tas priedas prie bilieto visada prisidės taip, kaip ir rašėt. nusipirkt vienu metu du bilietus į kelias kryptis nepavyks.
Makaliaus kainos berods galutinės, bet perkant jis tikslina jas pagal galiojančias Ryanaire.
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 16, 23:58)
Pirma karta bandau bilietus pirkti per raynair
tai turiu klausyma
prie bilieto kainos dar prisideda:
kur reikia issirinkti keleivio sali, 15,50 euru ir taip kiekvienam skrendanciam, t.y. musu skris 3 ir kiekvienam po 15,50 prisideda?
ir tarkime jei skridimas su persedimu, uz kiekviena bilieta moketi reikes dar po 15,5?
tarkime is vilniaus i Bremena kiekvienam uz bilieta po 15,50
tai turiu klausyma
prie bilieto kainos dar prisideda:
kur reikia issirinkti keleivio sali, 15,50 euru ir taip kiekvienam skrendanciam, t.y. musu skris 3 ir kiekvienam po 15,50 prisideda?
ir tarkime jei skridimas su persedimu, uz kiekviena bilieta moketi reikes dar po 15,5?
tarkime is vilniaus i Bremena kiekvienam uz bilieta po 15,50
Man atrodo, kad jus kalbat apie draudima.Nes tik toje grafoje reikia rinktis sali.
Suraskite saliu sarase "dont cover me".Tada sis mokestis neprisides.
butent. ten yra draudimas. jau kalbeta anksciau, kaip jo ishvengt. ir nemanau, kad makalius gali pasiulyti pigesniu bilietu ar bent ta pacia kaina, kaip ryanair.com.
Mergaites
visu pirma,aciu labai uz atsakyma,viskas gerai,nusimete man tas draudimas,su jusu patarimu.
o dar klausimas
jei jau moki uz bilietus is kreditines korteles, bet ne is raynair kreditines korteles(maciau tokia yra) iskarto man nuskaiciuoja 160 lt.
ar taip turi buti?
ir uz kiekviena persedima taip
lauksiu atsakymo
visu pirma,aciu labai uz atsakyma,viskas gerai,nusimete man tas draudimas,su jusu patarimu.
o dar klausimas
jei jau moki uz bilietus is kreditines korteles, bet ne is raynair kreditines korteles(maciau tokia yra) iskarto man nuskaiciuoja 160 lt.
ar taip turi buti?
ir uz kiekviena persedima taip
lauksiu atsakymo
taip. nuskaiciuoja uz kiekviena zmogu pagal korteles rushi. yra zmoniu cia, kurie padeda to mokescio ishvengt, naudodami mastercard prepaid ar ryanair korteles.
QUOTE(laimutyte @ 2012 02 17, 01:58)
p.s.o jei perki bilieta pas Makaliu,tai taip suprantu ten jau nurodyta galutine kaina? be jokiu priedu?
Pas makalių bilietai yra 30 - 300 ltl brangesni jei perkant patiems.
Nors dar 3 savaitės iki skrydžio, bet jau leido užsiregistruoti. Turiu klausimą. Buvo uždėta varnelė prie "Check in for Outbound Flight", tai turėjo automatiškai užregistruotį algaliniam skrydžiui. Bet ilaipinimo lapus suformavo tik skrydžiui į priekį, o kur atgaliniam skrydžiui ieškot?
QUOTE(Jofky @ 2012 02 19, 11:04)
Nors dar 3 savaitės iki skrydžio, bet jau leido užsiregistruoti. Turiu klausimą. Buvo uždėta varnelė prie "Check in for Outbound Flight", tai turėjo automatiškai užregistruotį algaliniam skrydžiui. Bet ilaipinimo lapus suformabo tik skrydžiui į priekį, o kur atgaliniam skrydžiui ieškot?
tikriausiai dar anksti registruotis į atgalinį skrydį, todėl ir neužregistravo.
QUOTE(Akrila @ 2012 02 19, 11:21)
tikriausiai dar anksti registruotis į atgalinį skrydį, todėl ir neužregistravo.
Tai reikės dar kartą registruotis?
QUOTE(Jofky @ 2012 02 19, 10:04)
Nors dar 3 savaitės iki skrydžio, bet jau leido užsiregistruoti. Turiu klausimą. Buvo uždėta varnelė prie "Check in for Outbound Flight", tai turėjo automatiškai užregistruotį algaliniam skrydžiui. Bet ilaipinimo lapus suformavo tik skrydžiui į priekį, o kur atgaliniam skrydžiui ieškot?
O inbound flight buvo be varneles ?
QUOTE(Jofky @ 2012 02 19, 12:29)
Tai reikės dar kartą registruotis?
ne tiesiog suvesi skrydžio duomenis ir iš karto leis spausdinti įsodinimo talonus. tiesiog kitą kartą registruotis pagal paskutinio skrydžio datą + 14 dienų, tada iš karto gausi visus įsodinimo talonus
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 19, 11:39)
O inbound flight buvo be varneles ?
Aš tokio termino išvis neprisimenu ar buvo