Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

Akuseryte-vakar vakare naujus bil nusipirkau,vis laukiau,tikrinau emaila ir saskaita banke.Tai nei pinigus nuskaite,nei emaila atsiunte.O kai pirkau dar karta,iskart pinigus nuskaite ir emaila patvirtinanti atsiunte.
Vis tikiuosi kad nesugalvos uz ta nepatvirtinta pinigu nuskaityt.Tuo labiau kad saskaitoj tiek nera,i minusa negali manau pavaryt.
Atsakyti
Sveiki, kazin kaip taip gali buti-birzelio mes uzsisakem ryanairo bilietus i roda, pirmyn atgal 7dienom. taciau, gavom emaila, kad keicia grizimo skrydi ir mums kelione trunka tik 4 dienas. siulo arba imti ta kur jie siulo grizimo data arba grazintis pinigus... verysad.gif verysad.gif verysad.gif , nors ryanairas leidzia bookintis tos dienos skrydi, kuri mes ir buvom uzsisisake. nieko nesuprantu kas cia per nesamone... visa laime, kad dar viesbucio nebuvom uzsisisake, nes jei ka, tai ir tas butu nuplaukes. kaip cia taip gali but? gal dar nesigrazinti bilietu? gal klaida kazkokia, nes sakau, tos dienos skrydi kurio mes norejom vis dar siulo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Machiau kazkas pirko bilietus pas makaliu. Kokie ten ikainiai pas ji? bilietu kaina plius %? Bilieto kaina gi galima pasiziuret ryanair. Idomu tik del +%. dekui uz info
Atsakyti
O pas mane istorija tesiasi,gavau emaila is Ryanairo kad yra skrydziu dublikatas,kad gali nuskaityt pinigus antra karta.Ir kad reikia susisiekt su ryanairu.Idomu kaip geriau tai padaryt,nes kiek girdejus tai skambint labai brangu.Idomu ar eina emailu.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 03 22, 13:47)
O pas mane istorija tesiasi,gavau emaila is Ryanairo kad yra skrydziu dublikatas,kad gali nuskaityt pinigus antra karta.Ir kad reikia susisiekt su ryanairu.Idomu kaip geriau tai padaryt,nes kiek girdejus tai skambint labai brangu.Idomu ar eina emailu.

pradziai pabandykit i Litcargus paskambint, gal pades.
Atsakyti
QUOTE(čiuolė @ 2012 03 22, 12:54)
Sveiki, kazin kaip taip gali buti-birzelio mes uzsisakem ryanairo bilietus i roda, pirmyn atgal 7dienom. taciau, gavom emaila, kad keicia grizimo skrydi ir mums kelione trunka tik 4 dienas. siulo arba imti ta kur jie siulo grizimo data arba grazintis pinigus...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , nors ryanairas leidzia bookintis tos dienos skrydi, kuri mes ir buvom uzsisisake. nieko nesuprantu kas cia per nesamone... visa laime, kad dar viesbucio nebuvom uzsisisake, nes jei ka, tai ir tas butu nuplaukes. kaip cia taip gali but? gal dar nesigrazinti bilietu? gal klaida kazkokia, nes sakau, tos dienos skrydi kurio mes norejom vis dar siulo g.gif  g.gif  g.gif

Man tas pats buvo, pakeite skrydzio laika, as parasiau, kad jie man grazintu visus pinigus. Kol kas nesulaukiu is ju jokio laisko patvirtinancio del pinigu grazinimo.
Atsakyti
pas mane kvailas klausimas, bet esu visai visai zalia bilietu pirkimuose.
O man gali nupirkti Ryanair bilieta drauge? Su savo kortele? Ar butinai man reiki a darytis kortele? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2012 03 22, 14:02)
pas mane kvailas klausimas, bet esu visai visai zalia bilietu pirkimuose.
O man gali nupirkti Ryanair bilieta drauge? Su savo kortele? Ar butinai man reiki a darytis kortele? aciu 4u.gif

gali nupirkt.
aš taip mamai pirkau...

nu tik atydžiai rašyti vardus, kad savo neįrašytų draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 03 21, 21:23)
tai jei liko daugiau nei 15 d. tai ir neleis čekintis.

Leidzia.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 22, 16:04)

tai kiek d liko? g.gif

pabandžiau specialiai, išmeta info

U kunt helaas niet online inchecken omdat uw vlucht(en) niet binnen het toegestane bereik voor online inchecken valt/vallen van 15 dagen (vanaf) en 4 uur (tot).

ir parašyta, kad nuo 15 d. ir likus 4 val iki. tai kaip čia kitiems išimtys yra biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 22 kovo 2012 - 17:39
QUOTE(whitey @ 2012 03 22, 15:03)
Machiau kazkas pirko bilietus pas makaliu. Kokie ten ikainiai pas ji? bilietu kaina plius %? Bilieto kaina gi galima pasiziuret ryanair. Idomu tik del +%. dekui uz info

Nuo bilieto 50 - 300 ltl . Tą pačia sistema naudoja tiek Makalius, tiek ir kitos agenturos. teisa, užmiršau Makaliaus jau nėra, yra tik UAB “TravelDeals LT”.
Atsakyti
Dekui, Udrius. Nuo ko tos ribos priklauso? jei zinai..... g.gif
Atsakyti