkciau priority, nes tai irgi negarantuoja pirmo ilipimo schmoll.gif O darbuotojos nemanau, kad neatsizvelgtu ir nepraleistu taip prie paciu pimuju, o jei ir nepamatytu, eikit i prieki, juk viena su 4 vaikais mazais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 28, 17:14)

nes Ryanair stiurtai dažnai nekalba lietuviškai

Žmonės žino kas priority, nes juos surenka iš minios ir pirmiau tikrina, bei praleidžia iki sekančių užrakintų durų, geresnė situacija jeigu laipinama per rankovę, tada priority tikrai veiksminga 4u.gif
Lietuviškai tikrai jos nekalba 4u.gif
Atsakyti
o va man mamos, lipancios per kitu galvas tipo va ash su vaikais, nepatinka. nagi ne pasaulio bambos esat. cia be pykcio, bet reik nepamirsht ir apie kitus keleivius, kurie juk irgi skrenda. o kai tokiu mamu atvaro keletas, ir vaikai pradeda daryt ka nori, tai buna totalus koshmarus. tad prashymas, galvojant apie save, nepamirshkit kitu. ir dar. neturint priority, su vaikais reiketu eiti po to, kai priority bus suleista. cia ish tos pacios serijos. atsibosta man tom stiuardesem pirshtu baksnot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 28, 18:59)
o va man mamos, lipancios per kitu galvas tipo va ash su vaikais, nepatinka. nagi ne pasaulio bambos esat. cia be pykcio, bet reik nepamirsht ir apie kitus keleivius, kurie juk irgi skrenda. o kai tokiu mamu atvaro keletas, ir vaikai pradeda daryt ka nori, tai buna totalus koshmarus. tad prashymas, galvojant apie save, nepamirshkit kitu. ir dar. neturint priority, su vaikais reiketu eiti po to, kai priority bus suleista. cia ish tos pacios serijos. atsibosta man tom stiuardesem pirshtu baksnot smile.gif

nu taip - kai mama su 4 vaikais ilips i lektuva pirma - jus galit likt ir uzduru, ta prasme nebetilpt - juk jums svarbiau sedet prie lango - nei mamai salia vaiku rolleyes.gif
Atsakyti