Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

Visai nieko nesuprantu,iejau ten kur chek in galima pasidaryt,tai leidzia.Kaip taip gali but?
Atsakyti
Jei rašo not confirmed, tai abejoju, ar bilietą įsigijote. Kažin ir ar iki galo chech in padarytumėte, gal užstrigtų kurioje nors vietoje.
Atsakyti
Nenyte, nėra vienareikšmiško atsakymo. Yra kam pasitaikė, kad taip ir nenusipirko. Bet buvo pavienių atvejų, kuriems nuskaičiavo pinigus ir vistiek emailo neatsiuntė.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 20, 10:44)
Sulyginau su pirkimo metu gautu rezervacijos patvirtinimu, nieks nepasikeitė  g.gif 

taip man yra buvę ne kartą. ne tik su ryanair, bet ir su AirBaltic. skridau po to įprastai ir tiek.

QUOTE(Dovis @ 2012 03 21, 11:51)
Sveiki, gal kas paprotins kaip geriau daryti biggrin.gif I prieki skrendant vaikui nebus dar 2metu,keliones metu sueis2, tai griztant jau pilna kaina jam gaunasi. Ar verta pirkti pirmyn su infant, o griztant jau su pilna vaiko kaina?
Ech, paskaiciavau 100lt pigiau, bet abu kartus apmokant dar korteles mokestis bus? Koks jis?

ar atskirai pirksite, ar kartu, kortelės mokestį skaičiuos nuo perkamų bilietų skaičiaus, o ne nuo atsiskaitymo kortele kartų.

Atsakyti
Man karta buvo kad eror mete gale,bet tada to bilieto manage my booking nebuvo.O dabar yra.Kazkokia nesamone.Visad viskas be problemu budavo,tai va dabar kazka pridirbau.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 03 21, 21:01)
Man karta buvo kad eror mete gale,bet tada to bilieto manage my booking nebuvo.O dabar yra.Kazkokia nesamone.Visad viskas be problemu budavo,tai va dabar kazka pridirbau.

na tai darykit check-in, tuo geriau, bus aišku, ar turit bilietus ir registraciją, ar ne smile.gif
Atsakyti
Bandziau,bet paskui ismeta lentele kad dar negaliu cekintis,nes liko daugiau nei 15dienu.Ta lentele nujungus visus duomenis vest galiu,bet nevedu,nes man neaiski ta lentele.Anksciau budavo kad gali rinktis ir cekintis arba i prieki ir atgal,arba atskirai,reikedavo varneles nuimt.O dabar to uzraso nera isvis.
Atsakyti
tai jei liko daugiau nei 15 d. tai ir neleis čekintis.
Atsakyti
o as kelis kartus bandau uzsakyt ir napavyksta raso:
sorry your payment has DECLINED and the transaction not confirmed verysad.gif
kazin kodel neleidzia uzsakyt?
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 03 21, 18:24)
ne nu jus juokaujat jau nuo 2005 tai tikrai dare vaikams korteles. iki 5 metu vaikams galioja 2 metus nuo 5 iki 16 galioja 5 metus.

QUOTE(Siukas4 @ 2012 03 21, 18:47)
Sveiki, del vezimelio ar tik ne Chek-in darant reikia pazymeti del vezimelio? Dabar nebepamenu, bet man atrodo ten reikia zymeti  g.gif
Keliavau be vezimelio tai atsineu, kad varneles nedejau.

skyscius tai turejau rankini bagaza ir nesiausi maza maiseli su rankenelem paprasta permatoma, ten isidejau tyrele ir pilna buteliuka sulciu. Ta maiseli padejau prie rubu i ta deze pries einant per pyp pyp vartukus  smile.gif niekas nieko nesake. tik paklausiau ka su situo daryti, parodziau maiseli su buteliuku, vyriskis atsake, kad nieko, sako pereisit ir atsigersit ka vezat, bet as pasiemiau ta maiseli ir daugiau niekas nieko nesake. parskrendant is oslo isvis niekas nieko nesake  smile.gif
Papildyta:
Korteles manau tikrai daro.Mes daremes pries gera pusmeti tai klause ka darysim pasa ar kortele  4u.gif mes pasirinkom pasa  smile.gif

Socialiai remtiniems pasa ir kortele daro nemokamai  smile.gif

QUOTE(JM @ 2012 03 21, 19:31)
daro ir korteles ir pasa.

QUOTE(Vilienė @ 2012 03 21, 20:23)
daro ir korteles ir pasą, gali turėt abu - jei tik noro yra  4u.gif
Papildyta:
4u.gif

Atsiprasau suklydau 4u.gif
Pasenusios mano zinios doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar jau visai kvailas klausimas,o gal eina pakeist bilieta is Kauno i Vilniu?

Jau radau,nelabai apsimoka keist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenyte*: 22 kovo 2012 - 00:21
QUOTE(Nenyte* @ 2012 03 21, 23:16)
Bandziau,bet paskui ismeta lentele kad dar negaliu cekintis,nes liko daugiau nei 15dienu.Ta lentele nujungus visus duomenis vest galiu,bet nevedu,nes man neaiski ta lentele.Anksciau budavo kad gali rinktis ir cekintis arba i prieki ir atgal,arba atskirai,reikedavo varneles nuimt.O dabar to uzraso nera isvis.

Nenyte kaip jums sekesi?nes dabar ir man tas pats nutiko su bilietu uzskymu verysad.gif

Papildau, katik gavau patvirtinima i el pasta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 22 kovo 2012 - 06:53
DEl vezimuku,kas dar klausete: tai informacija tokia,ka tik kalbejau su Ryanair atstovais ir jie informavo,jei vaikui jau yra 2 metukai,vistiek vezimuka galima nemokamai skraidintis,arba ji priduoti bagazo skyriuje,arba su juo vaziuoti iki pat lektuvo ir ji atiduoti stiuartams.
tai pat 2 metuku vaikui +priklauso rankinis bagazas. 4u.gif
Atsakyti