Sveiki
Kažkada skaičiau, kad ryanair perkant bilietus reikia pažymėti langelį, kad nekeistų valiutos ryanair kursu, buvo parašyta, kad taip apie 100 Lt galima sutaupyti. Dabar nerandu informacijos, kurioje pirkimo stadijoje ir kur reikia tai pažymėti. Gal kas susidūrėte?
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 03 11, 15:48)
Sveiki
Kažkada skaičiau, kad ryanair perkant bilietus reikia pažymėti langelį, kad nekeistų valiutos ryanair kursu, buvo parašyta, kad taip apie 100 Lt galima sutaupyti. Dabar nerandu informacijos, kurioje pirkimo stadijoje ir kur reikia tai pažymėti. Gal kas susidūrėte?
http://forums.moneys...mp;postcount=23
100lt sutaupyt?!? cia kokiai gaujai reikia pirkt, kad bent 10lt susitaupytu. kiek man budavo, tai tik apgailetini keliolika centu gaudavosi. aishku, geriau nei nieko, bet tikrai ne stebuklai
blogiau yra, apie ka rashiau jau anksciau- litais 110, tas pats £ 31. ir nieko nepadarysi. matematika stebuklinga.
blogiau yra, apie ka rashiau jau anksciau- litais 110, tas pats £ 31. ir nieko nepadarysi. matematika stebuklinga.
QUOTE(whitey @ 2012 03 11, 13:05)
ne mergaite, bet atsakysiu paprasta. check in visus, gausi ir dukros bilieta. ji pasiimi ir skrendi. nera tokio 'prirashymo'. betkuris tevas gali su ja skrist. va kaip del reikalingu igaliojimu ir pan, tai nepasakysiu
nu kad prisiraso lyg, nes raso: vardas pavarde(o ten vyro duomenys) ir + infant,ant mano bookingo taip nera
igaliojimu jokiu nereikia, tik va,dabar ir nepamenu ar atskirai bilietas atsispausdina ar kartu bus ant to pacio lapo
Papildyta:
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 03 11, 14:48)
Sveiki
ant pacio galo vedant jau mokejimo korteles duomenis, bet,kad niekas ten nesusitaupo,pasirenku ta valiuta dazniausiai,kurios salies kortele atsiskaitau...bet cia tik siaip
QUOTE(geguziuke2 @ 2012 03 11, 15:17)
nu kad prisiraso lyg, nes raso: vardas pavarde(o ten vyro duomenys) ir + infant,ant mano bookingo taip nera
igaliojimu jokiu nereikia, tik va,dabar ir nepamenu ar atskirai bilietas atsispausdina ar kartu bus ant to pacio lapo
kūdikiui duos boarding bilietą ant atskiro jei teisingai pamenu, tik jis bus kažkoks tuštesnis
bet kuriuo atveju, padarykit check in ir sau, ir vyrui, ir duosit visus kartu, jei ką.
Sveiki,
nusipirkau bilietus ir reg. bagažą 15kg. kažin galima kažkaip dasimokėti iki 20kg ?
Ačiū už atsakymą.
nusipirkau bilietus ir reg. bagažą 15kg. kažin galima kažkaip dasimokėti iki 20kg ?
Ačiū už atsakymą.
QUOTE(perla69 @ 2012 03 11, 15:36)
Sveiki,
Ačiū už atsakymą.
Ačiū už atsakymą.
kiek pamenu, kiek bandžiau, berods ne. tik papildomai nusipirkt dar vieną.
Eina sau, ot kokie jie
Ačiū.
Ačiū.
perla69, na tai i kishenes 5kg ir pirmyn
pritariu partizanei del kudikio bilieto, jis buna be bar kodo, kuri skanuojama
pritariu partizanei del kudikio bilieto, jis buna be bar kodo, kuri skanuojama
na va, žiūriu aš į tuos skrydžio pasus, talonus skant, ir nė velnio nesuprantu :
Kaune lyg ir paprasčiau viskas bus su įlipimu, rasiu kur nueiti, kad patekti prie tam tikrų vartų. O ką daryti Briuselyje reikės . Tai formuluoju klausimą: ką reiškia ant bilieto įvairūs kodai ir kuriuo vadovautis, kad žinočiua kur man reikia eiti, į kurią eilę stoti?
a) 2 raidės ir 4 skaitmenys
b ) SEQ NO.
c) reference no.
Ačiū
Kaune lyg ir paprasčiau viskas bus su įlipimu, rasiu kur nueiti, kad patekti prie tam tikrų vartų. O ką daryti Briuselyje reikės . Tai formuluoju klausimą: ką reiškia ant bilieto įvairūs kodai ir kuriuo vadovautis, kad žinočiua kur man reikia eiti, į kurią eilę stoti?
b ) SEQ NO.
c) reference no.
Ačiū
QUOTE(syri @ 2012 03 11, 17:03)
na va, žiūriu aš į tuos skrydžio pasus, talonus skant, ir nė velnio nesuprantu :
b ) SEQ NO.
c) reference no.
Ačiū
b ) SEQ NO.
c) reference no.
Ačiū
a) yra skrydzio numeris (pvz FR2004)
b ir c jusu turetu nejaudinti, ten parasyta kelintas/a uzsichekinot skrydziui.
Atvykstat i orouosta ir ieskot televizoriu, kuriuose rodo skrydzius, ju laikus ir vartus , kur jums eiti.Susirandat savo skrydi pvz Kaunas- Briuselis, skrydzio nr. turi sutapt su jusu biliete esanciu (cia jums prireiks to "a" varianto), toliau eiluteje bus nurodyti vartai. Briuselyje viskas vyks taip pat, vartus suzinosite tik atvyke i orouosta.
Del klausimo su kudikio bilietu as vistik pasiskambinciau i Litcargus, man sis klausimas buvo iskiles, tik dar niekad neprireike.
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 09, 16:35)
Gal kas gali pasidalint info, kur Kaune palikt masina 3 parom? ar yra kazkokiu budu be taxi nusigaut is autobusu stoties, jei geriau be masinos vaziuot? o gal yra kokia tema apie tai?
na norėjau pasiūlyti ilgalaikio stovėjimo aikštelę, bet kai patikrinau kaina kaip pakilus, sezonas matyt prasidėjo
vasario 2-15 d.d. buvo po 4,99, sumokėjom vos 70 lt už dvi savaites... o dabar pabarnago jau po 12,99 lt, oho
ir kaip patogu, internetu užsakai, suvedi auto nr., susimoki - po to privažiuoji prie aikštelės, nuskanuoja auto nr. ir įvažiuoji.... PO uir išvažiuot lengva, jokių mokėjimų ir kupiūrų smulkinimo
P.S. DĖL VEŽIMĖLIO niekas neatrašėte - ar virš 2 metų vaikui galiu veštis iki lėktuvo salono nemokamai vežimėlį sportinį??????????? ačiū atsakiusioms iš patirties
blyn, šiandien ryaniar į Maljorką liepos 21-31 300 lt brangiau , bet ne bil;ietas, o tax brangiau... nu blyn