Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Zirafa09 @ 2012 03 23, 11:25)
O jums atsiunte patvirtinima, kad gavo jusu prasyma? Man jie nieko neparase, skambinau i Litcargus, sake viskas ok, lauk pinigu 30dienu.

oi ir man labai įdomu KIEK pinigų gražina, kai patys pakeičia skrydį o aš pasirenku pinigus
atsiliepkit kas žinot

man visai sukniso atostogas, skrydis buvo su persėdimu Karlsruhe Baden, o perkėlė vieną skrydį 2 dienas į priekį
o kito pasirinkimo per tas 2 dienas į LT, LV nėra

daugia nebepirksiu jungiamuju skrydžių per neaiškius miestus, geriau jau kiek brangiau per Londona, tai kai pakeis, nors bus kažkos pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2012 03 22, 10:54)
DEl vezimuku,kas dar klausete: tai informacija tokia,ka tik kalbejau su Ryanair atstovais ir jie informavo,jei vaikui jau yra 2 metukai,vistiek vezimuka galima nemokamai skraidintis,arba ji priduoti bagazo skyriuje,arba su juo vaziuoti iki pat lektuvo ir ji atiduoti stiuartams.
tai pat 2 metuku vaikui +priklauso rankinis bagazas. 4u.gif

Ar su LITCARGUS kalbėjote?
Kažin,jei vaikui virš 3 metų,ar dar galima skraidinti vežimuką nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 03 23, 10:40)

daugia nebepirksiu jungiamuju skrydžių per neaiškius miestus, geriau jau kiek brangiau per Londona, tai kai pakeis, nors bus kažkos pasirinkimas

mums per Londona buvo pakeite skrydi,vietoj 7 val tarpo gavosi 16 val tarpas.Ir pasirinkimo geresnio irgi neberadome...aisku tai ne 2 dienu tarpas doh.gif cia tai isvis doh.gif
Atsakyti
Na va, turiu realiu pvz, kai,p chebra vilniuj,garsejanciame juoda kontrole, uz rankini bagaza 240lt susimokejo. Priminkit, kiek maxima didelis maishiukas kainuoja?o iki ekologishkas?! Zmones, galvokit, o ne pinigais tashkykites. Jei spaudzia pinigine, galiu priglaust
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 03 23, 12:40)
oi ir man labai įdomu KIEK pinigų gražina, kai patys pakeičia skrydį o aš pasirenku pinigus
atsiliepkit kas žinot

man visai sukniso atostogas, skrydis buvo su persėdimu Karlsruhe Baden, o perkėlė vieną skrydį 2 dienas į priekį
o kito pasirinkimo per tas 2 dienas į LT, LV nėra

Grazina VISUS pinigus.

Jus galite nukancelinti tik viena sementa, jei grizimas jums tinka. Nesvarbu, kad jusu skrydis buvo atgalinis.
Kai ieisite i ta atsaukimo nuoroda, ten galima dau varneliu nuimti.

Mums pernai Rainiai taip reikalus sugadino, kai skrydzius i Vilniu perkele, dvi dienas butumeme prarade del to. Tai skrydi pirmyn atsaukeme ir perpirkome su Wizzair. Skrydis buvo pirktas Kaunas_Girona_Kaunas.

Todel as ir stengiuosi su Ryanair ar Wizzair pirkti tik tiesioginius skrydzius (jei situos pakoreguoja, tai dar ne taip skausminga buna). Jei jau su persedimu, tai geriau su normaliais. Arba brangiau bet per populiaresnes kryptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 23 kovo 2012 - 12:54
QUOTE(whitey @ 2012 03 23, 13:39)
Na va, turiu realiu pvz, kai,p chebra vilniuj,garsejanciame juoda kontrole, uz rankini bagaza 240lt susimokejo. Priminkit, kiek maxima didelis maishiukas kainuoja?o iki ekologishkas?! Zmones, galvokit, o ne pinigais tashkykites. Jei spaudzia pinigine, galiu priglaust

Lai moka, kos jums skirtumas biggrin.gif
Aš šį kartą važiavau su bagažu kuris pilnai atitiko visas taisykles. Buvo tokių kurie durnių ieškojo, tašės didžiulės, dar po kelis maišiukus priedo, jeigu lagaminas tai tiek prigrūstas kad labiau panašus į balioną buvo, va tie ir susimokėjo. Sakyčiau taip ir reikia 4u.gif Man keista kaip žmonės randa pinigų butent nuskristi apsipirkti šmutkių (turiu omeny konkrečiai Barselona) bet pagaili pinigų registruotam bagažui doh.gif
Beje Zilvinas75 buvo teisus, vietos rankiniam bagažui lėktuve trūko katastrofiškai doh.gif Stiuardesės kaip įmanybos juos kaišiojo į visas skyles, kaikuriuos po kėdėm pakišo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 03 23, 11:25)
O jums atsiunte patvirtinima, kad gavo jusu prasyma? Man jie nieko neparase, skambinau i Litcargus, sake viskas ok, lauk pinigu 30dienu. Gal Udrius ka pakomentuos, turi daugiau patirties? Ar nebus, taip  kad grazins dali pinigu, nes as ta pacia minute nusipirkau i Roda kitu laiku, tai jei grazins dali pinigu bus labai jau brangus man skrydis su rainiu....

negavom mes jokio atsakymo, bet jie raso, kad per 5-7d. turi grazinti, mes skambinom i rainiera LT, tai sake, kad visa suma turi grazinti. man kai buvo atsauktas skrydis del ugnikalnio, tai tikrai visa suma grazino... jei pakeistu skrydi likus maziau nei 14d tada galima net kompensacijos prasyti.
Atsakyti
o del vezimuku, tai mes perkant bilieta ivedeme, nes vaikui jau virs 2m, tai reikejo susimoket... g.gif idomu, kodel Ugnetai pasake, kad nereikia moket. g.gif O iki 2m. tai tikrai nemokamai. Na bet nenoriu as nieko suklaidint.
Atsakyti
klausimas: kokie reikalavimai, draudimai vezantis vaistus? pvz tokie kaip espumizan, mezim, KT? man reikalingi lasai akim, kaip su jais, nekils bedu, ar kazkaip reikia juos isipakuoti kaip ir visa skysta kosmetika, i sandarius maisiukus?
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2012 03 23, 16:06)
klausimas: kokie reikalavimai, draudimai vezantis vaistus? pvz tokie kaip espumizan, mezim, KT? man reikalingi lasai akim, kaip su jais, nekils bedu, ar kazkaip reikia juos isipakuoti kaip ir visa skysta kosmetika, i sandarius maisiukus?

Savo reikmėms nieko nereik, vežatės rankinuke ir visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2012 03 23, 15:06)

Tabletes galit susideti bet kur, lasai akims turi buti skysciu maiselyje.
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 23, 14:54)
o del vezimuku, tai mes perkant bilieta ivedeme, nes vaikui jau virs 2m, tai reikejo susimoket... g.gif  idomu, kodel  Ugnetai pasake, kad nereikia moket. g.gif  O iki 2m. tai tikrai nemokamai. Na bet nenoriu as nieko suklaidint.

Labai painu,tai ar yra dar skraidinusių vežimuką nemokamai,kai vaikui virš 2 metų? g.gif
Atsakyti