Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(whitey @ 2012 03 18, 10:37)
gal ir moka ieshkot, tik kryptys populiarios, tad bilietai 'ishgaruoja'. kur tampere/skavsta, kur london stansted/dublin

Tik iš smalsumo pažiūrėjau ar Ryanair ne blefuoja 4u.gif Niekad neteko man pirkti bilietus pagal jų tas reklamuojamas kainas ir kryptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 18, 10:04)
Gal ne taip ieškot. Pvz. reklamuoja Kaunas - Tampere nuo 37 LT, tik nepamirškit kad kaina į vieną pusę. Na ir radau 04-18/22 dienomis 70 LT į abi puses  4u.gif

man reikia kaunas liverpulis, bet tu bilietu po 20 neradau...manau kad ju is tikruju gal buvo kokie 10ir baigesi
Atsakyti
Gal kas gali nupirkti bilietus, kad butu be korteles mokescio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 03 18, 14:36)
Gal kas gali nupirkti bilietus, kad butu be korteles mokescio?  4u.gif

mane irgi domintų bigsmile.gif
skolinga nelikčiau, laukiu į AŽ mirksiukas.gif

P.S. nes ir taip per 2-3 sav. laukimo ir apartamentų paieškos mūsų bilietai 5 asm. pabrango 1000 lt, tai nors čia gal susitaupytų lagamninui ... g.gif blush2.gif
Atsakyti
na, lagaminai atostogu metu gan brangiai kainuos. pagalvociau apie skridima tik su rankiniu visiems

nulika, i liverpuli karts nuo karto buna neblogu bilietu. tikrai dazniau nei i stansteda. paskutini karta, priesh 3sav, mokejau 35lt su viskuo, tik su rankiniu wink.gif paziurejau. na yra po 96lt+ tax, 81lt+tax. tad nelabai skirias nuo akcijiniu kainu. aishku, jei tu nori i liverpuli ishkart po velyku, tai kitas klausimas. cia kaip kovo 8d, geles brangiausios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 kovo 2012 - 15:37
O jau kam nors pardave bilietus atsiskaitant Entropay arba Moneybookers kortele ?
Atsakyti
man priesh 3d keleta bilietu pardave su escape prepaid kortele. nors taip pat buvo uzstrigus. gal jau veikia? g.gif

idomu, kokios yra 'stafkes' del kazkam nupirkimo be admin mokescio ir kaip viskas daroma? galvoju, gal galima butu pagelbet kam. aishku, pasiskaiciavus matematika, nes kursai, pervedimai, etc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 kovo 2012 - 18:17
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 03 18, 16:36)
Gal kas gali nupirkti bilietus, kad butu be korteles mokescio?  4u.gif

Panašu kad teks užmirši tokį reikalą.... Nes masiškai pradėjo blokuoti korteles, o kai kuriems ir visai anuliavo...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 18, 18:18)
Panašu kad teks užmirši tokį reikalą.... Nes masiškai pradėjo blokuoti korteles, o kai kuriems ir visai anuliavo...

verysad.gif na vadinasi nieko nepakeisiu..
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2012 03 18, 18:46)
verysad.gif  na vadinasi nieko nepakeisiu..

nieks netrukdo paciai uzsisakyti smile.gif Dar ir man paskui nupirksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 18, 18:18)

O kodėl blokuoja ir anuliuoja?
Žinau,kad iš Makaliaus diskusijų puslapio bent vienas pilietis padeda užsakyti be jokių mokesčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 18, 19:44)
nieks netrukdo paciai uzsisakyti smile.gif Dar ir man paskui nupirksi biggrin.gif

Atvirkstinis variantas man labiau patiktu biggrin.gif Tiek to apsieisiu be korteliu, bent jau kolkas, o veliau nzn gal ir prispirs kada toks reikalas, kad paciai isigyt ta kortele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 18 kovo 2012 - 20:13