Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(xde @ 2012 03 23, 18:51)
Labai painu,tai ar yra dar skraidinusių vežimuką nemokamai,kai vaikui virš 2 metų? g.gif

Taip, galima skraidinti vežimuką, kai vaikui virš 2 metukų, tikrai nepirkite kaip papildomo bagažo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 23, 16:51)
Labai painu,tai ar yra dar skraidinusių vežimuką nemokamai,kai vaikui virš 2 metų? g.gif

esu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 23, 17:51)

as ir issiaiskinau, kad nereikia moket... matyt, vyras sakydamas bilietus netaip suprato... ten apie paprasta bagaza ejo kalba, vadinasi...

Vaikai negali vežtis Ryanair registruoto/rankinio bagažo. Vis dėlto nemokamai galima gabenti vieną pilnai sulankstomą vežimėlį vienam vaikui. Kita vaikiška įranga, pvz., automobilinės/maitinimo kėdutės bei kelioninės lovelės, gali būti gabenamos papildomai, iki 20 kg /vienetui. Vaikiškai įrangai (automobilinės/maitinimo kėdutės bei kelioninės lovelės) taikomas atskiras mokestis už vienetą/skrydžiui į vieną pusę.

Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 23, 14:19)
Ar su LITCARGUS kalbėjote?
Kažin,jei vaikui virš 3 metų,ar dar galima skraidinti vežimuką nemokamai? g.gif

taip 4u.gif

QUOTE(čiuolė @ 2012 03 23, 16:54)
o del vezimuku, tai mes perkant bilieta ivedeme, nes vaikui jau virs 2m, tai reikejo susimoket... g.gif  idomu, kodel  Ugnetai pasake, kad nereikia moket. g.gif  O iki 2m. tai tikrai nemokamai. Na bet nenoriu as nieko suklaidint.

ivedem pildant bilietus,suma,kaip ir minejau nuo to nepasikeite 4u.gif nezinau..gal gavom dovanu vezimuko nuskraidinima lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 23, 13:14)
Lai moka, koks jums skirtumas  biggrin.gif 

ir ka tu veiki sm'e?! g.gif anokia paslaptis, ko mes cia visi susirinke wink.gif 4u.gif todel yra skirtumas, bent jau man, nes geriau jau keli litai i mano kishene, nei i ryanair biggrin.gif biggrin.gif cia tiems, kas $$$ pertekliu jaucia. va ir verslo plana sugalvojau- nuomosiu maxima maishiukus prie matuokliu, uz 100lt biggrin.gif biggrin.gif aishku, tada gi bus 'brangu' visiems wink.gif o va 240lt, tai 'pats tas' g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 23 kovo 2012 - 20:11
QUOTE(Ugneta @ 2012 03 23, 21:07)

ivedem pildant bilietus,suma,kaip ir minejau nuo to nepasikeite  4u.gif nezinau..gal gavom dovanu vezimuko nuskraidinima  lotuliukas.gif

4u.gif , turbut jus teisi, kazka mano vyras, matyt, nugrybavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 23, 22:13)
4u.gif , turbut jus teisi, kazka mano vyras, matyt, nugrybavo doh.gif

nemanau,kad jusu vyras "nugrybavo",kaip jus sakote smile.gif
tiesiog prisidejus mokesciams ir sumai padidejus pagalvojo,kad uz vezimuka tai pat dasidejo mokestis 4u.gif
Atsakyti
Taisyklių papildymas - mastercard prepaid jau pigiau nesigauna skrendant iš UK, Airijos, Italijos, Vokietijos ir Ispanijos .....
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 21, 15:10)
Viskas nuo krypchiu gi priklauso. Manau, i skavsta ar tampere rasit 'papigiai', tik kazin, ar reikia wink.gif O shiaip, arteja vasara- atostogu metas, geriausias laikas ryanair 'pasipinigavimui'

Taigi, i Tampere netraukia schmoll.gif
O i Roma pernai vasara visai uz kapeikas pirkau, net nezinau kiek kartu pigiau nei siemet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 23, 08:16)
Taip pat perspėjimas - RYANAIR neleidžia jokios interneto sistemoms perpardavinėti RYANAIR bilietų, taigi bet kada užsisakę šiose sistemose bilietus galite likti ant ledo. Oficialus paaiškinimas:

http://www.ryanair.c...arison-websites

Ryanair will continue to prohibit, as it always has, the re-selling of its flights in the interests of passengers, given that the cheapest fares can only be found directly on Ryanair's websites.

O kodėl likti ant ledo? Ar Jums taip buvo?

Kas moka ir gali perkasi tiesiogiai iš Ryanair puslapio ir gauna mažiausią kainą.
Yra kas nemoka, nežino, neturi kortelių, todėl gali pirkti agentūrose, mokėti grynais ar paprastu banko pavedimu, taip agentūros padaro ir check'iną, todėl ir imamas paslaugos mokestis.

Sakykite ar Jūs kiekvienam pirktumėt bilietus su savo kortele, po to vyktumėt į banką, kad įneštumėt pinigus (jei sakysim mokėjo grynais), kad padengti skirtumą, iš savo kišenės padengtumėt tarp bankinius pavedimus. O juk šių išlaidų biliete tai nesimato... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2012 03 23, 23:31)
O kodėl likti ant ledo? Ar Jums taip buvo?

Kas moka ir gali perkasi tiesiogiai iš Ryanair puslapio ir gauna mažiausią kainą.
Yra kas nemoka, nežino, neturi kortelių, todėl gali pirkti agentūrose, mokėti grynais ar paprastu banko pavedimu, taip agentūros padaro ir check'iną, todėl ir imamas paslaugos mokestis.

Sakykite ar Jūs kiekvienam pirktumėt bilietus su savo kortele, po to vyktumėt į banką, kad įneštumėt pinigus (jei sakysim mokėjo grynais), kad padengti skirtumą, iš savo kišenės padengtumėt tarp bankinius pavedimus. O juk šių išlaidų biliete tai nesimato... g.gif

Aš taip ir darau , kokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 23, 22:36)
Aš taip ir darau , kokios problemos.

Kiekvienam norinčiam galite nupirkti bilietą ir papildomai neimate nei lito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 23 kovo 2012 - 21:43