Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(grange @ 2012 03 22, 17:35)
tai kiek d liko? g.gif

Dariau pries 3 sav., 2 skrydziams, leido darytis likus 21d.

P.s. ir jau nebuvau pirma uzsicekinus, nes bilietu nr. buvo 7 ir 8 vienam skrydziui, antram 4 ir 5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 kovo 2012 - 17:52
QUOTE(whitey @ 2012 03 22, 19:48)
Dekui, Udrius. Nuo ko tos ribos priklauso? jei zinai..... g.gif

pabandyk vienu metu vestis bilietus tiek ir ryanair tiek ir makalius.lt , tiksliau bus matyti. Kiek tikrinau - jei vienas bilietas 50 ltl, jei bilietai su persėdimu (pvz į tenerifę) buvo ir 300 ltl...
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 22, 11:54)
Sveiki, kazin kaip taip gali buti-birzelio mes uzsisakem ryanairo bilietus i roda, pirmyn atgal 7dienom. taciau, gavom emaila, kad keicia grizimo skrydi ir mums kelione trunka tik 4 dienas. siulo arba imti ta kur jie siulo grizimo data arba grazintis pinigus...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , nors ryanairas leidzia bookintis tos dienos skrydi, kuri mes ir buvom uzsisisake. nieko nesuprantu kas cia per nesamone... visa laime, kad dar viesbucio nebuvom uzsisisake, nes jei ka, tai ir tas butu nuplaukes. kaip cia taip gali but? gal dar nesigrazinti bilietu? gal klaida kazkokia, nes sakau, tos dienos skrydi kurio mes norejom vis dar siulo g.gif  g.gif  g.gif

kaip suprantu, Ryanairas vasara (nuo birzelio kazkelintos) palieka tik po viena skrydi per savaite i Roda doh.gif Vat ir planuok su jais atostogas is anksto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 03 22, 15:59)
Man tas pats buvo, pakeite skrydzio laika, as parasiau, kad jie man grazintu visus pinigus. Kol kas nesulaukiu is ju jokio laisko patvirtinancio del pinigu grazinimo.

Mes ir parasem, kad grazintu verysad.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 22, 19:38)
kaip suprantu, Ryanairas vasara (nuo birzelio kazkelintos) palieka tik po viena skrydi per savaite i Roda  doh.gif Vat ir planuok su jais atostogas is anksto  g.gif

drinks_cheers.gif , aha, veliau pamaciau, kad jau isimtas tas skrydis, tad jokia ne klaida ir irgi atkreipiau demesi, kad paliktas vienas skrydis per sav tik, jauciu zmoniu nesurenka...
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 22, 20:15)
drinks_cheers.gif , aha, veliau pamaciau, kad jau isimtas tas skrydis, tad jokia ne klaida ir irgi atkreipiau demesi, kad paliktas vienas skrydis per sav tik, jauciu zmoniu nesurenka...

Kas yra labai keista g.gif Galvojau, kad Rodo sala yra daug populiaresne nei Kosas, i kuri bent kol kas zada skraidinti du kartus per savaite.
Siaip tenka susitaikyti, kad Ryanairas siltuju krastu kryptim is Lietuvos patapo ne pigiuju skrydziu bendrove, o tarsi nacionalinem avialinijom. Pigumo nebeliko, dziaugiesi, kad is viso skraidina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 22, 20:36)
Kas yra labai keista  g.gif Galvojau, kad Rodo sala yra daug populiaresne nei Kosas, i kuri bent kol kas zada skraidinti du kartus per savaite.

Manau, kad siai situacijai turi itakos tiesioginis skrydis i Maljorka. Atsisijojo nemaza dalis zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 22, 21:36)
Kas yra labai keista  g.gif Galvojau, kad Rodo sala yra daug populiaresne nei Kosas, i kuri bent kol kas zada skraidinti du kartus per savaite.
Siaip tenka susitaikyti, kad Ryanairas siltuju krastu kryptim is Lietuvos patapo ne pigiuju skrydziu bendrove, o tarsi nacionalinem avialinijom. Pigumo nebeliko, dziaugiesi, kad is viso skraidina  unsure.gif

drinks_cheers.gif , butent, kai nera is ko rinktis ir tenka taikytis doh.gif , vat man ir keista del Koso, kosas, kaip supratau, yra savaitgalio kurortas ir kiek pigesnis uz Roda, uztat gan populiarus... Daug mano draugu tiesiog savaitgaliams ten skrenda jau net balandi... kelione su viesbuciu ir maistu 2zmonems 3 naktim uz 800Lt galima gauti:)...
QUOTE(Elvita @ 2012 03 22, 21:41)
Manau, kad siai situacijai turi itakos tiesioginis skrydis i Maljorka. Atsisijojo nemaza dalis zmoniu  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 22, 18:09)
pabandyk vienu metu vestis bilietus tiek ir ryanair tiek ir makalius.lt , tiksliau bus matyti. Kiek tikrinau - jei vienas bilietas 50 ltl, jei bilietai su persėdimu (pvz  į tenerifę) buvo ir 300 ltl...

Bet is kur tiek daug, o tai mokesciu zmogui 42 lt dasideda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 03 23, 00:06)
Bet is kur tiek daug, o tai mokesciu zmogui 42 lt dasideda?  g.gif

Patikslinu, kad daugiau nebūtų nesusipratimų,

Makaliaus (ir kitų online bilietų sistemų kainos)

user posted image

Oficiali kaina, be kortelės (45 ltl) mokesčio

user posted image

Rezultatas - lygiai 41 ltl. Taip pat perspėjimas - RYANAIR neleidžia jokios interneto sistemoms perpardavinėti RYANAIR bilietų, taigi bet kada užsisakę šiose sistemose bilietus galite likti ant ledo. Oficialus paaiškinimas:

http://www.ryanair.c...arison-websites

Ryanair will continue to prohibit, as it always has, the re-selling of its flights in the interests of passengers, given that the cheapest fares can only be found directly on Ryanair's websites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 23 kovo 2012 - 07:18
QUOTE(Elvita @ 2012 03 22, 16:50)
Dariau pries 3 sav., 2 skrydziams, leido darytis likus 21d.

P.s. ir jau nebuvau pirma uzsicekinus, nes bilietu nr. buvo 7 ir 8 vienam skrydziui, antram 4 ir 5 smile.gif

aiišku, nu įdomiai, reiks man pabandyt kai liks mažiau dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 03 23, 07:44)
aiišku, nu įdomiai, reiks man pabandyt kai liks mažiau dienų  g.gif

Pabandykit drinks_cheers.gif As ir is sitos temos suzinojau, kad galima anksciau, berods whitey kazkada buvo rases. Bet per diena duoda registruotis viena skrydi, kita skrydi registravau sekancia diena.
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 22, 21:15)

O jums atsiunte patvirtinima, kad gavo jusu prasyma? Man jie nieko neparase, skambinau i Litcargus, sake viskas ok, lauk pinigu 30dienu. Gal Udrius ka pakomentuos, turi daugiau patirties? Ar nebus, taip kad grazins dali pinigu, nes as ta pacia minute nusipirkau i Roda kitu laiku, tai jei grazins dali pinigu bus labai jau brangus man skrydis su rainiu....

Atsakyti