Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 11, 19:09)

P.S. DĖL VEŽIMĖLIO niekas neatrašėte - ar virš 2 metų vaikui galiu veštis iki lėktuvo salono nemokamai vežimėlį sportinį??????????? ačiū atsakiusioms iš patirties  mirksiukas.gif

as veziaus iki pat lektuvo, dukrai buvo virs 2 metu - neuzkliuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 11, 19:14)
as veziaus iki pat lektuvo, dukrai buvo virs 2 metu - neuzkliuvo mirksiukas.gif

ačiū. Bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 03 11, 15:56)

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 03 09, 15:49)
Dabar ziuriu liepai ~500Lt/zm... Noretusi pigiau, bet turbut naivi esu..  blush2.gif  blush2.gif
itariu ir Olimpiadiniu periodu ieskote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 03 11, 22:59)
itariu ir Olimpiadiniu periodu ieskote?  bigsmile.gif

Kad ne. Pries. biggrin.gif nuspredziau atidet rudeniui, o dabar gaudysiu bet ka.

Beje kaune turiu rezervuota aikstele liepos 6-9d, jei kam reiks brukstelkit. Atiduosiu jei nerasu sau keliones...
Atsakyti
Laba diena,

18d. su Raynair skrendame i Dublina, vaikui 2m ir 3men, kaip mes galetume veztis masinine kedute? darant check in buvo galima pasirinkti baby equipment, vezimeli ar kedute, pasirinkus automatiskai atsiranda 7.5 LV (skrendam is Rygos), tai cia tiek ir kainuos mums kedute kaip bagazas ar dar bus kokiu papildomu mokesciu? Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
Seku bilietų kainas gegužės mėn į Barseloną, visą vasarį ir kovo pradžia laikėsi ta pati kaina,o nuo vakar iki šiandien jau antrą kartą kaina keliama.
Gal kas galėtų patarti, ar laukti ,ar skubintis pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2012 03 11, 00:09)
o bliam  doh.gif  aš kažkaip iš inercijos suvedžiau viską lietuviškomis raidėmis  g.gif  bilietą nusipirkau, patvirtinimą gavau, o kažin nekils problemų dėl tų LT raidžių ar galima jas pakeisti  doh.gif

QUOTE(whitey @ 2012 03 11, 00:27)
tai jau dabar nesuk galvos wink.gif idomu, darant check in, ar atpazins lietuvishkumus, na bet matysi

Visada pildau tik lietuviškomis raidėmis,
juk duomenys biliete ir pase turi sutapti
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 03 12, 11:19)
Visada pildau tik lietuviškomis raidėmis,
juk duomenys biliete ir pase turi sutapti

as ir visada lietuviskom rasau, isskyrus tuos atvejus kai perka kazkas kitas is uzsienio man ir lietuvisku neturi kompe smile.gif
Atsakyti
Sveiki..
gal kartais teko girdeti apie toki varianta...zodziu uzsakinejau bilieta vietoj vardo irasiau,, r '' irasiau pavarde gerai(zodziu neirasiau vardo savo) ar praleistu su tokiu bilietu? man sake reikia keisti varda kuris kainuoja 450lt.. doh.gif
Atsakyti
Jau dvi dienas bandau nusipirkti bilietą doh.gif . Naudoju swedbanko Master card'ą. Išmeta lentelę su "Declined" ir "bandykite kitą kortelę ar ištaisykite duomenis". Duomenis lyg ir suvedu gerai, o gal ne? g.gif Ką ten galima privelt? Adresas/telefonas ne tokiu formatu, bet tada iki mokėjimo nenueitų ir lieptų taisyt...

Pernai kortelė tiko g.gif

Gal kokių pasiūlymų turit?
Atsakyti
Man tą patį nurodo doh.gif Taip pat Swedbanko kortelė, tik Visa. Tiesa, du kartus užsakymą priėmė, tik nei patvirtino, nei pinigus nuskaičiavo g.gif Jau trečia diena taip..
Atsakyti