Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(xde @ 2012 03 18, 20:10)
O kodėl blokuoja ir anuliuoja?

Oficiali versija:

We are writing to inform you that based on the information and documents provided, we have cancelled your Moneybookers MasterCard. Please note that you should not use your card on behalf of other persons. In particular, we forbid the use of the Moneybookers Prepaid MasterCard for the booking of Ryanair flights by travel agencies on behalf of their customers.

Is susirasinejimo su jais supratau, kad net mamai ar uosvienei negaliu uzsakyti bilietu, jeigu neskrendu kartu doh.gif Juokingiausia vieta, kad jie anuliavo mano kortele ir tam paciam laiske siulo isigyti nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 18 kovo 2012 - 20:23
na ryanair cash passport veikia. tik man idomu, kaip viskas organizuojama, tada galima ziuret. nupirkt viena,gaut pinigus- visai kas kita. o kol lauksi pinigu, po to gali nelikt geru kainu. zodziu, teks klausinetis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 kovo 2012 - 20:25
***** Malta iš po akių pabango 200 litų. laukiau, kol atpigs, vadinasi...
Atsakyti
toks jausmas ,kad sistema ju reaguoja kai pradedi pildyti jau apmokejima...nes kaina vakar taip ir padidejo 100lt lotuliukas.gif
man ten ju tokie zaidimai... cool.gif
labiausiai patinka grafa,kurioje nusipirkus papildoma lagamina prisideda 90 lt to lagamino administracinis mokestis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Ryanair su savo politika ir taisyklemis visai pakvaiso doh.gif . Anksciau i Briuseli su 50-70 litu suskraidyti buvo galima, o dabar virs 200lituku jau...
Atsakyti
Labutis visiems -ir berniukams ir mergaitems biggrin.gif ,as buvau uzsukusi kaip negavau patvirtinimo po jau sumoketu bilietu,mano lektuvas kyla 30. kovo iki siol turiu tik rezervacijos numeri ir zodi "patvirtinta"( bus patvirtinta kaip gausite pranesima per e-maila).tai dvi dienas rasiau skundus,klausdama kada gausiu, nes juk rasote kad pries 15 dienu galiu atsispausdinti. g.gif .tai va uzeinu dar karta i ryan.puslapi ir ten desneme kampe yra parasyta "online check-in",paspaudziu ,man ismeta ten- sudeti varneles , surasyti duomenis ir t.t. na ka jus galvoja, as atsispausdinu be jokiu problemu bilietus , t,y uzsicekinau thumbup.gif .tai tikriausia tokia problema buvo , neatsimenu vardo, kuri rasete kad du bilietus pirkote ir pinigu negrazino.nesekiau jusu pokalbiu,tai ir nezinau kaip baigesi.noretusi kad i lietuva pradetu skraidyti kokios nors padorios oro linijos ir pigios zinoma biggrin.gif .visiems sekmes ir istvermes su Ryanair'ais.
Atsakyti
airidda, cia ne ryanair 'pakvaisho', o keleiviai.shluoja viska ish eiles. buvo laikai...
Atsakyti
Ką tik pavyko nusipirkti bilietus be mokesčio su Moneybookers Prepaidu (prieš tai kelias savaites nepriėmė kortelės) thumbup.gif Gal pagaliau atsigavo sistema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 20 kovo 2012 - 00:03
QUOTE(AIRIDDA @ 2012 03 19, 17:40)
Ryanair su savo politika ir taisyklemis visai pakvaiso doh.gif . Anksciau i Briuseli su 50-70 litu suskraidyti buvo galima, o dabar virs 200lituku jau...

Kažkada nei tiek nereikėjo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 03 20, 00:02)
Ką tik pavyko nusipirkti bilietus be mokesčio su Moneybookers Prepaidu (prieš tai kelias savaites nepriėmė kortelės)  thumbup.gif  Gal pagaliau atsigavo sistema?

kad tavo zodziai ryanair i ausi.
gal dar kam nors pavyko?
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 03 19, 20:07)
noretusi kad i lietuva pradetu skraidyti kokios nors padorios oro linijos ir pigios zinoma biggrin.gif .visiems sekmes ir istvermes su Ryanair'ais.

taigi skraido daugybė, deja, vienintelis Ryanair ar Wizzair įkandamas eilinio lietuvio kišenei
Mano nuomone, reikia tik džiaugtis, kad Ryanair turim, o tai daugybė tautiečių niekur nosies neiškištų, kaip prieš keletą metų buvo.
Visada turi būti pasirinkimas:
turiu pinigų - skraidau su komfortu,
neturiu - su Ryanair.

O tai čia gaunasi variantas, kai liaudis nusiperka 2* viešbutį, paskum burba, kad servisas prastas.
Atsakyti
Gavau iš Ryanair'o laišką, kad keičiasi skrydžio 05.30-06.10 Vilnius - Barselon - Vilnius laikas. Sulyginau su pirkimo metu gautu rezervacijos patvirtinimu, nieks nepasikeitė g.gif Skambinau į Litcargus, tai sako, kad skrydžio laikas buvo pakeistas prieš mėnesį, o dabar vėl atkeistas atgal. Bet laiško, kad prieš mėnesį keitė, tai negavau unsure.gif Taip gali būti ? g.gif Ir kažin, dabar reikia sutikti su šituo pakeitimu (nors nieks nepasikeitė lyginant su pirmine rezervacija) ?
Atsakyti